Mecha

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Doom4s
    Narys
    • 2005 01 23
    • 31

Keista tema.. Kurioje kažkaip privelta belenko
    Mecha man - Kidou Senshi Gundam serija (Gundamiada), žinoma, išskiriant naujausias dalis - SEED ir DESTINY. Kiti anime tik turi mechos elementų arba išsityčiojimų iš to.. Neon Genesis Evangelion pavaizduoti padarai yra biomechos, arba dar kažkas panašaus, nes tikra mecha to negalima pavadinti... :sick:
    Nenoriu plėstis ir pasakoti apie tuos dalykus, nes vistiek masei žmonių net nekyla noro žiūrėti į tuos "robotus"
    Siūlau pažiūrėti Turn A Gundam arba/ir Gundam X. Tai ne pagrindinės Gundam istorijos dalis, tiesiog kažkuo persipynę atskiri pasakojimai. Beje, Turn A svarbiausia veikėjai, tad nereikia kreipti dėmesio į mecha, kurios dizainai šiame seriale, buvo, ko gero, patys keisčiausi Gundam istorijoje
    Iš tiesų mecha vertinu teigiamai. Ten nėra superinės animacijos, gilių veikėjų ar labai įspūdingo siužeto, bet vis dėlto suteikia daugiau nei jūsų eilinis dabartinis ecchi/crap serialas.
    Ačiū už dėmesį.

Comment

• ^sancta^

Cool , as bandziau ziuret gundam ... Wisdelto , nesugebejau , kazkodel man nepatiko ... Beje, nesakyk kad mechose nebuna ispudingo siuzeto ar superines animacijos ... Wisdelto buna ...

Comment

• Likimo_Kalvis
        YOSH!!!

• 2006 08 26
        • 378

kadangi per svaite turiu laika tik po viena serija paziuret tai da nieka gera nemaciau, nebent trailerius o seip tai Full metal panic, Neon genesis: Evangelion, daba ne i tema biski
        kai mazas buvau da LNK transformerius rodydava, tai su systra ziuredavom ir ziuredavom kiekvian popiete nu va pasibaige lyrinis nukrypims nu Gun dam seeds biski maciau, bet kol viena anima neperziuriu nuo prieke iki gala, kita neimu, o mana sarasas uzpildyts iki vasare, tai bl mazai tos mechas i matau
        Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Calyx Deuced
          Narys

• 2006 12 06
          • 96

man seedas levas ten kira su ta merga fe nebe tas o winge meile subtiliau perteikta ten nei vieno kisso ar "i love u" nebuvo bet tu matai kaip jie myli vieni kitus ir kaip brangina, seedas stokoja subtilumo

Comment

• Doom4s
            Narys
            • 2005 01 23
            • 31

Gal ne taip išsireiškiau, "išsikiriant SEED ir DESTINY" turėjau omenyje išskyrus juos
            ^sancta^ > Na būna ta animacija gera kaip ir kituose anime - OVA'ose ir filmuose, bet masyviuose (Kad ir pačiame Wing.. Tikrai matosi skirtumas tarp Endless Waltz filmo ) serialuose matosi apsileidimas

Comment

• ^sancta^

Hmm , gal reiks paziuret OVA ... Gundam , beje likimo kalvi kodel ik po 1 ep per diena?

Comment

• niekšas
                forumo idiotas

• 2006 08 23
                • 544

As tai jokio padoraus mecha dar nemates.Kazkaip iki siol nekilo mintis tokiu animu siustis.Bet reiks kada atsisiust ka nors panasaus.Kol kas maciau tik Transformers kur per LNK rode

Comment

• ^sancta^

Na transformers man akzkada patiko ... Kj buvau gal 4-7 metu ... O jaj zadi siustis apziurek Soukyuu no Fafner ...

Comment

• ocard'a
                    LaLe
                    • 2004 10 25
                    • 22

Ne.. nepatinka man mecha. As turbut perdaug transformeriu ziurejau Asiziurejau uz si ir uz kitus gyvenimus
                    "Live and let live" is a polite way of saying "*** off".
                    -Me-

Comment

• ^sancta^

Na man turbut del to ir nepatynk gundam ... KAzkodel it resembles me of the transformers KAzkaip ten vsi prietaisai kazkokie kjp is transformeriu ...

Comment

• Likimo_Kalvis
                        YOSH!!!

• 2006 08 26
                        • 378

Autorius ^sancta^
                        Hmm , gal reiks paziuret OVA ... Gundam , beje likimo kalvi kodel ik po 1 ep per diena?
                        po 1 ep per savaite jeigu ka neturiu laika, per daug kitu uzsiemimu
                        Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• Eisas Kuperis
                          Simintis Sun

• 2006 01 25
                          • 355

Argento Soma. Neieškojau mecha žanro anime niekados, šis papuolė atsitiktinai, per šiektiek klaidinga informacija, visi tai netokia fantastika kuria mėgstu. Argento Soma kitaip nei daugelis kitu žiurimų anime mane nepatraukė nei per pirmaja serija nei per antraja, bet kad jau parsisiunčiau, ištrinti nesukubėjau. Praėjus savaitei po pirmu dvieju seriju pasižiurėjau dar viena, poto dar viena, na o po 7 negalėjau sustoti. Istorija nuobodoka, kaskarta kartojasi panašiai taspats. Tik štai tas heroju gyvenimas itraukė, pasidarė idomu. Idomu kas toliau. O paskutinės serijos net labai patiko iki pat galo. Visgi supratau jog šis anime patraukė ne todėl kad mecha, o tik savo istorija ir veikėjais. Visais. Taigi jis nebuvo perkeltas i dvd, reiškiasi nekilo mintis kad kada norėsiu pasižiurėti antra karta. Tas robotizmas, transformacijos netraukia, neatrodo kad visa tai rialiai butu kažkaip naudinga

Comment

• ^sancta^

Na nz , mane irgi nepasakyciau kad lb traukia ... Bet visdelto , zn negali sakyt kad enmegsti jaj nesi net mates? Ir sejp mane suzavejo mecha kj paziurejau sokyuu no fafner OVA ... Ten tikrai lb meilas anime krui rekomenduoziau daugkam ...

Comment

• seijuri
                              Nya!
                              • 2006 02 16
                              • 59

man mecha.....hm.....feeeee......
                              never get a girl mad.....
                              especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Comment

• ph0rest
                                5cm/s

• 2006 10 10
                                • 56

Autorius Sable
                                JeeZ... Gijos tema kokia?
                                ka manote apie mecha? (nors velnias zino kokia ten originalioji buvo)
                                Daugelis tik parasot koki gera mecha anime matet ir beveik nieko apie ta zanra.... Ka nors apie jusu poziuri i mecha zanra galima irgi butu...
                                ok ok, nesinervuok =)

as apie mecha nedaug galiu pasakyt - tik tiek, kad man nepatinka tai ko yra per daug... o siaip jei sis zanras gerai persipina su kitais, tai smagu =)

Comment

Working...