ka manote apie mecha?
Mecha
Collapse
X
-
Nemėgstu ir tiek.
Dar pakenčiu kai anime teturi kelis personažus iš "mechos"
padermės, bet kai jie visi tokie...... negaliu tiesiog virškinti, nežiūriu ir tiek.
Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt -
siaip nelabai ziurau mecha, bet patiko rehxaphon. yra kazkiek ideju, ne vien kovos, nors nzn jei tau reikia daug veiksmo kad but nenuobodu tai gal geriau kox kitasComment
-
Comment
-
appleseed keleto nuomone vienas geriausiu mechu.
as maciau rah-xephon, FMP buvo siek tiek mechos..
gal dar argento soma, tas pats blue gender, bubblegum crisis/tokyo ar panasiai.
man labai patiko hoshi no koe trumpa OVA
dar uzmaciau kad yra daugyyyyybe kidou senkan/keisatsu/senshi ....... ten lyg ir mecha, bet as nemaciau.
siaip nelabai ja domiuosi. kartais tik pasitaiko kokiam anime, kuris suzavi. taciau mecha ne pagrindinis zavejimosi objektas.Paskutinis pakeitimas nuo Youka; 2006-12-07, 23:50.Comment
-
Na as pries mecha neturiu nieko bloga vertinu ja kaip zanra..... O anime tai gal neo genesis evangelion.....Comment
-
Neon Genesis: Evangelio, grazus mechaiSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
man mech anime yra viens is megstamiausiu, man patink didele jega i dustantys milziniski aparatai, o robotiski balsai viska tik pagerin, ir aplamai mane prie elektronikas, mechanikas traukSu mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.Comment
-
Na istikruju svarbiausia man suzinot jusu nuomone , kjp daugiau amciusiu mecha , nuomone apie sy zandra ... O ir parekuomenduot ka nors geresnio , kjp ir sakiau , viskas ka imanoma buvo ziuret fafner in the azure ... Man patiko ir ideja , ir robotai , ir visakita ... Tj wa likimo klavi , jaj ce 1 tavo megstamiausiu zandru tj tikrai turi zinot , kas geresnio yra?Comment
Comment