I Ka Kreipiate Demesi

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • bachas
    ...megejas...
    • 2006 11 20
    • 16

isgirstu ar pamatau pavadinima.pasidomiu animu puslapiuose,forumuose ir visur kitur.tada belieka atsisiust pirmaja serija.nesvarbu koks zandras bebutu(na,tik ne romantika ir visa kas su tai susije)

Comment

• KenYoo
      Build to Destroy...

• 2005 08 28
      • 144

labai daug demesio kreipiu i anime pieshimo lygi. jeigu negrazus tai ne taip smagu ziureti ta anime. shtai kaip...

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

Aš pasikliausiu protingų žmonių nuomone, tų, kuriuos respectinu. Be to tarp tų, kuriems "nepatinka mustynes" rasiu ir tokį, kuriam patinka.

Comment

• Rina

I viska kreipiu

Comment

• Eisas Kuperis
            Simintis Sun

• 2006 01 25
            • 355

Chm, vis galvojau pagla ką aš pasirenku. Gi butu gal pagal žanrą, piešimą... Bet ištikruju nelabai refuoju ką sako kiti, jau patyriau kad pats negaliu visai pasikliauti kitų nuomone, kas daugeliui gal paskutinis š.... man gali pasiroditi visai idomu, čia taip dažniau su filmais būna. Arba atvirkštai, gerai vertinamas animas visiškai neitikti. Piešimas irgi. Kažkaip vis mėgstu atkreipti dėmesį į didelį detaluma, gražias spalvas ir naujoves. Bet šiaip visados pasikliaudavau tik vienu - nuojauta. Ir kolkas ji nė karto neapgavo, todėl galiu pasidžiaugti kad neidomaus anime dar nebuvo mano kompe.

Comment

• DevilsLittleSister
              Temporary insane
              • 2006 08 17
              • 32

Pirmiausia aisku ziuriu i zanra, po to i piesima, siuzeta, galiausiai i seriju skaiciu, nes daug siustis kazkaip nesinori.
              "I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
              - Woody Allen

Comment

• kita
                spacier than an astronaut

• 2005 10 13
                • 77

Būna pvz. užkliūnu kur nete ant kokios nuotraukos ir pradedu domėtis - kas/kur/kaip. Vadinasi pradžia - piešimas. Tada skaitau apie ką, ir galvoju ar mane tai dabar domina. Vadinasi paskui siužetas. Paskui skaitau kitų komentarus. Pvz. kokio tai draugo užtektų "o!" ir paieškočiau, o jei kokio tai fano/anti-fano "lolololol fufufu ghr" - nelabai kreipčiau dėmesį.
                Tai va taip renkuosi. O jau pamačius - siužetas/atmosfera/veikėjų išbaigtumas vertingiausi, bet jei piešimas prastas ir labai kliūva, tai jau nebe tas efektas ..

Comment

• Surreal
                  Green World

• 2006 10 31
                  • 76

Paprastai žiūriu į žanrą, siužetą (anime apie sportą ar vien roooooomantika nedomina), piešimas irgi gan svarbu. Dar pasiskaitau atsiliepimus

Comment

• Kurotani
                    Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
                    • 119

Aišku svarbiausia visuma, bet pirmiausia "užkabina" piešimas ir siužetas

Comment

• tomaz222
                      Dozuoju Anime
                      • 2006 12 27
                      • 122

pirmu primiausiai siuzetas ir zanras dar piesimas

Feed Me!

Feed Me!

Comment

• ame_shoujo

as pirmiausia siuzetu pasidomiu jej patynka - iskart jemu.... po to ziuriu i piesima, nes jei piesimas vaikiskas ar siaip toks nlb, anime man \bus nuobodus ar pan. taip pat ir i kurejus pasiziuriu, nes nuo to kokybe... na o zanras ner toks swarbus, priklauso nuo nuotaikos.... tik nuo hentai ir romance man vidurius man wien pagalvojus susuka

Comment

• niekšas
                          forumo idiotas

• 2006 08 23
                          • 544

O man pastaruoju metu niekas neaktualu. Nežiūriu nei į žanrą, nei į animacija, nei į dar ką nors, tiesiog siunčiuosi ir žiūriu viska padret. Arba susirašau į DVD ir pasidedu, kad pažiūrėt kai bus laiko.

Comment

• Ledux
                            PlixPlox

• 2007 03 09
                            • 135

Na as tai ziuriu atsiliepimus apie anime vėliau i piesima o paskiau tai ka randu torentuos jap/english subs ir kur buna sukrautos visos serijos
                            sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• Surreal
                              Green World

• 2006 10 31
                              • 76

Vat, dar pastebėjau, kad nemažai animų esu pradėjusi žiūrėti vien todėl, kad atsitiktinai pamačiau gražų amv :]

Comment

• Hellsing_lover
                                Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                                • 1318

Mano kriterijai renkantis anime - piešimas, pavadinimas(ne visada), ar jame yra vampyrų ir siužetas

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

Working...