isgirstu ar pamatau pavadinima.pasidomiu animu puslapiuose,forumuose ir visur kitur.tada belieka atsisiust pirmaja serija.nesvarbu koks zandras bebutu(na,tik ne romantika ir visa kas su tai susije)
I Ka Kreipiate Demesi
Collapse
X
-
Chm, vis galvojau pagla ką aš pasirenku. Gi butu gal pagal žanrą, piešimą... Bet ištikruju nelabai refuoju ką sako kiti, jau patyriau kad pats negaliu visai pasikliauti kitų nuomone, kas daugeliui gal paskutinis š.... man gali pasiroditi visai idomu, čia taip dažniau su filmais būna. Arba atvirkštai, gerai vertinamas animas visiškai neitikti. Piešimas irgi. Kažkaip vis mėgstu atkreipti dėmesį į didelį detaluma, gražias spalvas ir naujoves. Bet šiaip visados pasikliaudavau tik vienu - nuojauta. Ir kolkas ji nė karto neapgavo, todėl galiu pasidžiaugti kad neidomaus anime dar nebuvo mano kompe.Comment
-
Pirmiausia aisku ziuriu i zanra, po to i piesima, siuzeta, galiausiai i seriju skaiciu, nes daug siustis kazkaip nesinori."I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
- Woody AllenComment
-
Būna pvz. užkliūnu kur nete ant kokios nuotraukos ir pradedu domėtis - kas/kur/kaip. Vadinasi pradžia - piešimas. Tada skaitau apie ką, ir galvoju ar mane tai dabar domina. Vadinasi paskui siužetas. Paskui skaitau kitų komentarus. Pvz. kokio tai draugo užtektų "o!" ir paieškočiau, o jei kokio tai fano/anti-fano "lolololol fufufu ghr" - nelabai kreipčiau dėmesį.
Tai va taip renkuosi. O jau pamačius - siužetas/atmosfera/veikėjų išbaigtumas vertingiausi, bet jei piešimas prastas ir labai kliūva, tai jau nebe tas efektas ..Comment
-
as pirmiausia siuzetu pasidomiu jej patynka - iskart jemu.... po to ziuriu i piesima, nes jei piesimas vaikiskas ar siaip toks nlb, anime man \bus nuobodus ar pan. taip pat ir i kurejus pasiziuriu, nes nuo to kokybe... na o zanras ner toks swarbus, priklauso nuo nuotaikos.... tik nuo hentai ir romance man vidurius man wien pagalvojus susukaComment
-
Na as tai ziuriu atsiliepimus apie anime vėliau i piesima o paskiau tai ka randu torentuos jap/english subs ir kur buna sukrautos visos serijosComment
-
Comment
Comment