Bleach 14 seriju per diena. Pirmosios serijos. Rovė stogą man
Anime serijų skaičius
Collapse
X
-
Cia buvo rekordas pas mane Suzinojau kam reikalingos rudens atostogos Per 1 diena perziurejau 18 One Piece epu. Bet cia buvo is nevilties kai ner ka veikt. Nesuprantu kaip galima 26 ep perziuret per 1 diena...degraduot taip galimaComment
-
Na, Bleach Aizen saga buvo IMO unreal, prilygo DN įdomumu man, lb buvo įtraukę, na, o apie rekordą... Man kartais reikia atsigriebti už sugaištą laiką, taigi, non-stop imu žiūrėt. Kurį esu skaičiavęs, tai būtų 38 ep. per dieną, nors manau esu sumušęs šį rekordą, tik tiksliai nežinau. Pamenu Trinity Blood ir Kanon 2006 žiūrėjau non-stop, bet ar tą pačią dieną peržiūrėjau ar ne nebeatgaminu, bet tikrai juos vieną po kito ėmiau. Na, o 38ep., tai BECK ir School Days suvalgiau. Buvo žiema, tik įkopiau į naujuosius metus, reikėjo atšvęsti XD
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.comComment
-
Daugiausiai 24, taip užkabino 'Chrno Crusade', bet vis vien nebaigiau tada jo, akys per daug išvargo... ;DDComment
-
-
-
na neatsimenu tai buvo mazdaug 25 serijos Gantz per nakti teko ziurethttp://metinukas.mybrute.com smagus zaidimukasComment
-
Comment
Comment