O buvo taip viena vasara radau pas draugeli ftp anime gal koki 1terabaita sedau juodai neprisimenu koks anime buvo nes paskui jo neziurejau, nes kazkur 20h non stop ziurejau gal kokiu 60 seriju prasukau o isviso buvo gal 170 seriju tai per pora paru buciau paziurejes
Anime serijų skaičius
Collapse
X
-
Na rekordas tai turbut buvo su "Eureka 7", kai per diena teko paizuret ~8ep., kuriu venas is ju ~25min., man
asmeniskai tai buvo labai dauk. Siuo metu net per pus negaliu priarteti tokiems kriterijams, nes tiesiog nera
tiek laiko.Comment
-
nu as pres kelis metus tai pradedavau 10 valanda vakaro ir baigdavau 9 val ryto, visiskai nonstop,
ten jau pradedi nebesuprasti kas aplinkui tik ziuri i manetora ir retkarciais pastebi kad i langa jau saule svecia\
jo, Wolfs Rain.. geras multas=]]]]]]]]]]]]]]]]4 centimetres per secondComment
-
Whoa, Whoa, Full Metal Alchemist 3 dienas po 15 ep`u, 4 diena - kas liko.
Gunslinger Girl visa paziurejau per viena diena.
Ir Meine Liebe, pirmas dvi serijas paziurejom su drauge viena diena, o likusias 11 - kita diena.
Working underground.Comment
-
Niekaip neisivaizduoju žiurėjimo visa nakti iki pat ryto. Ketvirta ryto jau bučiau nebe žmogus. Dažniausiai anime ilgis man kaip tik įsitenka į 8 valandas. Ir tai dažniausiai yra riba. Jei žiuriu ilgiu, tas serijas turiu peržiurėti sekanti karta. Informacijos perkrovos. Na gal nevisai taip, bet tikrai aiškiai žiurėti 30 serija iš eilės jau nelabai išeina. Va jei turėčiau laptopa... Darbe žiurėčiau lygiai 24 valandas (su daug pertrauku) kiek trunka budėjimas. Dirbti tikrai butu smagiau.
Dabar galvoju. Pasirodo anime man tokia pat liga kaip ir knygos kažkada. Tada būdavo jei pradėdau ryte skaityti tai kartais nebaigdavau tol kol neperskaitydavau visų 300 puslapių.Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2007-11-12, 22:57.Comment
-
Šiaip kiekvienas anime skiriasi, kiek gali žiurėt. Seniau žiurėdavau po 5-10 seriju per diena dabar sunkiai 3 peržiūriu nors dabar daug manga skaitau>_< 500x130Comment
Comment