As tai sapnuoju daznai anime veikejus....O siaip anime daro mane laimingesne, nes ziuredama pamirstu visus blogus dalykus....
Kokias emocijas jums sukelia anime
Collapse
X
-
-
ziuredama anime jauciu..kad noriu valgyt.bo jie visada pasieme duoneles,bulkutes,ir tokiu skanestu ... o jai rimciau tai kiekvienas anime nuteikia savaip per viena liudi,per kita nuo zvengo krenti nuo kedes.viskas labai gerai!Comment
-
Jei geras anime (ar filmas, serialas), tai as ji ne ziuriu, bet atrodo, kad gyvenu. ^.^ Atrodo, kad esu salia veikeju. O prastesni video sedziu ir kritikuoju >.>Comment
-
-
Comment
-
Anime ziuriu todel, nes :
1. grazu
2. visada buna good end
3. nice kiss
4. free love
5. tiesiog norisi gyventi anime pasauly
6. esu viengungis tad ;D ziuriu, gorju su gitara ir verkiu
7. grazios merginos, tikiuosi ir as kokia nors sutiksiu
http://www.youtube.com/watch?v=wBmlG6sgY_w&NR=1 good end [funny ;DDD isidrasino tipo apkabint ;DDD]👍 1Comment
-
Kodel pradejau ziuret anime? tikriausiai del to kad filmai siais laikais nieko nebestebina , eilines holivudines istorijos ir panasiai, nuo kuriu tik bukesnis daraisi... Anime - geniju kuriamas menas. Kaip jau ir daug kas paminejo , anime vercia susimastyt , kiekvienu darbu autorius nori kazka pasakyti arba suteikti pamoka is gyvenimo... Man tiesiog patinka baigus ziuret anime , apmastyti , kas juo noreta pasakyti ir tai buna tik viena pagrindine mintis , o ju ten gausu... Ir daug dar priezasciu cia galima vardinti...Comment
-
Ziuriu, nes tos tiesiog mintis, istorija anime itraukia. . ir atsiplesti nebegali. . .Gali svajoti kiek nori. . .suprasti pasauli kitaip . .Tiesiog gera sirdziaiImagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for todayComment
Comment