ui, man tai žiauru būna... labai įsijaučiu... kai per dvi dienas pažiūrėjau visą NGE, tai... na manau įsivaizduojate... XD
Kokias emocijas jums sukelia anime
Collapse
X
-
Mane tai anime itrauke savo duodamais jausmais... Pradedi viska jausti ta pati ka ir tie herojais su jais kartu dziaugiesi, juokiesi ir verki Kai baigi ziureti kaz kuri anime vis dar galvoji apie ji, mastai kaip viskas turetu vykti toliau ir kaip butu viskas buve jai kazka pakeistum. Taip ir lb susidomejau anime poto pradejau dometis joponu kalba, kultura ir viskuo kas susija su japonija net pradejau savarankiskai po biski mokytis japonu kalbosComment
-
Susizavejima - "Niaaa, koks herojus! As irgi taip noriu!"*ekrane greiciausiai kazkas kazka zudo*
Susinervinima - " Blin nu ir lochas tas herojus, kodel apie tokius anime kuria" *ekrana chibi-transgormacijos ir apsikvailinimai*
Liudesi - "Sniurkst... sniurkst.. jie abu tuoj mirs...(((("
Hm, kiek kitokia reakcija - 'Vaaau"..*ekrane yaoi*Comment
-
Be abejoniu sukelia geras emocijas nes antraip nežiūrėčiau.Bet kai žiūri ir įsijauti tai taip keistai būna.Tarkim jei per kelias dienas žiuri tai oj kaip keistai.Vaikštai kaip zombis ^^
Bet gerai būnaComment
-
Na žinoma priklauso ir nuo pačio anime ^^
Po Sailor Moon tikrai nebus geru emocijuComment
-
Priklauso koki Anime žiūri, jei Bleach - jautiesi lyg tavo fantasija pagerėjo, Naruto - kad norečiau kad iš tikrųjų eitų visokius dalykus iš ten daryti, Lucky Star - linksmas, Shaman King - atsipūtes, linksmas, Girls Bravo - svajonės kad tap būtų tikrovėje, o aš būčiau vietoj Yukinari'oComment
-
-
Yra tokiu anime nuo kuriu bunai nei silta nei sala tiesiok perziurejai ir tiek . Taciau yra ir tokiu kurie niekaip is galvos neiseina .Jai anime geras tikrai iskyla daugybe yvairiausiu jausmu : nuostaba , nerima ,dziaugsma , liudesi, kai kurie anime tikrai privercia susimastyti , tai turbut neisvengiama. Kad ir siuo metu neseniai baigiau ziureti Romeo X Juliet .
Turbut wisiems viskas aisku kuo anime baigesi . Taciau kad ir kiek kartu esi girdejas ju istorija , mates ja per Tv , kine ar teatre vis tiek darosi graudu vien tik apie tai pagalvojus .Comment
-
num man tj iwairei buna bet kj dazniausia ziuriu comedy animus tj tik gera nuotajka ^^ action anime pradejau wis reciau ir reciau ziureti nes pabaigos dazniausia nuwilia kas sukelia nepergeriausius jausmus(\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
(O.o) signature to help him on his way to
(>< ) world domination!Comment
Comment