Ziurint koks... Pvz Death Note, tai visas imanomas
Kokias emocijas jums sukelia anime
Collapse
X
-
-
Visokiausi xDD
Gali, net vienam ep buti jausmų kaita xDD
Tai džiūgaujanti, sunerimus ir t.tShiawase da...Comment
-
Perskaites jusu visu postus supratau kad ne man vienam nuo anime "stogas vaziuoja" , cia geraja prasme Kada anime pradejau dometis tiksliai net nezinau, gal helsinga kazkada lb seniai nakty per lnk pamaciau... Ir uzsikabinau kaip ir daug kas jau rase visada pasibaigus anime, tikrai gaila ir liudna buna, ir is galvos negali ismest savaite veikejo mirties ar panasiai. Neziuriu daug anime, bet jeigu randu ydomu tai ir per pora prisedimu paziuriu. Kadangi db neturiu galimybes paziuret anime, tai forumus skaitau nu o cia kaip rase vienas kad nakty stoteliu eina dauzyt, tai cia jau perlenki lazda...Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
sigpicComment
-
Perskaites jusu visu postus supratau kad ne man vienam nuo anime "stogas vaziuoja" , cia geraja prasme Kada anime pradejau dometis tiksliai net nezinau, gal helsinga kazkada lb seniai nakty per lnk pamaciau... Ir uzsikabinau kaip ir daug kas jau rase visada pasibaigus anime, tikrai gaila ir liudna buna, ir is galvos negali ismest savaite veikejo mirties ar panasiai. Neziuriu daug anime, bet jeigu randu ydomu tai ir per pora prisedimu paziuriu. Kadangi db neturiu galimybes paziuret anime, tai forumus skaitau nu o cia kaip rase vienas kad nakty stoteliu eina dauzyt, tai cia jau perlenki lazda...
o kad ne i tema:
Ziurint koks anime, dramu stengios neziuret, aisku nevengiu, bet kur vien drama tai neziuriu tokiu, nes man po comedy/action, pwz kenichi, hajime no ippo, gaila lb tampa kad baigiasi ir norisi kad prasistestu... gal kokia 1sav nenurimstu. O kai paziuriu anime su liudna pabaiga, kaip strawberry panic - bent jau man liudna kad negalejo trise buti kaip nors ir pns tos panos, arba death note kai L mire... Kai Kira ( light ) mire.. tai isvis ilgai kankina bloga nuojauta.Comment
-
-
labaj dideles emocijas sukele gaaros kova sju deidara bej kaj pirmojoje naruto dalyje pasakojo gaaros istorija vos neapsizliumbjau ;D
naruto <3 forewerComment
-
Anime daug ko pamoko irl, verchia susimastyti
man tai lyg 3 gyvenimas
priklausomai nuo anime zhanro tuo metu priklauso ir vidiniai jausmai
pvz., 2 skirtumai: zhiuredamas Air verkiau, nes atmosfera buvo tiesiog pasakishka... jura, vasara, ramybe... kita vertus, zhiuredamas Black Lagoon uzhsivedzhiau, nes kovos scenos suteikia adrenalino. Dar paivairinimui uzhsidedavau DnB muzikos, pazhiuret koks jausmas butu
eh, neblogai... psichologishkai ir taip palauzhtas ash, tai anime padeda ishsireikshti arba nusiraminti... arba atvirkshchiai, uzhveda kokiems veiksmams atlikti
tiek.Comment
-
Mano reasons zet anime:
1) Grazi animacija,akys "kaifuoja"(nors ir nekenciu sio zodzio)
2) Isitraukti y anime,pamatyti ir patirti tai ko gyvenime greiciausiai nepatirsiu.
3) pamastyti ka autorius vienu ar kitu anime norejo parodyti,dauguma animu turi potexte,paslepta minty.
4) Na animuose daznai parodomi ydomus veikejai su ydomiu ,neyprastu xarakteriu,ydomiu poziuriu.Zmones kokiu realybeje nesutiksi.
5) As prie meno,o anime yra menas.
6) kaip ir zaidziant geimus taip ir ziurint anime galima pagyventi graziam,spalvotam ir ydomiam pasaulyje.To ypac reikia kai realas tiesiog uz***a.
7) kai ysitrauki y anime,prisirisi prie veikeju,tai ne tik ziuri ta anime,bet gyveni jame ir "kaifuoji"(bjaurus zodis,bet tinka apibudinimui).
8) Emocijos.Prisirises prie veikeju ir isitraukes y siuzeta,patiri ydomiu isgyvenimu.Pvz: man labai liudna buvo Chrono Crusade pabaiga,ir cia tik vienas is pavyzdziu.
9) Nezinau,kodel tai ziuriu,mane tai tiesiog traukia.
10) Anime merginos man simpatiskesnes uz gyvas.Labai estetiskos,dideles,israiskingos akys argi tai ne grazu?
11) As zdurnievsas del anime
12) As otakas
13) Megstu veiksma ir kovas .Jau kai himura issitraukia katana,arba Alucardas pistoleta,arba Chrono tampa velniu tai ziuriu ir "kaifuoju"(hm... naudingas zodis).
14)Nera cenzuros megstu ziuret kaip liejasi kraujas,laksto galvos
nors nesu vien horror ar action zanro gerbejas,priklauso nuo nuotaikos,kita kart daug mieliau paziuriu kad ir koky love romance ar school life(Ir tokiuose gi buna ydomiu minciu )
15) Kartais buna tokiu scenu kad ******* .Per jokius filmus to nepamatysi
16) Girdejau kad ziurint anime tampi protingesnis ^_^Comment
Comment