Jeigu anime yra geras tai jis tiesiog mane įtraukia į savo pasaulį , įsijaučiu į veikėjus ir į siužetą, ir nebegaliu nustot žiūrėt tada jau.Paskutinį kartą taip buvo su Claymore.Dabar gailiuosi kad jau peržiūrėjau tokius anime kaip Death Note ir FMA nes daugiau niekada negalėsiu jaustis taip kaip žiūrėdamas juos pirmą kartą, nežinant kas nutiks veikėjams toliau.
Kokias emocijas jums sukelia anime
Collapse
X
-
Dazniausiai sukelia teigiamas emocijas, na nebent netycia ant kokio yaoi uzgreblioji ar low kokybes animo. O kaip ta "teigiamai" suprast (na aisku kazkas i pliusa), anime labiau itraukia, labiau 'asmeniskai' persiduoda veikeju elgesys ir tragedijos, iprastuose filmuose to nerandu, praziuri su 0 emociju.I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
-
Na taip.. Net nezinau. anime labai megstu ir ziuriu. visu pirma man anime emocijos yra isreikstos daug graziau nei filmuose ar relybeja. antra geras piesimas sudaro tobulo pasaulio vaizda (pvz kawaii merginos ) taip pat piesimu gali pavaizduoti betkokias mintis netgi kurias sunku butu pavaizduoti filme ar tikroveja. galu gale zanrai. pvz filmu ku Drama as negaliu pakest , o kai tai vaizduojama anime patinkaComment
-
na man patinka animaciniai filmukai, bet visi sako, kad as jau per didele tam o anime yra rimti, animuoti, bei labai idomus. be to pasirinkus tinkama anime jis gali tikrai sukelti ivairiu emociju, pvz: ilgesi, supratima, kad turi branginti zmones salia taves... daznai anime filmukuose buna gili mintis, tad atsleidus ta minti tikrai sukyla ivarios emocijos :rolleyes:Comment
-
Keista tema, bet šiaip parašysiu...
Gražus piešimas
Gražios merginos
Įdomios istorijos
Juokingos istorijos.
Taigi kokius gali sukelt jausmus? Filosofinis klausimas...
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Comment
-
na juk ne visiems zmonems sukelia vienodus jausmus. kai kurie galbut labai isgyvena del heroju likimo, kiti isijaucia i kokios nors poreles nelaiminga likima...Comment
Comment