Savo sukurta istorija ir charecteriai !!!

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • maiindeg

Savo sukurta istorija ir charecteriai !!!

Papasakokit savo sukurtos arba isgalvotos animes istorija ir charecterius (jaigu galima papasakokit kuo daugiau jaigu netsibos rasyt ) man butu labi idomu paklausyti jusu sukurtu animiu istoriju

aciu visiems kurie rase
  • kita
    spacier than an astronaut

• 2005 10 13
    • 77

Ar nepanaši šita tema?
    http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=861

Comment

• Public-Enemy-No.1
      Dyk
      • 2006 10 28
      • 22

Na ten tik apie "charecterius", o čia žmogas istorijų prašo . Nagi kur jūsų istorijos
      Paskutinis pakeitimas nuo Public-Enemy-No.1; 2006-10-28, 21:54.
      Walked inside, said: "This is a robbery"
      Didn't need the money, it's just a hobby
      FILL THE BAG, HOMEBOY, don't lag
      I want money, beer, and a pack of zig-zags

Comment

• kita
        spacier than an astronaut

• 2005 10 13
        • 77

Na, tie kurie norėjo parašyti savo veikėjams istorijas, tie parašė. Manau, papildoma tema nelabai paskatins.

Comment

• Ozis

taigi parodykit pavyzdi, kazkaip jau yra tokia tradcija, kad uzvedes tema turi parodyti kitiem pavyzdi...

Comment

• SNcheZ

Nu cia paskutiniam puslapyje yra mano istorija
            http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=861

Comment

• Eisas Kuperis
              Simintis Sun

• 2006 01 25
              • 355

Na ji tokia gera, kad net sukėlė itarima kad tai kokio tikro anime ištrauka.

Galiu pasakyti tik tiek

http://www.blogas.lt/agent/166781/aprasymas.html
              Ir istorija
              http://www.blogas.lt/agent/144357/li...--gulbeje.html

Didžioji dalis to ir dar daugiau jau parašyta kitoje temoje. Ten tiek daug parašyta kad tikrai užteks skaitimo visam vakarui
              Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-10-28, 22:55.

Comment

• SNcheZ

Gal galit parashyt ar mano istorija idomi ar visiskas piece of crap. plyz idomu suzinot

Comment

• Lax..
                  reLaxed

• 2005 12 24
                  • 516

Piece of crap. Well, one good thing that crap is better than shit.

Comment

• niekšas
                    forumo idiotas

• 2006 08 23
                    • 544

Autorius maiindeg
                    Papasakokit savo sukurtos arba isgalvotos animes istorija ir charecterius (jaigu galima papasakokit kuo daugiau jaigu netsibos rasyt ) man butu labi idomu paklausyti jusu sukurtu animiu istoriju

aciu visiems kurie rase
                    Parasyti tai as galiu labai daug,bet ar neatsibos tau skaityt .
                    Siaip tai jei taip nori istoriju siulau paziureti tikra gyva anime.Juose visada buna istoriju kurios bus tikrai ydomesnes uz musu sukurtas

Comment

• Evil_of_Darknesz
                      Suicide is painless...

• 2006 04 09
                      • 998

Nu as parasyciau bet kai kiti pakritikuos tay gal nereikia... tegul paraso pats tamsta maiindeg tada gal ir kiti prades rasyt...

Comment

• Eisas Kuperis
                        Simintis Sun

• 2006 01 25
                        • 355

Nesijaudink, nekritikuos. Dėl savo kurinio kritikos sulaukiau tik parašęs jį į www.rasyk.lt. Tai kad dėjo.... Galvoju kokio velnio apskritai rašiau.

O ilgų neskaito, tik perbėga greitai. Gi laiko niekas tai neori dabar gaišti. Net ir pats kartais imu ir neperskaitau, atidedu vėlesniam metui ir užmištu galiausiai

Comment

• Ozis

Na bus siokiu tokiu atsiliepimu vistiek.
                          Tai daug geriau nei rasyk.lt. Man ju kritika pasirode siektiek nekonkreti ir beverte, kabinejasi prie neaktualiu dalyku, smulkmenu (gramatika), didesni dalykai (siuzetas, istorija, char.development (jei kurinys ilgesnis)) lieka neaptarti, priima tik standartinius siuzetus, konservatyvus poziuris, keista matyti neypatingas istorijas ivertintas labai geru balu (del geros gramatikos). Tiesiog ikala zema bala ir rekia "gramatika!" (grabe, svelniai pasakius, as ja maciau. ziauriu klaidu tikrai ner, tai ko parintis del eilinio netycinio mistype ar nepadeto kablelio, bruksnio), paziuri to genijaus, kuris taip graziai ivertino, geriausius kurinius ir pasidaro baisu - gramatika tobula, istorijos verte 0, balas aukstas.
                          Arba trumpiau sakant, jei nori paslifuoti gramatika, tai rasyk i rasyk.lt.

Comment

• Eisas Kuperis
                            Simintis Sun

• 2006 01 25
                            • 355

Na kas mane pažysta, žino kad mano gramatika ojojoi, tik wordas su juodomis avimis kažkiek paslepia viską.

Gi rasyk.lt klaidomis buvo palaikyta ir tokie žodžiai kurie reikšmiu žemėje neturi ir nebuvo išvesti. Kaip pavizdys, statybinis elementas, kurio žemėje nenaudoja, gi jo ir negaliu pavadinti betonu ar stiklu, tam jau man reikia kitokio, nesamo žodžio. Arba augalas. Kaip ir su mano aprašyme esančiais neaiškiais žodžiais, ten pradžioje, planetos pavadinimas ir t.t. pagal rasyk.lt tai bus klaidos. O svarbiausia, jie tas klaidas ištaiso.
                            Na tiek to. Jie ten dažnai kalba, banalu tas, banalu anas, viskas banalu. Na prie savo kurinio to neradau, bet. Čia prie tokių kurinių tuoj išlenda toks dalykas kaip neteisinga istorija. Netik iš jų, bet ir iš kitur girdžiu kad niekam niekaip negali būti idomus vieno žmogaus gyvenimas, kažkokio momento atsiminimai. T.y. taip supratau visad turi būti grupė kad skaitytojas išsirinktu savo heroju, kad vyktu intensivus veiksmas ir t.t. ir bla bla bla.
                            Na aš skaitydavau ankščiau daug, bet man rašant tikrai nekilo mintis laikytis kožkokių normų (kurias pastebėjau skaitydamas), kurios beja ir padaro kurinį banalų.
                            Suprantu, kažkokio vieno žmogaus prisiminimai, + poto kažkoks neidomus veiksmas nieko ispudingo dargi greičiausiai ir klaidinga. Bet toks yra vaizdas mano galvoje, o perašytį ant popieriaus kad dar ir gerai skaitytusi, sunkoka.
                            Na bet rasyk.lt pirmas puslapis iš daugelių kur sulaukiau atsiliepimų. Kituose tyla. Na tai nereiškia kad neperskaitė.
                            Ir galų gale tik du kartus gyvenime tiek daug rašiau. Tai 9 klasėje su savo irgi panašia istorija prirašaliojau 5 sasiuvinio lapus, ir štai antras kartas, tas kurinėlis, kuriuo džiaugiausi iki perskaičiau kitų. Tie pasirodė beesą kurkas orginalesni.

Comment

• one-off_fan
                              Anime Otaku

• 2006 06 07
                              • 51

Niu... vieni piesia kiti raso, skaito, ziuri ir t.t. As niekaip negaliu pabegti nuo tokios minties kaip, parasyti (net nzn kaip pavadinti) istorija apie Panele netekusia gyvenimo prasmes, pilka pelyte labai paprasta, bet nekalta, kuri nusprendzia pasikeisti savo lyti, nu tipo tapti vaikinu, bet tik persirenginejant (Ta prasme transvestite). Na ir aprasyti jos gyvenima is visu aspektu ir t.t. Aisku su nelaiminga pabaiga... Manau, kad knyga butu tragikomedija, o pavadinimas Labas rytas Brangusis (Anata Ohayo)...
                              sigpic
                              Celebrate for ANIME

Comment

Working...