Ar noretumete kad pagal anime butu sukurtas zaidimas arba is zaidimo sukurtas anime ?

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • maiindeg

Ar noretumete kad pagal anime butu sukurtas zaidimas arba is zaidimo sukurtas anime ?

jai taip tai pasakykite kokio jis butu zandro zaidimas arba anime ir kokia mazdauk istorija joja butu ? Pvz.: as noreciau kad pagal zaidima "Valkierie Profile" sukurtu anime filmuka ir arba "King Of Fighters" padarytu anime.:rolleyes: tai va bet tie Japonai ir tai negali sukurt :bored: delto man norisi net verkt nes jie tokie geri zaidimai o anime nekure su jais
    tai va
  • maiindeg

ai beto jaigu butu sukurtas anime pagal "Valkyrie Profile" zaidima man atrodo jis atrodydtu mazdauk taip
    http://www.youtube.com/watch?v=5CKcT...elated&search=

bet deja cia tik zaidimo openingas

Comment

• maiindeg

ai beto jaigu butu sukurtas anime pagal "Valkyrie Profile" zaidima man atrodo jis atrodydtu mazdauk taip
      http://www.youtube.com/watch?v=5CKcT...elated&search=

bet deja cia tik zaidimo openingas

Comment

• KenYoo
        Build to Destroy...

• 2005 08 28
        • 144

na kad pagal anime sukuriamas zaidimas arba atwirksciai, juk tai wyksta nuolat. Galiu duot pawyzdy, pagal zaidima "devil may cry" kas tarpkitko puikus zaidimas yra kuriamas arba sukurtas jau anime.
        gan manau shaunu kad taip wyksta, ypac jeigu zaidi zaidimas paziurejas ta anime, smagu juk be galo
        noreciau turbut wisai kad pagal "elfen lied" kanors.... mmm....

Comment

• Lax..
          reLaxed

• 2005 12 24
          • 516

King of Fighters anime yra. Isvis pagal visus shonenus dazniausiai iseina geimas. Dar romancus perkelia i bishoujo, bet deja rimtesniu, kokiu cyberpunk, niekada neisvysime idealiai perteikto varianto.

Comment

• niekšas
            forumo idiotas

• 2006 08 23
            • 544

Va kas turit palydovine TV tai paziurekit toky kanala GAMEONE.Praktiskai nieko daugiau nerodo tik geimus(visokiu laidu apie juos pilna) ir anime (rodo naruto ir tenjou tenge).
            kas antra reklama ten apie geimus arba anime.Tai as ta kanala kai paziuriu tai galiu pasakyti kad zaidimu pag anime jau sukurta d**ja.Tik zinoma konsolems .
            Beje paskaite turbut pagalvojote - B**, yra toks kanalas ,reikia ir man palydovines .Deja kanalas prancuzu kalba... Ziureciau naruto,bet ygarsinimas prancuziskas,tai nera prasmes:bored: .O klipu ten parodo geru ir labai daug apie geimus ir anime
            Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-10-24, 13:51.

Comment

• maiindeg

pagal "King Of Fighters" ten tik kazkokia nesamone sukurta 2 minuciu ilgio ir daugiau nieko ir as isvis nesupratau ten nieko nes ten tipo kazkokia zaidimo paiskinimo dalis ar kazkas tokio o ne pilna anime 25 minuciu

Comment

Working...