Pamirštų anime ieškojimas
Collapse
X
-
atciu uz toki greita atsakyma ir dar pridesiu apie ta antra anime jo tesinys buvo ne taip kur pasibaige ankstesni sezonai cia tiesiog te tas vyras atsiirado is kito laiko ar realm neprisimenu ir nori grysti, tame anime su mehomis kovesi ir be to beveik vien moterys mechas valdyti tik keli vyrai ir jie buvo naudojemi kaip veisimo suniukaiComment
-
atciu uz toki greita atsakyma ir dar pridesiu apie ta antra anime jo tesinys buvo ne taip kur pasibaige ankstesni sezonai cia tiesiog te tas vyras atsiirado is kito laiko ar realm neprisimenu ir nori grysti, tame anime su mehomis kovesi ir be to beveik vien moterys mechas valdyti tik keli vyrai ir jie buvo naudojemi kaip veisimo suniukai
Nezinau, sauna keli i galva bet jie neatitinka viska ka pasakiai. Pabandyk patikrint IS: Infinite Stratos, Toaru Majutsu no Index, arba Zero no Tsukaima.
Gal dar ka nors atsimini, kas 100% yra apie ta anime?Comment
-
Sveiki, ieškau tokio anime, kurį prieš kokius 2 metus buvau radusi ir pradėjusi žiūrėti tik pirmą seriją. Atsimenu tiek: jaunas vaikinukas vėl neįstojo į jokį koledžą, tada važiuoja traukiniu nuliudęs ir kalbasi su sese, ji juokiasi iš jo. Einant gatve ant vaikino užgriūva iš dangaus mergina. Jis ją parsiveda vidun ir pradeda klausinėti. Tada iš nežinia kur atsiranda dar kelios blogosios merginos (visos jos truri stebuklingų galių) ir pradeda pulti.
Buvau radus per strong dc įvedus žodį anime.
Jau radau. Tai Sekirei.Paskutinis pakeitimas nuo tamorina; 2013-01-02, 11:54.Comment
-
Nu, blyn, reik pagalbos
Sveiki, forumiečiai. Pavasarį netyčia beieškodamas įdomaus anime, peržiūrėjau vieno anime pirmą seriją, kurioje buvo pasakojama istorija apie Japonijos okupaciją, ir okupantų slapto ginklo (tai buvo kažkokių antgamtinių galių turinti mergina) gabenimą sunkvežimiu per kažkokį tai miestą (nepamenu pavadinimo) ir autoįvykį, kurio metu tas slaptas ginklas buvo išlaisvintas-merginos galios įsikūnija viename vaikine, kuris iškart atkeršija už savo draugo nužudymą. Deja, okupantai nusprendžia dėl šio įvykio apkaltinti japonus ir pradeda prieš juos genocidą.
Mano problema yra ta, kad šio anime pavadinimą pamiršau, o dabar visai norėčiau jį peržiūrėti. Tai gal kas nors žino jo pavadinimą? Būčiau velniškai dėkingas už pagelbėjimą.Comment
-
Tai Code Geass
p.s. niekas dėl vieno anime ieškojimo nekuria atskiros gijos, tam skirta atskira tema "pamirštų anime ieškojimas"Comment
-
Tai Code Geass
p.s. niekas dėl vieno anime ieškojimo nekuria atskiros gijos, tam skirta atskira tema "pamirštų anime ieškojimas"Comment
-
-
Ne koks Witch Hunter Robin? : >Comment
-
Senai senai buvau pas drauga ziurejo jisai toki anime kuri noreciau db paziureti jisai man pasakojo story line bet tai buvo labai senai papasakosiu kiek atsiminsiu. Taigi ten buvo keli klanai kurie valdo pvz ora ugny tt, taigi vienas ciuvas is ugnies klano buvo silpnas i norejo sustipret nlb prisimenu del ko nu ir jisai isejo is klano ir kazkaip pasikeite savo ugnies gale i vejo valdymo gale ir stiprus tapo tuo laiku buvo tas ugnies klano karalius pagrobtas jisai pinigu is ugnies klano issiprase kad ji tp isgelbetu ir jisai po to isgelbejo. toliau neprisimenu bet tuoj serijoi kurioj ziurejau jisai treniravo kazkokia mergina jinai turejo lyg ugnies gale lygtais princese to klano buvo.nu cia viskas jeigu kas zinos parasykit . aciuComment
Comment