It and its Tomcat/She and Her Cat

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Lax..
    reLaxed

• 2005 12 24
    • 516

[must see]

Trukmė: 4min 44s
    Dydis: 47,1mb
    Bit rate 134 kbps
    Kalba: Jap
    Subtitrai: Anglų

Daugiau:
    5 minučių trukmės filmas. Ankstyvasis Sinkaya Makoto darbas,
    suplanuotas ir išleistas asmeniškai. "it and its tomcat"
    sukurtas 1999 vasarą, piešimu ranka
    sumaišytu su 3d
    kompiuterio grafika. Norėdama sumažinti procesoriaus darbinį krūvį ir paspartinti kūrybos procesą, visas darbas atliktas "juodai baltai". Šiame trumpame filme
    Sinkay Makoto bando išreikšti nedrasią šilumą,
    miglotai suvokiamą egzistencijos vienuma, smulkius jausmus pakeisti garsais. Ir jai tai pavyksta.

http://babelfish.altavista.com/babel...er%2520Cat.avi

• 2006 06 20
    • 1064

:-)

Gražu.
    1) Man jis kiek primena video klipo pastatymo struktūrą. Jei šiam anime būtų sukurta daina, ar atvirkščiai( anime, sukurtas dainai), t.p. smagiai žiūrėtusi. Na, bent jau tada būtų pasiekta šio kūrinuko pilna harmonija (mano nuomone).
    2) Na, čia pasirinktas pasakojimo stilius muzikiniame ramiame fone irgi artimas video klipui. Spėju, kad autorė tikriausiai pati ir muziką ir žodžius kūrė.
    3) Man įdomu pasidarė, ar šitą istoriją ji sugalvojo žvelgdama, tarkim, į save iš šalies, ar pati žiūrėdama ar stebėdama kažką kitą. Sutalpinti į 5min. vieno žmogaus gyvenimo atkarpą, kurioje matyti ir netolima jos praeitis, dabartis ir truputis kasdieniškos ateities, taip kad žiūrovui būtų aišku ir suprantama... truputį praskleisti vieno žmogaus gyvenimo šydą...
    4) Puikus piešimas (tiesa kai kurie kadrai kartojasi), istorijos pasakojimas "katino" akimis su trupūtį liūdnu ir melachholišku šypsniu lūpose... Vaizdas kiek statiškas, bet turint galvoje idėjos užmanymą, bei jos realizavimo galimybes ir pajėgumus, bei patirtį, šitas anime galėtų būti kaip neblogas pradžiamokslis visems pradedantiesiems Respect!!

Comment

• Ozis

nzn, didelio ispudzio nepaliko...
      kazka meginta papasakot, kazka meginta dramatizuot, bet didesnes prasmes neizvelgiau...
      nuobodu...

Comment

• Lax..
        reLaxed

• 2005 12 24
        • 516

Na ir as nieko daugiau neizvelgiau pasiziurejes 1 karta. Paskui nutariau paziuret is eiles dar kelsi kartus ir pradejau kazka suprasti. Bent jau mano darbas ji talpinant nenuejo suniui ant uodegos.

Comment

• Doom4s
          Narys
          • 2005 01 23
          • 31

Mane ši tema privertė juoktis..
          Taip tai ankstyvasis, bet Makoto Shinkai darbas. Tai vyras, jei ką.
          Jau pačiuose pirmuose jo kūriniuose galima ižvelgti kažką jausmingo ir nesuvokiamai gražaus.
          Kumo no Mukou, Yakusoku no Bashou buvo pritrenkiantis kūrinys, o sekančiais metais įšeisiąs Byousoku 5 Centimeter turbūt bus nuostabiausias anime žiūrovų akims.
          Tiesiog smagu matyti, kad kūrėjas taip nuostabiai tobulėja per tokį trumpą laiką

Comment

• Lax..
            reLaxed

• 2005 12 24
            • 516

Sry už klaidas, autoriaus nzn, o informacja ėmiau iš kito puslapio.
            "Aš nekaltas - aplinka kalta"

Comment

• Ekgp97sl
              Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
              • 63

Autorius Doom4s
              Mane ši tema privertė juoktis..
              Taip tai ankstyvasis, bet Makoto Shinkai darbas. Tai vyras, jei ką.
              Jau pačiuose pirmuose jo kūriniuose galima ižvelgti kažką jausmingo ir nesuvokiamai gražaus.
              Kumo no Mukou, Yakusoku no Bashou buvo pritrenkiantis kūrinys, o sekančiais metais įšeisiąs Byousoku 5 Centimeter turbūt bus nuostabiausias anime žiūrovų akims.
              Tiesiog smagu matyti, kad kūrėjas taip nuostabiai tobulėja per tokį trumpą laiką
              O kaip gi "Hoshi no koe" (a.k.a. Voices of a Distant Star )?
              o"Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho" deja niekaip neprisiruosiu paziuret, nors visa DVD jau turiu kuris laikas...
              na bet pasistengsiu pasitaikius progai tai istaisyti...

Edit:
              jei kam idomu, stai dar vienas trumpas sio autoriaus darbas, sikart AMV:
              http://rapidshare.de/files/27070530/...6EEE_.avi.html
              Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2006-07-26, 14:21.

Comment

• Sable
                The Hitchhiker

• 2005 03 11
                • 1530

Na, idomus dalykelis pasiziuret is tikruju. Kaip ir tas pats Hoshi no koe ir kiek pamenu prie Beyond the clouds yra prisidejes kurejas... Na bet daug gerio per tas ~5 min patirt nespejau :|

Comment

Working...