anime soundtracks...

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Yakuza'sShoujo
    Run away, my little Yuuki

• 2008 03 24
    • 18

Labiausiai mane uzhvalde Vampire Knight pirmo sezono(antro kadangi dar nera T.T) dainos:
    OP: ~On/Off- Futatsu no Kodou to Akai Tsumi
    ED: ~Kanon Wakeshima - Still Doll

O shiaip prie favouritu yra Claymore EnDingas ~Danzai no Hana~ Guilty Sky .

P.S.yay, zhinau, kad gal floidinu, bet gal kas nors zhinot kokiu creepy-sad ir rafinuotu japanese/anime dainu?
    Paskutinis pakeitimas nuo Yakuza'sShoujo; 2008-07-09, 21:41.

Comment

• Witch_666
      Narys
      • 2008 06 30
      • 51

Man tai labiausia isidemetinas soundtrackt buvo vampire knight - still doll ir opening ziauriai patinka....
      Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• kepasa
        Naujokas
        • 2008 04 23
        • 25

man patiko Rurouni Kenshin soundtrack`ai ir Vampire Knight...

Comment

• bOnus
          Yes Man
          • 2008 05 09
          • 30

Katik baigiau ziureti Cowboy Bebop, ir galiu pasakyti, kad sio anime OST man patiko. Labai tinka prie anime

MyAnimeList

Comment

• Futari
            AZ rėmėjas

• 2007 01 07
            • 1094

Laukiu nesulaukiu SOUL EATER OST (fanu ziniai, intike ieskot galesim pradet nuo ~rugpjucio 27) nes sitie trackai man labai maloniai virpina siela *grin*
            Paskutinis pakeitimas nuo Futari; 2008-08-08, 19:02.

Comment

• biganimefan
              Vienišė manijakė

• 2008 03 20
              • 228

Autorius Futari
              Laukiu nesulaukiu SOUL EATER OST (fanu ziniai, intike ieskot galesim pradet nuo ~rugpjucio 6) nes sitie trackai man labai maloniai virpina siela *grin*
              kurias dainas tu čia omeny turi? nes aš pvz turiu tikrais op1, ed1 pilnus variantus ir ed2 pusę.

Comment

• chibi_nemiga
                Rimtas forumo narys

• 2008 08 01
                • 117

taaaip, Soul Eater OST'ų laukiu ir aš.:3
                o šiaip tai kartais man užeina tokia nuotaika, kad noris klausyt tik melodijų...
                tada įsijungiu Jigoku Shoujo [tokios šiurpiai gražios melodijos] arba Death Note [kai kurios gal ir panašios, bet manau, kad tikrai labai geros].
                ir šiaip, turiu daugelio žiūrėtų anime OP ir ED. tarkim Elfen Lied openingas labai daug atsiminimų sukelia.:}
                ir šiaip, esu susidarius labai gerą nuomonę apie animeOST'us, taigi kur tik randu kokio Miyazaki anime OST'ų albumą, atsisiunčiu, nors nepamenu melodijų. nepatiks - ištrinsiu juk.

Comment

• angellus
                  tinginys

• 2007 01 17
                  • 228

hm. aš dėl soul eater OST, gal jau yra pilnas komplektas nete?

Comment

• Futari
                    AZ rėmėjas

• 2007 01 07
                    • 1094

Autorius biganimefan
                    kurias dainas tu čia omeny turi? nes aš pvz turiu tikrais op1, ed1 pilnus variantus ir ed2 pusę.
                    Autorius angellus
                    hm. aš dėl soul eater OST, gal jau yra pilnas komplektas nete?
                    Sorry for wrong information. SOUL EATER OST iseis tik rugpjucio 27 (dvi dienos iki mano gimtadienio ), o rugpjucio 6-ta isejo kazkoks kitas SOUL EATER kompaktas, kuriame dominuoja Soul ir Maka "kazkas", tingejau placiau dometis As irgi turiu OP/ED pilnas versijas, ir Style pilna. Jeigu domina, galesiu duot

Biganimefan, turiu omenyje temines personazu melodijas tarkim arba "Can't handle us, we're scandalous", kur groja parodant pavadinima o is "Bam Bam Bam have a nice Dream", Mirties Vaikio BGM, tikrai mobiliakui ringtona pasidarysiu

Comment

• Silvestras
                      Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                      • 162

Gurren Lagann OST vienas iš labiausiai patikusiu,Ergo Proxy OP daina viena maloniausiu iš anime.."You Complete My Fate" .Kas čia dar..hmm..na Claymore OST,pamenu viena melodija pakelia nuotaika pastoviai ir dėl man pačiam nežinomos priežasties Gungrave'o-"Here Comes the Rain" playliste randosi,na raminanti tokia.O in really mažai klausausi anime soundtrack'ų.Na turbūt geriausia ir bus kokia Gurren Lagann-"Libera Me" from Hell.

Comment

• Mangamanas

Elfen Lied- lillium
                        onegai teacher - shooting star
                        siuo metu labiausiai patinka

Comment

• inkognito
                          Qwerty

• 2007 11 16
                          • 172

em is OSt turbut vieni is ispudingiausiu buvo NANA , Beck , Tengen Toppa Gurren-Lagann , dar labai uzstrigo atmintyje Honey & clover bei Tsubasa chronicle.
                          Kaip matot visi palyginus is senu jau anime , naujo sezono anime dar neziuriu laukiu kol isleis pirmai tai prie megstamiausiu ost dar nieko naujo negaliu priskirti , bet manau ateityje jie tikrai turetu mano sarase atsirasti.
                          Paskutinis pakeitimas nuo inkognito; 2008-08-26, 14:36.

Comment

• AhouKarasu
                            Ikimasho~
                            • 2008 10 30
                            • 62

Samurai champloo - Battlecry.. blyn, geras gabalas xDD
                            Vampire Knight - Still doll
                            Shiawase da...

Comment

• Dilginte**
                              Narys
                              • 2008 08 10
                              • 34

berserk- forses labai patiko OST'o daina
                              http://myanimelist.net/animelist/dilginte

Comment

• sonia-amy
                                Naujokas
                                • 2008 10 08
                                • 7

Black Lagoon - Red Fraction
                                Bleach - 3Rd Opening - High And Mighty Color - Ichirin No Hana :dizzy:
                                Elfen Lied - Lilium

Comment

Working...