the garden of the sinners, blood+(aozora no namida, diva song)....
anime soundtracks...
Collapse
X
-
-
Kadangi matau kad čia jau po truputį vyksta diskusija "kas per kūrinys", tai sakau aš irgi paklausiu :
Gal kažkas žinote, kai vadinasi ta Bleach daina, kur prieš kovą groja ("if you want to see some action...") ir iš kur ją gauti?
Sorry, jei jau toks klausimas buvo, galėja pražvelgti tokioje gausybėje žinučiųComment
-
Kadangi matau kad čia jau po truputį vyksta diskusija "kas per kūrinys", tai sakau aš irgi paklausiu :
Gal kažkas žinote, kai vadinasi ta Bleach daina, kur prieš kovą groja ("if you want to see some action...") ir iš kur ją gauti?
Sorry, jei jau toks klausimas buvo, galėja pražvelgti tokioje gausybėje žinučiųComment
-
Sorry, jei jau toks klausimas buvo, galėja pražvelgti tokioje gausybėje žinučių
AniDB | MAL | last.fm | Firo | firofoxu@gmail.com👍 1Comment
-
ziuredama Nana, labai uzsikabinau uz to anime dainu. visos dainos labai patinka iki siol - ir Blast, ir Blackstones ir Trapnest.
dar isimintinas soundtrack'as buvo Honey and Clover ir BeckComment
-
Devil May Cry
Ef Tale of Memories
Escaflowne
Fate-Stay Night
Ghost In The Shell
Gundam 00
Gunslinger Girl
Higurashi no Naku Koro ni
Noir
Shingetsutan TsukihimeI want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!Comment
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=1UDPwBQyrIc
Lovely Idol - Honey Clover
http://www.youtube.com/watch?v=Jz4SJirSDIA
Lovely Idol ED
blin cia du nesveikiausi ost'ai kurios man aplamai anime teko girdet, jie keliaus mano top10 Nors cia ir popsas bet blin taip susidainuot as per pirma gabala vos neapsizliumbiau ziuredamas ta finalini ju koncerta..
atrodo vat melomanas esu, girdejau per savo gyvenime nuo pacio anksciausio jazzo iki psihodeliskiausias elektronikos ir mathcore'o... bet toki balsu synchronizuota dainavima dar neteko... harmonizacijas jo.. bet kazka pns butent i ta.. dar ne =)Comment
-
-
Mėgstamiausio ost neturiu, bet labiausiai įstrigo šie: Blood+, Cowboy Bebob, Death Note (nors nusibodęs dalykas, bet, pripažinkim, labai geras), FMA ir FMA: Brotherhood, viskas, prie ko prisidėjo Yuki Kajiura (Le Portrait de Petit Cossette, Pandora Hearts ir t.t.), Nana (tikrai vienas mylimiausių ost), Nodame Cantabile (klasika, daaa~), Rurouni Kenshin... Dar daug pavienių melodijjų iš įvairių animų ir daug įvairių OP ir ED...Comment
-
Comment