Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
man Kamisama kazoku sountrack patiko ^^ kazkoks mielas... gajla nerandu is kur parsisiusti nes op ir ed visur pilna o ne pacio soundtracko tai......nervina
Man ir Naruto ost patinka, net keista :] Geros dainos, opening'ai ir endingai beveik visi super. O ypač "Wind" gražu klausyt :]
Viva Rock ir Alive man geresni :P
Siaip pats ost turi labai geru tokiu gabalu, kurie tinka prie visko. prie lenktyniniu zaidimu, prie veiksmo zaidimu, net ir daugeliui filmu tiktu. Neatsiklausau visiskai
Vos pabaigus ziuret anime, as jau narsiau po neta ieskodamas sio nuostabaus ost'o.. Dabar jis nuolatos sukasi garbingoj vietoj tarp Hellsing'o, Noir'o ir GITS'o soundtracku
Mmmm jei FF:AC yra AniDB, tai skaitykim jis yra anime. Tai wa.... jo OST weza... ir nemokamai XD Da Sokyuu no Fafner Ost padorus ir malonus ausiai (kam patinka simfonija)
Noir, Madlax, El Cazador, Ghost In the Shell ir Black Lagoon ^^... Siaip as isskirciau is anime OST`u tai tik Noir, Madlax ir El Cazador... Man visi OST patinka.
Comment