Kaip jum .. Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Daan
    Administratorius

• 1998 10 30
    • 176

Kaip jum .. Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

Info url:
    http://anidb.info/perl-bin/animedb.p....search=search

Kokia nuomonė apie šį anime, kodėl taip visi ant jo pasinešė, ką tokio naujo pasiūlė - ko neturi kiti?
  • Ekgp97sl
    Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
    • 63

na nezinau... parsisiunciau neseniai keleta epzodu, siandien gal jau paziuresiu... ivertinsiu.. tikrai visi pasinese.. ir aniDB reitingas, nors ir tas laikinas bet - 9.13 (926 votes)... gal ir bus kas gero
    va ir pora wall'u:

Edit: paziurejau pirma epizoda, ir galiu pasakytt taip: durniu laivas.. na paziuresiu dar, kaip toliau bus...
    Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2006-06-23, 15:41.

Comment

• Mouse[ON]
      me, myself and i

• 2005 06 21
      • 50

Candy Candy...
      "Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus Bredberis

Comment

• Doom4s
        Narys
        • 2005 01 23
        • 31

Autorius Mouse[ON]
        Candy Candy...
        Ką?

Comment

• zio
          Administratorius

• 2000 02 22
          • 264

Jei yra fanu, tai lai neisizheidzhia, bet man tai totaliai durnas anime. Zhiuri ir mirkset nesinori.
          Nei vieno eps iki galo nesugebejau dazhet. Gal kalbiukas ir slypi tame "durnume", kurio matyt ir nepastebesiu. Na plius mergaites yra

Comment

• Sable
            The Hitchhiker

• 2005 03 11
            • 1530

Na, jo durnas, kiek pamenu. O pamenu ne daug. Jei antro epo nebuciau isijunges tai visai nuomone prasta butu, nors ir toliau tesiasi tos nesamones. Reiks grizus paziuret toliau. Gal ir pasitaise kazkaip, nors abejotina

Comment

• carorizu

ar geras? aa.. kitoks.. as manau kad daugeli isgazdina pirmas epizodas, ash pats paziurejas 5min lekiau ieskot kito zelyzo su geresne kokybe o pasirodo ten viskas kaip ir turi but, mane asmeniskai uzveze. Anime tikrai "kitoks", vien jau epizodu eiliskumas... a jo istikruju nera pirmas epizodas visai ne pirmas antras turetu but pirmas trecias vel kazkelintas ir t.t. skamba durnai, bet man patiko tiesa sakant. Comedy elementai patiko ziauriai, lengvai kvaili juokeliai, ciki. Story line'as vel spiria siknon standartams, cool. Animation'o kokybe super, ypac po paskutiniu Naruto episodu (kurie kuo toliau tuo labiau uzknisa su savo filleriais) pasijutau kaip devintam dangui. Mano akim vienas is geresniu budu ismest ~5h veltui. Try on!

Comment

• Ekgp97sl
                Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                • 63

na s paziuros nesamone siokiaa tokia, taciau ka gi... aniDB pirmoje vietoje kolkas stovi...

Comment

• diabolique
                  whatever

• 2004 11 28
                  • 81

Na, gerai.. Neesu aš kažkoks žinovas, kritikas ar šiaip didelį animešo žiūrėjimo stažą turintis žmogus, bet (gal būtent dėl to ) man šitas animešas yra frigin' awesome.
                  Pritariu žodžiams, kuriuos žmogus viršuje minėjo: epizodų seka, animacijos kokybė, durni juokeliai (pvz. dabar žinau, kaip iš kompiuteristų galima "chaliavai" "išprašyt" naujausią kompiuterį), plius veikėjai (gal jie ir šabloniški, bet koks skirtumas), net "endin'go" daina ir tas šokis. Man visai patiko paleist laiką vėjais šitaip.
                  "Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zio

Comment

• Raziel
                    Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                    • 194

ale kokią seną temą ištraukei

na bet šiuo atveju ir aš turiu ką pasakyt... tiesą sakant tai vienas iš nedaugelio animų, apie kurį mano nuomonė sutampa su mainstream'u - gėris. Labiausia patraukė, tikriausia, gana nestandartinis komedijoms siužetas, į kurį įpainiotos klišinės situacijos ir personažai. Išskyrus Kyon, kurio ciniški komentarai, tiesą sakant, ir buvo pagrindinė priežastis, kodėl žiūrėjau šitą anime, na ir gal pačią Haruhi, kuri nors ir yra standartinė 'eccentric girl' tipo veikėja, jos ekscentriškumas peržengia visas ribas, iki šiol man matytas animuose.

Pirmoji serija, imo, yra geriausias parodijos apie anime ir 'youtube'iškumą' pavyzdys (trūko tik mechų xD).. tiesa, antroji animo pusė šiek tiek silpnesnė man pasirodė. apskritai aš į šitą anime žiurėjau ir žiūriu kaip į parodiją - ir gana skoningą, turėčiau pasakyt ;] moe, harem, wannabe meaningful and deep dialogues ir t.t.
                    iš techninės pusės nelabai yra ką prikišti, nebent tik tai, kad muzika nlb mano skonio, užtat voice act'ingas - top notch.. nors prisipažinsiu, para para turi kažkokio 'popsinio' žavesio

dėl durnumo.. tai jis nėra nei durnesnis, nei protingesnis nei absoliuti dauguma visų komedijų
                    "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                    Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

• KenYoo
                      Build to Destroy...

• 2005 08 28
                      • 144

As neseniai ji pradejau ziuret, man tai atrodo kaip ir... nu pasakyt kad eilinis jis butu netesinga turbut. Gan shaunus is tikro, o kodel wisi pasineshe tai nzn net... maybe aliens have inplanted mind control chips so that they now have to watch this anime, lol

Comment

• Lax..
                        reLaxed

• 2005 12 24
                        • 516

Vakar žiūrėjau 3ep, niu žiaurokas anime, lb. patiko - reik žiūrėt su draugais tai juoko dozė +50%

Comment

• diabolique
                          whatever

• 2004 11 28
                          • 81

Autorius KenYoo
                          As neseniai ji pradejau ziuret, man tai atrodo kaip ir... nu pasakyt kad eilinis jis butu netesinga turbut. Gan shaunus is tikro, o kodel wisi pasineshe tai nzn net... maybe aliens have inplanted mind control chips so that they now have to watch this anime, lol
                          Aš tai spėju, kad dėl to šokio epizodų pabaigose (bent jau aš :P).
                          "Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zio

Comment

• tamagochi
                            Suši valgytojas

• 2005 10 19
                            • 138

Neseniai ir aš pradėjau žiūrėti - tai labai patiko. Netgi ir ta pirma serija (antra karta pažiūrėjus).
                            O su alum ir draugų kompanija efektas dvigubinasi

Kuo šis anime ypatingas? Tai siužeto solidumu, ką retai rasi mokyklinėse komedijose. Personažų ekstremalumas pakylėtas į naują lygmenį - na kur dar matėt, kad veikėjai užsinorėję galėtų pakeisti serijų eiliškumą?

Netgi atsirado noras paskaityti knygą (vertimą galima rasti čia). Gal dar ir aprašymą kokį padoresnį į AZ įmesti.

Comment

• Raziel
                              Mr. Reasonable

• 2004 06 10
                              • 194

Autorius diabolique
                              Aš tai spėju, kad dėl to šokio epizodų pabaigose (bent jau aš :P).
                              tas dalykas vadinamas para para ir paskutiniais metais tapo labai populiarus tarp Japonijos mokyklinio amžiaus merginų, žinoma, šalyje, kurioje viskas parduodama ir perkama, para para greit pasigavo marketingas, atsirado, pavyzdžiui, para para automatų (kur žmonės stovi priešais ekraną ir bando atkartoti šokio judesiu, kas atrodo labai kvailai ); televizijoje, animuose ji naudojama dažnai, visokių šokių grupių pridygo, pop atlikėjai leidžia specialias dainų versijas, pritaikytas para para

štai pavyzdys: http://www.youtube.com/watch?v=iXouS09M3fI

šiuo atveju tikriausia tiktų už Japonijos ribų esančių žmonių vis dažniau kartojama frazė: lol Japan xD
                              Paskutinis pakeitimas nuo Raziel; 2006-11-12, 19:56.
                              "The interraction of the West and Japan will result not in a vulgarisation of Japan but rather in a Japanization of the West"
                              Alexander Kojève, 1959

FF sucks! Please, don't kill me

Comment

Working...