Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
nebukit zanudos juk parasyta PKNIKAS tai ir busim gamtoj, parkelyje prie upelio. nejau vilniuj vietu maza ir nenorekit, kad kazkas uz jus suplanuotu ir patys organizavime sudalyvaukit. pripratot prie gero, kad kiti suplanuotu, padarytu ir sukramtytu
P.S. kam reikia pramogu siulau, pasivaiksciojima pechkoriu atodangos apzvalginiu taku
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-06-08, 13:02.
Sugoj Sugoj!!!
As trumpam buvau dinges bet ne beda... Saunu kad taip organizuojames! Jee!!!
Taigi supratau, kad si sestadieni ( Liepos 10 diena) 12 valanda bus pirmasis susitikimas? Sekmadieni gal geriau butu...Na gal nevisi gales sestadieni..hm......
Taip, hm... gamta neblogai neblogai... As siulau irgi kazkur prie centro..Pvz.: Prie varpines boksto, Mindaugo paminklo ir pan... taigi telieka nutart kur. manau visiem kas ten vaziuos reikia sudaryti savo anime sarasa ir surasyti kas ka turi Taip bus galima bentjau numatyti anime kolekcijos apimti ir isrinkti geriausius kandidatus. Taipat reiketu pagalvoti apie pavadinima ( nebutinai imantru ), bet kad bent jau kazkas butu(o ne "nu tas vilniaus anime klubas")
Liko nutarti 2 dalyjus:
1 - Kur tikslej renkames
2 - Ar tai bus pikniko stiliaus susitikimas ar visi i kavinuke trauksim
ir aisku tamsioji puse... Tikrai nevisi gales pakliuti i "Anime memberius"
Reikes pasitarti del "new member" ir ka primsim o ka ne. Su anime ziurejimu taj vel pasikartosiu yra Skalvijos kino centras...
Ir dar... Reikia sudaryti kazkoki sarasiuka kas TIKRAI ateis, kad galetume paziureti i norinciu dalyvauti masta.( paminekit ir savo draugus ka pakviesit ir panasiai...) Bent apytikslis skaicius bus gerai. Tai tiek siam kartui.
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-06-08, 15:26.
Soramaro ramiau kur tu taip leki ir skubi. nenorek klubo per viena diena suorganizuoti. o tuos anime sarasus kas nores gales tau i maila atsiust setadieni susitinkam pasibuti, pasibendrauti, planus pasiderinti. kaip sakai pavadinima sugalvoti ir siaip susipazinti
Hm... Nu gerai.. Tiesiog man sestadieni turnyras ir as tarp dvieju dalyku plesaus, taj noriu nors viena gerai padaryti...
Ne tiesiog netilpsim visi... Kazkas pasikvies viena druag kazkas kita... Kurie tera mate koke viena kita serija ir tik sejp prijaucia... memebai turetu buti reguleriai besilankantys zmogai arba bent ja ukazka rimto darantys...
Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-06-08, 15:50.
Siaip sestadieni visdar birzelis bus... ar viskas nusikelia visu menesiu toliau? (draugiska pastabele)
Ir jei Jus kuriat anime kluba, kodel ji darot toki uzdara su tiek daug taisykliu? :"nevisus priimsim ir t.t." Na, gal ir idomu butu susipazinti, pabendrauti, praplesti savo zinias, bet jei dar turesiu kazkokius testus ar kriksta praeit... Aciu, bet nedomina tokie bajeriai
ramiau zmones nepradekit pyktis del dalyko, kurio dar net nera.
Tamsos_Elfe taip viskas vyks sy sestadieni t.y. poryt.
Soramaro jei bus baisiai grieztos taisykles. tokiu atveju ir as neturesiu progos i ta kluba papult susitinkam sestadieni prie mindaugo paminklo 12 val. kas tiksliai dalyvaus rasykit man PM. kad zinociau kiek zmoniu reiketu laukti ir, kad nebutu taip, kad kazkas liks uz borto
oi ne...kolakas jokiu taisykliu...juk dar ir klubo to nera...kur skubat? ...manau reik ishpradziu susitikt..susipazint...aptart viska...o jau laikui begant ir sarashus vesim ...tai shi sheshtadieni prie mindaugelio 12h?
Melynas dangus taip dera prie tavo juodos sielos...
man reik tiksliai zinoti kas dalyvaus birzelio 10 diena susitikime prie mintaugo paminklo (tto kur priesais muzieju). todel man reik tureti sarasa zmoniu taip, kad sakykite tiksliai ar busit
Comment