Mudu su tėčiu amžinai pykstamės dėl to, kad mėgstu anime. Iki šių metų vasaros pabaigos gyvenau pas močiutę ir dėl anime jokių problemų nekilo. Paskui persikėliau gyventi pas tėvus. Tėčiui niekad nepatiko, kad žiūriu anime, o kai pradėjom gyventi kartu - pasidarė dar blogiau: man draudžiama siųstis anime, kurti AMV ar bent užsiminti apie anime ir t.t. Bet koks anime paminėjimas baigiasi riksmais. Tėtis amžinai kartoja, kad anime kūrėjai nieko neuždirba, anime niekas nežiūri, Linkomanijoj visko prikrauta, bet niekas nesisiunčia, Simpsonai ir Šrekas garsūs visame pasaulyje, juos visur rodo ir visi žiūri, o anime niekur nerodo... Nusibodo klausytis, kad 99% mano minčių apie anime ir, kad daugiau nieko nežinau (nors tai ir netiesa). Pavargau su tėčiu ginčytis, be to jei tie ginčai ir toliau tęsis, tai tapsiu isterike. Kartą pasiūliau kartu pažiūrėti 5 Centimeters Per Second ir The Girl Who Leapt Through Time su lietuviškais titrais, bet likau išbarta. Siūliau pažiūrėt nors tas kelias Higurashi serijas su lt titrais, bet vėl nieko nepešiau. Live action gal ir žiūrėtų, bet nėr su lt titrais (angliškai beveik nesupranta).
Mama mielai su manim žiūri anime, o tėtis nekenčia visko kas susiję su anime ir neleidžia man žiūrėti.
Taigi noriu paklausti - ką daryti? Ar Jums kyla panašių problemų?
Mama mielai su manim žiūri anime, o tėtis nekenčia visko kas susiję su anime ir neleidžia man žiūrėti.
Taigi noriu paklausti - ką daryti? Ar Jums kyla panašių problemų?
Comment