Romantiškiausia Jums anime akimirka (parodom)

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

Romantiškiausia Jums anime akimirka (parodom)

Pastebėjau, kad labai dažnai iškeliamos temos, susijusios su geriausiomis anime vietomis, tokiomis kaip "geriausia anime pabaiga", "trys anime minusai", "geriausias anime op/ed" ir taip toliau, ir panašiai. Ir juk nebūčiau aš, jei nesugalvočiau kažko panašaus (Moderatoriams - peržiūrėjau skiltis, kurios tik atėjo į galvą, ir tokios temos neradau nors tu ką - paieška naudotis irgi kažkaip ne kas, kai galimų raktažodžio variantų daugybė, taigi jei kartojasi - trinkite drąsiai)

Taigi, ne paslaptis, kad dažnai anime įvykdomi meilės prisipažinimai mažų mažiausiai neįprasti, bei širdį suvirpinantys. Tai manau galima neklystant pavadinti "romantiški". (na, šiaip manau, jog tai tik prisipažinimas gali būti, tačiau kas čia žino - paprasčiausiai dalinkimės tuo, kas Jums atrodė nepakartojamai romantiška, ir gal būt patys/pačios norėtumėte kažko panašaus sulaukti). Taigi, pasinaudodami proga, pasidalinkite pačia romantiškiausia akimirka iš visų Jūsų matytų anime (ne, nereikia čia penketukų, dešimtukų, tiesiog pasirinkite vieną), jeigu įmanoma, įdėdami video/nuorodą į tą akimirką internetinės transliacijos resursuose. Aišku galite tą sceną ir pakomentuoti, tik apsieikime be Flaim, ir kalbėkime tik į temą bei ne per dažnai.

Man pačiam kažkaip labiausiai prie širdies buvo Bleach'o meilės prisipažinimas - ir vieta tam labai tinkama, o ir žodžiai parinkti tinkamai, ir šiaip taip nuoširdžiai nuskambėjo:

• DIX
    エドワード

• 2008 08 22
    • 243

Paskaičius tema, pirmiausiai prisiminiau sceną iš Toradoros. Tai nėra koks saldus prisipažinimas meilėje ar pan., tiesiog graži ir širdį paliečianti scena, kai Taiga suvokia savo jausmus.

Spoileris:

Comment

• Esquisse

Spoileris:

Ši, galų gale po tiek epizodų jis prisipažino Ir dar kokioj vietoj {tie kas matė, žino }
      ...so beautiful...

Spoileris:

Spoiler... gražu viskas iki kiss'o, toliau... nebe T__T
      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-08-01, 21:45.

Comment

• Mefisto
        Šventas velnias ^.^
        • 2010 02 18
        • 30

Viskas nuo 5:50, toksai savotiškas prisipažinimas, iki kaulų smegenų...

Comment

• Aeval
          Rašytojas

• 2009 01 12
          • 256

Man irgi Orihime prisipazinimas vienas romantiskiausiu momentu. Net dabar apsiverkiau ziuredama. O tas buna retai. Mano galva viena romantiskiausiu akimirku yra Hinatos is Naruto prisipazinimas: http://www.youtube.com/watch?v=21qzq14fSUA
          Apskritai visa serija mane sujaudino. Asaru pakalne...

Comment

• Airiz
            מיד

• 2004 01 09
            • 1656

Pasiūlyčiau padaryti giją ne tik anime romance momentams, bet pradės kyšti visokius Twailaitus ...

Comment

• dfsafsaf
              Beautiful Lies

• 2010 05 13
              • 261

Negaliu sakyt, kad man tai buvo vienas is romantiskiausiu prisipazinimu (jis tikrai i tokius nepretenduoja) , bet kazkaip labai isimine prisipazinimas is B Gata H Kei
              Spoileris:

O vienasi is labiausiai patikusiu romatiskesniu, tai butu is Clannad Afterstory:Kyou Chapter
              Spoileris:
              Paskutinis pakeitimas nuo dfsafsaf; 2010-08-01, 20:14.

Comment

• Ozis

Et, isreikstuku megejai. Is anksciau ivardintu isskirti nebent verta B Gata H Kei (nors man labiau patiko nepavykusio prisipazinimo scena su tramvajumi), mat to tikrai dar ner niekur buve, o like yra is esmes vienodi kaip du vandens lasai. Kita reikalo puse yra ta, kad romantika ne vien prisipazinimai ar ne? Tokiomis aplinkybems man is tiesu yra sunku kazka mestelt - romantika (man) nera vienas staigus pliupsnis. Tikra romantika yra subtili, smulki ir sunkiai pastebima (zr. Spice and Wolf, Nodame Cantabile, Honey and Clover).

Visgi, jei isskirt viena vieninteli labai trumpa momenta, tai butu viena Mustango fraze ( http://www.youtube.com/watch?v=FP-E7N1h_vM&NR=1 kazkur nuo 5:26 iki 5:56) is pirmosios FMA anime versijos.

-edit-
                Pasitaisau ;] Uzskaitau ir Toradora scena. Bent jau iki to laiko kai is kostiumo islenda pats Ryuuji.

Comment

Working...