Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • diabolique
    whatever

• 2004 11 28
    • 81

Pirmas animas(pusiau) buvo "Pingvinuko Lolo nuotykiai". Po to per kažkurią rusijos televiziją rodydavo batuoto katino kelionę aplink pasaulį... Vėliau prasidėjo visoie "Candy Candy" (visa šeima žiūrėdavo ... geriau už betkokį meksikiečių muilą), "Speed Racer" (nors tada šventai tikėjau, kad ten amerikonų multikas).... Dar gal kažką per "Video kauką rodė" (?)... Atsimenu buvo kažkoks multikas apie kažkokius sportuojančius žvėrelius :P ... (kažkoks tai edukacinio pobūdžio)...

Nors tais laikais nieko nežinojau apie jokį anime.
    "Man tai tinkas ligoneisi, ba jie kazhkuomsi idomesniu, spalvingesniu" zio

Comment

• gediminas
      bebop
      • 2003 06 22
      • 24

Na pirmasis animas tai turbut Bite Maya hmz paskui gal Batuotas Katinas o paskui Captain Tsubasa per antraja lenku programa rode :} O siaip pirmas animas nuo kurio suzhinojau kas tai yra animas tai GITS :}
      http://gediminas.kalnieciai.lt/anime/bu_girl_vs_trigun.gif
      Your ticket to the future is allways blanc.

Comment

• Shisi

na paskaiciau cia ir ka tik susivokaiu kad anne is zaliuju mansardu yra anime...
        o seip jei kas butu paklauses tai tikrai nebuciau to pasakius....-_-...^^

Comment

• Youka
          bishoujo

• 2006 01 30
          • 335

pirmas animas, kuri ziurejau samoningai ir zinodama, kad cia yra animas buvo Lietuvos k/t
          Interstella5555 - The 5tory of The 5ecret 5tar 5ystem [Music] Movie 2003 Emi Distribution
          o per kompa
          Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen [Action, Drama, Historical, Romance, Samurai] OVA-1 1999 Studio DEEN
          uztvirtinau tai su GitS'u

Comment

• cyb3rpunk

na o ash otaku4ever patapau, kai pamaciau pirma gits. niekada nepamirsiu tos dienos poto seke antras gits, mononoke, hellsing ir t.t. keista, bet skirtingai nei dauguma, neziurejau nei db* nei digimon, o kiek girdejau dauguma butent nuo ju ir uzsikabliavo.

Comment

• FreaK`aZ
              Rimtas architektorius

• 2005 02 22
              • 532

Guyverio buvau pora epu nukales ish wideo nuomos, po to pamaciau street fighter 2, makai toshi shinjuku. nu po to atsirado internetasas mano gyvenime, tai prisiverciau parsisiust visa guyveri, po to GITS, Ninja scrol, nu ir po Lain'o galutinai uzhsikabinau.
              "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
              with a sick idea of world domination"

Comment

• Anime_fan

Pirmasis kaip ir daugelio buvo db, dbz (dbgt dar nerode) tada pradejau ziuret "rimtesnius": Naruto, Bleach ir pan.

Comment

• Fatal Error

Na pirmasis kuri prisimenu tai buvo batuotas katinas, po to dar kazkoks buvo apie arkliuka (Aicho ar tai Icho nepamenu). Po to Candy Candy. O po to kaseciu gaudavau tai ten bilekokiu Anime prisiuziuredavau. O anime pradejau atskyrti tik pries penkis metus kai per rusu kanala kalbejo kas tai yra Anime.

Comment

• Eisas Kuperis
                    Simintis Sun

• 2006 01 25
                    • 355

Hmmm. kiek pamenu pirmas matytas anime buvo Rurouni Kenshin ir Sol Bianca (net nepamenu karta pirmaiu pamačiau) Tiesa tuomet dar nežinaujau kas tas anime, bet tai ka pamačiau man labai patiko. Kadangi man labiau patinka visokie kosminai anime tai i db, dbz, Digimonus ar Yu-gi-oh nekreipaiu dėmesio. Gan nesenai vėl prisiminiau Sol Bianca, tai man baisiai parupo daugiau išpešti apie tai informacijos. Taip ir atradau internete informacijos apie anime.

Comment

• Nikti

Ooo...tai buvo taip senai, kad nepamenu nei pirmojo, nei antrojo savo anime (gal todėl, kad po jų buvo lb daug kitų...), bet kaip tada "pakibau" , taip iki dabar

Comment

• urahara_san
                        hah i need sleep
                        • 2006 04 18
                        • 28

Kaip susidomejote anime?

Na wa matau tokios gijos nebuvo. Noriu paklausti kaip jus pradejot ziureti anime? kas jus pastumejo?

Mane pvz. suzavejo Samurai X (atrodo Kenshin) kazkada rodytus per LNK. Man labai patiko (tiksliai nezinau kodel), tiesiog suzavejo. Tada ir pradejau dometis anime (gaila tada dar intiko neturejau ).
                        ^^

Comment

• ketou
                          savim patenkintas gyvulys
                          • 2006 04 16
                          • 51

na mano pirmas animas buvo mononookie...poto viskas prasidejo nuo kenshino ir DB...
                          Melynas dangus taip dera prie tavo juodos sielos...

Comment

• urahara_san
                            hah i need sleep
                            • 2006 04 18
                            • 28

jo shita (ne Shit) buvau pamirshes ash irgi nuo jo pradejau (per kazkokias shventes senai rode). 2 sykius maciau. o po to kaip ir tu sakiai kenshin, DB (dabar kazkaip DB susidomejimas ishbleso).
                            ^^

Comment

• MX-5

Pas drauga pamaciau naruto clipa... Nuo to ir prasidejo anime siuntimasis, kazkaip uzkabino mane naruto... Aisq ten buwau mates DB DBZ DBGT Samurai X, bet kad siustis ten anime nekilo ir mintis.

Comment

• Ekgp97sl
                                Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                                • 63

Mane gan veiksmingai įtraukė Rurouni Kenshin serialas. Užmačiau per TV. Pačia pradžią domėjimuisi davė Dragon Ball. Prieš tai buvo ir kitų (Jeter Mars, kaip dar be Transformerių ir viso kito), bet nė velnio nežinojau vis vien, kas tai yra anime, ir tebuvo tai tada man eilinė animacija, kai būdamas mažas gan, kada dingus elektrai, sėdėdavau sieną apsikabinės be televizoriaus. :]
                                Pamenu dar aiškiai, kaip pramerkia akis koks tai pyplys (mhm. kažin kas daugiau), pamaigo pirštu didelį juodą mygtuką ir žiūri, kaip berods šventinę dieną pradeda rodyti kokį tai filmą. Visai įtraukiančiai ir netgi kaustančiai. Prasidėjus reklamai pagraibom susiranda seną gerą TV Anteną ir užmato pavadinimą. "Princesė Mononokė".
                                Dabar jau prieš kiek daugiau nei metus pradeda jis šį bei tą žiūrėti. Skaito vieną parašymą, kitą. Ir še kažkas kažką primena.
                                Paskutinis pakeitimas nuo Ekgp97sl; 2007-02-03, 15:11. Priežastis: reikia

Comment

Working...