VIskas,kas per tv. Ypatingai būdavo jėga digimonai ;D šiaip pradėjau nuo Elfen Lied, gan žiaurokas tada pasirodė ;D
Pradžia
Collapse
X
-
dar kai ejau i mokykla...per kabeline vokieciu kanala rode Sailor Moon, Mila (kazkas panasaus.. apie tinklini), Lady Oscar, apie Robina Huda ir kt. tai taip uzkabino tokio tipo (anime) animacija, kad nesuprasdama vokieciu kalbos ziuredavau. dar tada nezinojau, kas tas anime ir kad toji animacija ir buvo anime. na o po dideles pertraukos per tv pradejo rodyt Drakonu kovas ir Samurai X. vat nuo tu ir prasidejo..Comment
-
Aš taip pat pirmą kartą anime pamačiau per vokiška kanalą RTL2 . Neprisimenu koks buvo pats pirmasis :P Gal Case Closed ar Ranma 1/2 o.O? Vos iš mokyklos grįždavau ir iškart prie TV, taip kokius 4 metus, tai net vokiečių kalbos taip išmokau, net dabar vien to dėka iš vokiečių kalbos 10 turiu (pasigyriau xD ).Comment
-
oi as laikau savo pirma (ir kol kas geriausia) tai hauru no ugoku shiro... manau kad DBZ nesiskaito, nes ten man budavo filmukas ir tiek... lakstydavau su broliu (ak seni laikai) ir zaisdavome visokius gokus.... bet howls moving castle mane atverte jei taip galima sakyt jauciau kad kazkas ne taip... po sito anime zliumbiau (aslabai silpnu nervu ziurove) ir norejau kazko daugiau negu kasdienine rutina ir amerikoniskos durnybes... tada priejau iki naruto... (man atrodo kad tinka ir mergaitem...) ir prasidejo didis kelias kurio nuejau dar labai nedaug, bet as kaip nors... nueisiu.... greitai....
please, wake up to reality...Comment
-
As tai tikriausiai kaip ir dauguma viska pradejau nuo db, dbz, visokiu ten digimonu, beyblade'u =] dar tuomet net nezinojau kas yra anime , juo labiau manga o gerokai veliau 'pasinesiau' ant rekomenduoto FMA, kas ir buvo tikroji mano otakizmo pradziasemashke.deviantart.com BLACKOUT
Comment
-
Ai as anime susidomejau kai vakarais pradejo sodit anime, bet dazniausiai nedabaigdavau ziuret nes uzmigdavau, tada pradejau po intika ieskoti info apie fma ir suzinojau kad galima ziureti fma onlyne... Praziurejau visus ep ir pasigeriau draugui. O jis man ir pasake ka reiskia anime taip iki siol ziuriv ivairius anime...Comment
-
Tiesiog iš neturėjimo ką veikt žiūrėdavau per lnk visokius dbz , hellsing. ir nė velnio nenutuokiau kad tai Anime Kartą prisiminus vieną filmuką kurį teko matyti kai buvau dar maža, berods apie vilką išgelbėjusį merginą nuo mirties o pats mirė nuo demono letenos , na gerai neatsimenu kas ten buvo bet keli epizodai į atmintį tikrai įstrigo. Tai va vieną ryta su arbatos puodeliu pilna jėgų nusprendžiau "AŠ TURIU JĮ SURASTI" na ir prasidėjo paieškos internete. Taip netyčia užklydau į Wolf's rain aprašymą anglų kalba , vėliau radau ir LT. labai sudomino aprašymas. Išsiaiškinau kad tai anime. peržiūrėjau Wolf's rain ,2 kartus ir likau labai sužavėta. Taigi prasidėjo mano klajones netu ieškant anime ir žiūrint juos kiaurą parą ;D
Deja bet to filmuko taip ir neradau ;/ gaila nepamenu pavadinimo ;/Comment
-
Tiesiog iš neturėjimo ką veikt žiūrėdavau per lnk visokius dbz , hellsing. ir nė velnio nenutuokiau kad tai Anime Kartą prisiminus vieną filmuką kurį teko matyti kai buvau dar maža, berods apie vilką išgelbėjusį merginą nuo mirties o pats mirė nuo demono letenos , na gerai neatsimenu kas ten buvo bet keli epizodai į atmintį tikrai įstrigo. Tai va vieną ryta su arbatos puodeliu pilna jėgų nusprendžiau "AŠ TURIU JĮ SURASTI" na ir prasidėjo paieškos internete. Taip netyčia užklydau į Wolf's rain aprašymą anglų kalba , vėliau radau ir LT. labai sudomino aprašymas. Išsiaiškinau kad tai anime. peržiūrėjau Wolf's rain ,2 kartus ir likau labai sužavėta. Taigi prasidėjo mano klajones netu ieškant anime ir žiūrint juos kiaurą parą ;D
Deja bet to filmuko taip ir neradau ;/ gaila nepamenu pavadinimo ;/👍 1Comment
Comment