Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • krapija
    Cadavariffic

• 2008 03 08
    • 260

tie patys kaip pas freaką, tik paskutinis kažkoks nematytas, bet voltronas ir saber rider tai nesveikai kieti. dar neseniau parsisiuntęs buvau, žiejau
    Sorry, but I don't plan on dying anytime soon.

http://myanimelist.net/animelist/Dieucra

http://www.last.fm/user/bombska

Comment

• Rikka
      Push The Limits

• 2008 07 12
      • 91

Mano pirmas anime... Eto... Digimonai man buvo 6 ar 7, na paskui DB, shinzo, galiausiai samurai x ir Rikka tapo priklausoma nuo anime

Comment

• Miyata
        Find your own sins, kid.

• 2008 01 09
        • 452

hmm, sunku pasakyt, maciau as ta dbz,yo gi oh, ir daug daug kitu, bet kaip nekeista, i anime patrauke mane death note. Aisku maciau kazkur naruto nepamenu, patiko, atsisiunciau, ziurejau, nezinojau kas tas anime, vadinau " multiku " Poto kazkaip draugas death note atnese ( jis ne anime fanas, jam kazkas dave ) tai nuo death note ir prasidejo domejimas anime bei zinojimas kas tai xD .

Comment

• Aivaras
          ką tu?

• 2008 09 10
          • 358

Pirmas?Db, Dbz Bet neatskyriau jog tai anime nuo paprasto mult filmo Tiesa sakant apie anime suzinojau paziurejes Shuffle! ;D Cia mokslo metu pradzioj ;o

Comment

• m2
            D**** pervert!
            • 2008 12 21
            • 5

na, aš anime taip pat žiūrėjau ir mėgau jau tada, kai nežinojau, kad tai anime xD
            vis maniau, kad ir maniškė pradžia buvo DB (kur 12-tokai bėgo iš pamokų pažiūrėt kaip kaunas songokas xD), yu-gi-oh ir shaman king xD bet visai nesenai man kažkas priminė, kad dar prieš tai buvo DIGIMONAI xD kuriuos žinoma labai mėgau xD

Comment

• andriekute
              Žiūroniukas.

• 2008 11 07
              • 35

O aš savo anime kelionę pradėjau nuo Grave of the Fireflies. Žiūrėjau žabtus atstačiusi, pakilo neįtikėtinai gilų įspūdį, nemanau, kad kadanors pamiršiu.

Comment

• SiRiX
                (^'^)

• 2008 05 16
                • 34

Mane tai ne Dbz, nes aš nesupratau skirtumo, o rimtai patraukė gėda pasakyt, bet naruto

http://www.speedtest.net/result/505549429.png

Comment

• SinEater
                  Šizofrenikė

• 2008 08 01
                  • 64

Pamenu iekojau seno multiko apie vilkus tai kazkaip pagooglinau ir radau wolf's rain aprayma patiko parsisiunciau pamciau ir uzsimeciau ant anime
                  Hey,Feed Me!

Comment

• Akemi
                    Naujokas
                    • 2009 01 15
                    • 27

Dbz, pokemonai ir t.t... Bet tai nera tikroji mano pradzia.Kiek veliau pradejau per tv ziuret naruto (nezinodama kad tai anime ;D).Kai per telika pradejo sukt tas pacias serijas, as pradejau ziuret ji inete ir tik tada suzinojau, kad tai anime xD.Tada pradejau ziuret elfen lied ir isimilejau Anime ^^

Comment

• GranRey
                      Kažką pamiršęs.

• 2008 11 01
                      • 91

Samurajai X. Pirmas mano susidūrimas su japonų animacija. Tada žinojau, kad japonų kurtas, bet negalvojau, kad jie taip rimtai tuo užsiima. Atsimenu praleisdavau kartais kelias serijas, tai pyktis paimdavo. Sėdau vieną kart prie PC, susižinojau kas per velnias tas p2p ir atsisiunčiau visas serijas. Po to porą metų nieko bendro su anime neturėjau, tik vėliau prie manęs klasiokai labai įsijautę apie Bleach diskutavo, tai kažkaip susigundžiau ir pradėjau žiuret, nors kuo labiau i pievas važiavo, tuo įdomumas mažejo. O tada ir pradėjau pats skaityt aprašymus, rekomendacijas ir ieškotis sau patinkančių anime.

Comment

• Snabas
                        Rimtas forumo narys
                        • 2008 11 12
                        • 140

Pats pats pirmas tai net neatsimenu, koks.. gal kokie digimonai ar dar koks velnias... po to DB, DBZ, DBGT, Yu-Gi-Oh!, Sailor Moon ir pan.

Comment

• Narya
                          Citizen Erased

• 2009 01 22
                          • 205

pirmiausia pamaciau visuos tuos kur per lt kanalus rode: DBZ, digimonai ir visokie kitokie monai . bet tada man tai tebuvo "filmukai" it tiek.
                          o pirmas "tikras" anime kuris mane ir nuvede siuo keliu buvo saiyuki. dar iki dabar mano top'e sedi
                          deviantArt
                          BLACKOUT

Comment

• Stash
                            Are you sure?..

• 2008 01 05
                            • 32

Hmm.. Beieskodamas kazko panasaus ecchi anime, aptikau ir taip isejo, kad pirmas mano parsiustas ir ziuretas anime buvo Onegai Teacher. Kadangi pastarasis patiko, tai nusprendzia parsisiust ir jo sequel'a, Onegai Twins. Tokiu budu uzsivedziau ant school life/slice of life anime, bet veliau parekomendavus kelis rimtesnius anime kaip NGE, Hellsing, Gungrave, pradejau ivairesniu zanru anime ziuret.

Comment

• Spirit of Nightmare
                              !,,!_ (-_-) _!,,!

• 2008 10 17
                              • 209

Viską ką rodė per TV, o jei kai jau pats pradėjau ieškoti tai buvo Naruto, o po to Death Note.

Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia

[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~

Comment

• hoshii
                                Narys

• 2008 10 28
                                • 33

na, nuo drakonų kovų, bet tada dar neturėjau per daug didelio suokimo apie anime,
                                o dabar tai J-Rock , kažkaip besidomint J-Rock pradėjau domėtis ir anime ... (n_n)
                                tai gal tokia pradžia nevykusi gal , bet kaip ir gerai .. (^_^)

Comment

Working...