Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • andriux02

Pirmasis mano anime buvo Digimonai diewinau juos xD o jau paskui prasidejo DB ir DBz

Comment

• Hikari_
      Mental

• 2008 02 27
      • 981

nzn DBZ sailor moon, nu tokie kur per LNK rode, o visiskai rimtai kai per pc pradejau ziureti buvo X

Comment

• Witch_666
        Narys
        • 2008 06 30
        • 51

As tai liktais pradejau ziureti anime nuo Yu-Gi-Oh, Rurouni Kenshin, FMA,DBZ, Sailor moon, tu digimonu bet cia seniai kai dar net nezinojau kas yra toks dalykas kaip anime...
        Paskutinis pakeitimas nuo Witch_666; 2008-07-07, 19:05. Priežastis: pamirsau viena anime irasyti... sorry
        Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• Eri
          <<..DrEaMing girl...>>

• 2008 05 11
          • 36

Kažkada būdama lb maža žiūrėjau filmuką Kendi. Nuo to wiskas ir prasidėjo....
          "So what i can do to get closer?
          I know there is more my heart can bear...
          I'll give u control cause i need u,
          To take me there"

Comment

• FreaK`aZ
            Rimtas architektorius

• 2005 02 22
            • 532

Jaučiu dauguma mano amžiaus turėjo pradėt maždaug nuo šitų, aišku jei teliką žiūrėdavo.

Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

Spoileris:

papildykit dar kas nors
            "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
            with a sick idea of world domination"

Comment

• Mezzo

Gal net pasakyciau batuotas katinas..... Jai prisimenat Piero keliones

Comment

• kitty909

DBZ , Elfen Laid per YouTube (Cha , Cha , Cha ) tik nevisas serijas ziurejau , full moon

DBZ ir YO-GI-OH
                Paskutinis pakeitimas nuo Bax; 2008-07-14, 15:00.

Comment

• Dita
                  Don't look ;) I said..

• 2008 07 24
                  • 25

Jau senokai žinojau anime žodelį, tačiau neturėjau galimybių žiūrėti. Po to per tv pradėjo rodyti Anę iš žaliųjų Mansardų, Ledi Liną (labai patiko šis anime), DB, kenshiną. Visų tų anime su kortom nežiūrėjau.

Comment

• Exotic Anime Girl
                    Ima firin mah lazah!!!
                    • 2008 07 04
                    • 67

Anime pradejau dometis nuo pacio pirmojo rurouni kenshin o paskui ejo dragon ball o po to sailor moon..nu o paskui visos anime

Comment

• Mangamanas

na as pries Onegai teacher buvau sioks toks anime faniukas , ten buvau mates Hellsing db ir t.t. Bet paziurejes Onegai Teacher tapau labai prisirises , o dar paziurejes Elfen Lied pamaniau kad ANIME is my life

Comment

• Jurcix :)

pradėjau, kaip ir daugelis, nuo tokių kaip Digimon, DB trijogija, Yu-Gi-Oh!, tada pamačiau Sailor Moon kuri manęs nesužavėjo ir tarsi užkirto kelią į anime pasaulį... Sugrįžti padėjo Naruto, kuriam jaučiuosi dėkinga iki šiol...

Comment

• Silvestras
                          Rimtas forumo narys

• 2008 04 18
                          • 162

Na faktiškai pirmieji gyvenime matyti animuoti darbai buvo arba DB/Pokemon/Digimon serijos,kiek besistengčiau niekaip negaliu tiksliai prisimint.Toliau viskas banaliai,kaip ir pas beveik visus kitus forumo narius,per TV sužiūrėjau Yu-Gi-Oh visas rodytas serijas,taip pat Lietuvoje vadinamą Samurajų X.Pastoviai(tik su pertraukom)anime pradėjau žiūrėt 2007-siais metais,rudeni..kai mano klasėje dominavo Naruto tema,aš irgi neatsispiriau pagundai ir pradėjau žiūrėt Naruto anime kartu su visais klasės bernais(neskaitant visų kietuolių kurie ale nežiūri vaikiškų multikų -.-).Mano Narutomanija irgi buvo tik žiūrėjimas,o vat 2008-ųjų metų pavasarį jau ir domėtis pačiu anime menu pradėjau.Taigi,jeigu teisingai manyt,anime normaliai pradėjau domėtis po pasižiūrėto Claymore anime.Manga išskirtinai kažkaip nesidomiu ir tai labiau mano antrarūšis hobis,neskiriu šiam reikalui perdaug laiko,bet kartais paskaityt tenka..ypač lietuviu išverstas.

Comment

• Badas
                            Ennkos
                            • 2008 06 27
                            • 23

Mane i Anime kelia atvede LNK su samurajais x ir hellsingu

Comment

• erudesu
                              天照
                              • 2008 10 21
                              • 30

pirmiausia ziurejau dragon ball, po to rurouni kenshin, o po to buvo laaaabai ilga pertrauka...taciau viena grazu vakara drauge pradejo klykauti apie death note..taigi nuo to laiko vis ieskau konors tokio pat mirtinai uzkabinancio.

Comment

• Original_Prankster
                                Mr. Mojo Risin'

• 2008 11 04
                                • 200

Tai tikriausiai DB pirmas buvo Na jei Digimon'ai ar kokie ten skaitos anime, tai tada jie
                                Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
                                There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Comment

Working...