Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Airiz
    מיד

• 2004 01 09
    • 1656

tai ash tik pataisiau, nes tikrai nevisi nuo to pradejo

Comment

• angellus
      tinginys

• 2007 01 17
      • 228

tikiu..

Comment

• Izzo
        one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
        • 1530

turbut jau rasiau cia bet dar kart parasysiu zodziu nekreipiam dem ten i vaikyste kai zedavom candy,marsa ir speeda.. viskas prasidejo nuo Digimonu DB,bet tada net nezinojau jog tai anime.. tikru naime etalonu tuo metu laikiau Rurouni Kenshin,tad galima sakyti kad viskas uzsimezge nuo jo vien tas jo piesimas man buvo kaip TIKRO anime o DB,Digimonu piesimas kazko net neasocijavosi su anime
        SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• Minach
          weariness
          • 2008 03 04
          • 12

Taaaip.
          DB-+Z and so on. dar Digimonai.
          Zinojau, kad tai Japonu darabai, nes ju veikeju bruozai visai kitokie, na ir is vardu bei kalbos suprasi. Taip jie Anime. Bet tokiais laikyti negaleciau, cia labiau multikasxD su daug seriju ;] Num o Anime jau pradejau vadint "Hellsing" ir "Metalinis Alchemikas" va cia! cia tikra...na o tada sumasciau parsisiust ir kitokiu zandru ;]
          Old Habits Die Hard

Comment

• Dijukas-Ciii
            Naujokas
            • 2008 02 14
            • 5

Aš jau nuo DB laikų animei neabejinga;D

Comment

• axborn
              I can see muzic~

• 2007 01 02
              • 121

Na pats pirmas anime buvo Princess Mononoke, buvau dar mazas, bet labai suzavejo kraujas, veliau buvo DBZ laikai, pradzioj buvau didelis fanas, bet veliau atsibodo... O vat tas persilauzimas i otakus buvo kai i mano interneto torrentu trackeri pries metus-du imete anime Girl Meets Girl (ne hentai, ecchi ^^). Nuo to viskas ir prasidejo: atradau LM, pradejau beveik viska is eiles siustis ir dabar jau 250+ anime esu mates
              http://axborn.myanimelist.net

Comment

• Zirael
                Narys
                • 2007 10 06
                • 45

na , nesamoningai ziuretas animas buvo Tranformeriai , kurie man nerealiai patiko ir kruciausias ever buvo tas geltonas automobiliukas
                samoningai , pirmas animas , kuri paziurejau , buvo Full Metal alchemist ir jis man taipogi labai patiko. Bent iki 25 serijos, kurioje numire vienas veikejas ir kurioje suvokiau ,kad Edas kazkoks zliumba
                paskui animus pradejau kritiskiau rinktis
                siaip animais pradejau dometis mazdaug.... pries metus gal? jo , geriausiu atveju pries metus
                "...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
                On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
                And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
                And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
                And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
                Shall be lifted - nevermore!"
                E.A.Poe

Comment

• Griever

m

Nelabai senai, pries puse metu gal.
                  Pirmi Anime buvo dragon ball (z) ir rurouni kenshin
                  Dar dabar kartais pasizuriu, prisimenu senus gerus laikus
                  Ir isvis nebuciau ziurejas Anime , jei nebuciau suzinojes kas yra manga, pirma perskaitydavau, po to anime rasdavau

Comment

• Martixas

Pirmas anime buvo Naruto gal tik po kokio pusmecio ziurejimo pradejau ieskoti konors naujo ir isradingo.

Comment

• exitto

Pradėjau nuo Mononoke Hime , o pirmas per PC žiūrėtas anime buvo Wolf`s Rain.

Comment

• Ino
                        :3
                        • 2007 10 27
                        • 10

Jej rimtesnis tai Elfen Lied. Nes kai buvau "pasinešus,, ant db,dbz net nenutuokiau, kad ten anime. xDD

Comment

• Dream Eater
                          Let's start a Riot!

• 2008 01 22
                          • 85

Aš tai žiūrėdavau visus, kuriuos tik rodydavo per teliką ir galvodavau , kad tai paprasti multikai. O pirmasis, kai jau žinojau kad tai anime buvo Hellsing, kai jį rodė per LNK.

Out of my mind... Back in five minutes
                          http://dream-eater.mybrute.com

Comment

• dattebayo
                            random fangirl syndrome

• 2007 11 18
                            • 207

kad ir kaip geda butu tai pripazint... tokyo mew mew

Comment

• ph0rest
                              5cm/s

• 2006 10 10
                              • 56

Ziuredavau ta pati DB, DBZ, nors net neturejau jokio supratimo apie Anime... O siaip rimtai dometis pradejau nuo Tantei Gakuen Q, kuris netycia uzkliuvo (pasirode idomus pavadinimas)

Comment

• mariux9998
                                Labas.

• 2008 06 20
                                • 434

Nuvede? Hmmm... Pirmas ziuretas buvo DB trilogija, toliau seke Shaman King... Na taip normaliai tai nzn... Yu-Gi-Oh!?, Naruto...

Comment

Working...