tai ash tik pataisiau, nes tikrai nevisi nuo to pradejo
Pradžia
Collapse
X
-
turbut jau rasiau cia bet dar kart parasysiu zodziu nekreipiam dem ten i vaikyste kai zedavom candy,marsa ir speeda.. viskas prasidejo nuo Digimonu DB,bet tada net nezinojau jog tai anime.. tikru naime etalonu tuo metu laikiau Rurouni Kenshin,tad galima sakyti kad viskas uzsimezge nuo jo vien tas jo piesimas man buvo kaip TIKRO anime o DB,Digimonu piesimas kazko net neasocijavosi su animeSCREW YOU, PEOPLE!Comment
-
Taaaip.
DB-+Z and so on. dar Digimonai.
Zinojau, kad tai Japonu darabai, nes ju veikeju bruozai visai kitokie, na ir is vardu bei kalbos suprasi. Taip jie Anime. Bet tokiais laikyti negaleciau, cia labiau multikasxD su daug seriju ;] Num o Anime jau pradejau vadint "Hellsing" ir "Metalinis Alchemikas" va cia! cia tikra...na o tada sumasciau parsisiust ir kitokiu zandru ;]Old Habits Die HardComment
-
-
Na pats pirmas anime buvo Princess Mononoke, buvau dar mazas, bet labai suzavejo kraujas, veliau buvo DBZ laikai, pradzioj buvau didelis fanas, bet veliau atsibodo... O vat tas persilauzimas i otakus buvo kai i mano interneto torrentu trackeri pries metus-du imete anime Girl Meets Girl (ne hentai, ecchi ^^). Nuo to viskas ir prasidejo: atradau LM, pradejau beveik viska is eiles siustis ir dabar jau 250+ anime esu matesComment
-
na , nesamoningai ziuretas animas buvo Tranformeriai , kurie man nerealiai patiko ir kruciausias ever buvo tas geltonas automobiliukas
samoningai , pirmas animas , kuri paziurejau , buvo Full Metal alchemist ir jis man taipogi labai patiko. Bent iki 25 serijos, kurioje numire vienas veikejas ir kurioje suvokiau ,kad Edas kazkoks zliumba
paskui animus pradejau kritiskiau rinktis
siaip animais pradejau dometis mazdaug.... pries metus gal? jo , geriausiu atveju pries metus"...And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door;
And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming,
And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor;
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!"
E.A.PoeComment
-
-
Aš tai žiūrėdavau visus, kuriuos tik rodydavo per teliką ir galvodavau , kad tai paprasti multikai. O pirmasis, kai jau žinojau kad tai anime buvo Hellsing, kai jį rodė per LNK.Comment
-
Comment
Comment