A taip uzmirsau pasakyti ,kad mane pritrauke tai DB.DB buvo geras ,o jo tesiniai sudas.
Pradžia
Collapse
X
-
-
Hmmm pirmasis mano Anime buvo lyg ir Digimonai bet kaip visi sako :nesupratau kas per daiktas tas anime-man irgi taip buvo bet veliau aisku pradejom DBZ Bei bleidus zeti pasivezem su draugais xD prisimenu su draugais lakstem kieme ir kiti saukia :KAMEHAME! xDDD nu o toks rimtesnis pirmasis anime buvo NarutoComment
-
👍 1
Comment
-
nu "rimtos" pradzios cia ziurau pas jus
manoji pradzia buvo pilnametrazine drama, pavadinimo netsimenu.
P.S. katik paziurejau kas tai buvo, tai buvo OVA pagal Osamu Tezuka's "Phoenix", o dar tixliau
Phoenix 2772: Cosmo Song of Love
1980m.Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-01-20, 13:00.Comment
-
-
Um... tikriausiai kai buvau visai maza, per kazkoki rusu kanala ziuredavau Sailor Moon, man labai patiko ^^ o kai man buvo 10 metu, per Viva ziuredavau velai vakare ten rodomus anime, galvodavau "kokie faini paveiksliukai, idomu, kodel jie mane taip traukia?" xD matyt, jau nuo mazens turejau ta Anime gena. O seip pats pirmas mano Anime, kuomet jau zinojau, kas yra Anime ir Manga, buvo Melancholy of Haruhi Suzumiya. Tiesa, pries ziuredama Anime mazdaug metus skaiciau Manga.Comment
-
tai cia man atrodo visi pradejo nuo DBZ. bet dar ir buvo digimonai ir beibleidai tie, bet nu multikai ir tiek buvo.. dar anksciau rode per LNK samurai X, bet retai juos matydavau, nes dar pamokos budavo tuo metu, tai karta i savaite matydavau gal. o paskui regis jau viskas prasidejo nuo Vampire Hunter D, bet galutinai sutrauke mane tai Ergo Proxy...Paskutinis pakeitimas nuo angellus; 2008-01-20, 18:24.Comment
-
Um... tikriausiai kai buvau visai maza, per kazkoki rusu kanala ziuredavau Sailor Moon, man labai patiko ^^ o kai man buvo 10 metu, per Viva ziuredavau velai vakare ten rodomus anime, galvodavau "kokie faini paveiksliukai, idomu, kodel jie mane taip traukia?" xD matyt, jau nuo mazens turejau ta Anime gena. O seip pats pirmas mano Anime, kuomet jau zinojau, kas yra Anime ir Manga, buvo Melancholy of Haruhi Suzumiya. Tiesa, pries ziuredama Anime mazdaug metus skaiciau Manga.Comment
-
na tai cia tau vienam taip atrodo ..nevisiems 14-17 metu cia kad pradet nuo DBZComment
Comment