Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Smart
    Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
    • 118

A taip uzmirsau pasakyti ,kad mane pritrauke tai DB.DB buvo geras ,o jo tesiniai sudas.

Comment

• Smart
      Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
      • 118

Autorius Vego
      o ir seip spider-man niekada nebuvo anime, o animacinis JAV serialas
      Pranesei.Cia buvo paminetas ,kad orentuotumetes kada tai buvo.Tu gal nemoki idemiai skaityti ?Ar as sakiau ,kad spider-man anime?
      Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-01-19, 18:59.

Comment

• ShesHo
        Naujokas
        • 2007 07 22
        • 10

as tai pradejau kaip visi nuo Dbz.....didziausia ispudi paliko the Animatrix ir Gungrave
        sigpic
        .....Believing myself.....

Comment

• ANimaTrone
          Naujokas
          • 2008 01 06
          • 3

Hmmm pirmasis mano Anime buvo lyg ir Digimonai bet kaip visi sako :nesupratau kas per daiktas tas anime-man irgi taip buvo bet veliau aisku pradejom DBZ Bei bleidus zeti pasivezem su draugais xD prisimenu su draugais lakstem kieme ir kiti saukia :KAMEHAME! xDDD nu o toks rimtesnis pirmasis anime buvo Naruto

Comment

• FainaruFantaji
            Cyber Snake

• 2007 04 28
            • 579

Autorius ANimaTrone
            nu o toks rimtesnis pirmasis anime buvo Naruto
            o_o

Working underground.

Comment

• shashke
              迷失

• 2007 12 15
              • 161

Pradzia tai buvo DB bet itrauke visiskai Naruto

Comment

• Airiz
                מיד

• 2004 01 09
                • 1656

nu "rimtos" pradzios cia ziurau pas jus
                manoji pradzia buvo pilnametrazine drama, pavadinimo netsimenu.

P.S. katik paziurejau kas tai buvo, tai buvo OVA pagal Osamu Tezuka's "Phoenix", o dar tixliau
                Phoenix 2772: Cosmo Song of Love
                1980m.
                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-01-20, 13:00.

Comment

• Moon.Phantom
                  Negative Creep
                  • 2008 01 04
                  • 43

Pirma kaip ir daugumos - DB , po to seke Shaman King ir galiausiai itrauke Naruto..

Comment

• damn.
                    -.-
                    • 2008 01 02
                    • 40

Autorius Moon.Phantom
                    Pirma kaip ir daugumos - DB , po to seke Shaman King ir galiausiai itrauke Naruto..
                    aš irgi lygiai taip pat viena po kito pradėjau anime žiūrėt;D

Comment

• karla
                      coffee addict

• 2007 10 04
                      • 53

Um... tikriausiai kai buvau visai maza, per kazkoki rusu kanala ziuredavau Sailor Moon, man labai patiko ^^ o kai man buvo 10 metu, per Viva ziuredavau velai vakare ten rodomus anime, galvodavau "kokie faini paveiksliukai, idomu, kodel jie mane taip traukia?" xD matyt, jau nuo mazens turejau ta Anime gena. O seip pats pirmas mano Anime, kuomet jau zinojau, kas yra Anime ir Manga, buvo Melancholy of Haruhi Suzumiya. Tiesa, pries ziuredama Anime mazdaug metus skaiciau Manga.

Comment

• headbang_

ziauru.... mano pirmasis anime - "Spirited Away" .... kada buvau mazesne, anime visiskai nesidomejau..

Comment

• angellus
                          tinginys

• 2007 01 17
                          • 228

tai cia man atrodo visi pradejo nuo DBZ. bet dar ir buvo digimonai ir beibleidai tie, bet nu multikai ir tiek buvo.. dar anksciau rode per LNK samurai X, bet retai juos matydavau, nes dar pamokos budavo tuo metu, tai karta i savaite matydavau gal. o paskui regis jau viskas prasidejo nuo Vampire Hunter D, bet galutinai sutrauke mane tai Ergo Proxy...
                          Paskutinis pakeitimas nuo angellus; 2008-01-20, 18:24.

Comment

• SeiSoraYu
                            That's my pie.

• 2007 03 09
                            • 212

Autorius karla
                            Um... tikriausiai kai buvau visai maza, per kazkoki rusu kanala ziuredavau Sailor Moon, man labai patiko ^^ o kai man buvo 10 metu, per Viva ziuredavau velai vakare ten rodomus anime, galvodavau "kokie faini paveiksliukai, idomu, kodel jie mane taip traukia?" xD matyt, jau nuo mazens turejau ta Anime gena. O seip pats pirmas mano Anime, kuomet jau zinojau, kas yra Anime ir Manga, buvo Melancholy of Haruhi Suzumiya. Tiesa, pries ziuredama Anime mazdaug metus skaiciau Manga.
                            aš per Viva irgi žiūrėdavau tuos anime bet retai nes vėlai rodydavo ir tada der neįvertinau anime

My DeviantArt

Comment

• Airiz
                              מיד

• 2004 01 09
                              • 1656

Autorius angellus
                              tai cia man atrodo visi pradejo nuo DBZ. bet dar ir buvo digimonai ir beibleidai tie, bet nu multikai ir tiek buvo.. paskui regis jau viskas prasidejo nuo Vampire Hunter D, bet galutinai sutrauke mane tai Ergo Proxy...
                              na tai cia tau vienam taip atrodo ..nevisiems 14-17 metu cia kad pradet nuo DBZ

Comment

• angellus
                                tinginys

• 2007 01 17
                                • 228

Autorius Airiz
                                na tai cia tau vienam taip atrodo ..nevisiems 14-17 metu cia kad pradet nuo DBZ
                                soriux, nenorejau yzeisti.

Comment

Working...