Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • lolester

DBZ tai ziurejau.. bet ne nuo to pradejau dometis anime.. acimenu dar nezinojau to zodzio "anime" buvo "filmukai,multikai" kai dbz ziurejau
    Siaip pats pirmas anime tai Green green buvo... wo tada ir uzkabliawo..

Comment

• Kaede
      Naujokas
      • 2007 04 07
      • 28

dbz, bet labiausiai uzkabino tai sm, dar buvo toks "shaman king" kuris mano nuomone turejo turet tesini kurio deje nematiau
      Your Friendly affection is a bright light in my life, illuminating my soul and adding radiance to my life

Comment

• Airiz
        מיד

• 2004 01 09
        • 1656

13os metu pirmas pamatytas anime per tuometini 2aji rusishka TV kanala, sci-fi apie kosmine odiseja, meile mirti ir prisikelima, pavadinimo nezinau iki siuol.
        Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2007-08-06, 18:48.

Comment

• Evil_Mirai
          Naujokas
          • 2007 05 25
          • 24

O viskas prasidejo taip... persikraustem... ir tada turejom kabeline ir viena diena pamaciau... Sailor Moon! Man buvo kokie 9. Dar be Sailor Moon ten kitokiu rode. Na ir nesvarbu kuo pradejai, svarbu dabar musu gyvenime egzistuoja Anime

Comment

• WailfulDevil
            Daddy Sparda >:3

• 2007 08 20
            • 73

pirmas pamatytas Hellsing anime, kuri rode pasenovei per TV3 ar LNK..po kiek laiko kilo susidomejimas anime "neskaitant dragon ball"

Comment

• Obiarshi

Pradejus transliuot Hellsing per LNK wisus epizodus ziurejau, patiko, bet neuzsikreciau anime manija...gal delto, kad nenorejau aukot laiswo laiko, kuri skirdawau nelemtiems mmorpg... Weliau LNK praturtejo Fullmetal Alchemist anime, kurio pora pradiniu epizodu paziurejes nelabai susizawejau, tik pries pora sawaiciu wel paziurejes netekau zado ir iki sekanciu epizodu rodymo parsisiunciau wisus iki matyto, kadangi nezinojau priesistores... Dabar apemusi depresija po paskutinio epizodo ir nusiwylimas...anime ziuredamas bandai pabegt nuo sio pasaulio, kuriame gyweni, o FMA pabaigoje butent jis ir ipainiojamas... Siuo metu siunciamas FMA filmas ir Hellsing, prisimint sena gera anime. Wisur liaupsinamas Naruto traukia, bet po poros presentation tipo filmu atrodo gan nuwalkiotas.
              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-08-21, 19:58.

Comment

• despair
                bud sweat and beers...

• 2007 06 01
                • 168

Viskas prasidejo nuo Hellsing, atsimenu kaip nemiegodavau ir laukdavau kiekvienos serijos

Na po to gavau interneta ir pradejau pumpuotis anime

Comment

• MagWizz
                  Hello friend...

• 2007 04 27
                  • 41

Mano pirmas tikras anime buvo Chobits kuri pasiule paziureti draugas ir nuo to viskas prasidejo...

I'm afraid to lose that, what i already lost...

Comment

• SeiSoraYu
                    That's my pie.

• 2007 03 09
                    • 212

Ai aš mačiau tas DBZ nesamones, Digimonus ir dar visokias nesamones kuriu pavadinimu net nežinau. Bet mane ne jie patraukė, o Rurouni Kenshin iki šiol man jis labai patinka. Ai dar mačiu Ledi Lina ir Candy Candy žiloj senovėj, bet nežinojau kas tas anime
                    Paskutinis pakeitimas nuo SeiSoraYu; 2008-01-20, 15:23.

My DeviantArt

Comment

• Vego
                      Bambukas

• 2007 07 03
                      • 57

shaman king yu-gi-oh dbz nu ta ka rode per tv bet nelabai uzkabino, va nuo FF ir naruto viskas prasidejo

Comment

• Hellsing_lover
                        Purinsesu no Darukuneso

• 2007 02 15
                        • 1318

Na kai dar neskyriau anime nuo "multikų", tai viską žiūrėdavau per TV (nuo "Pokemon" iki "DBZ"), o anime pradėjau domėtis, kai pažiūrėjau "Air" ir "Hellsing"

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

Comment

• Miglaja
                          Cute potato ~

• 2007 12 16
                          • 551

As tai prisimenu kazka....Ledi Lina,Sailormon dar lygtais Ane is Zaliuju mansardu ir DragonballPrimena labai senus laikus
                          Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

Comment

• Sloth
                            [SrX]

• 2007 09 14
                            • 277

Viena grazia diena nuejau as sau i mokykla (td mokiausi gal trecioje,gal antroje klaseje).Per viena pertrauka prieina prie manes klasiokas ir sako,blemba vakar laaaabai gerai multika maciau, as taip susidomejes:-Koki?
                            Klasiokas:-Digimons ar kazkas panasaus.
                            As:Ten tas kur kazkokius gyvunus i rutulius deda?? Tjgi meslas ten ne multikas!
                            Klasiokas: Ne,tas kur su rutuliais Pokemon vadinasi....
                            Tjgi jis man pasake, kelinta valanda rodo tuos "Digimonus", o as zinoma juos ir paziurejau, ajsq ziaauriai patiko. Tai vat tokia buvo mano pirma pazintis su anime, nors tuo metu galvojau, kad tai tiesiog "geri" multikai ir tiek.

Visa sita buvo gal priesh 7metus, dar toli iki to kai per lt kanalus pradejo rodyt digimonus/pokemonus/dbz..Visus situs "topinius" anime ziuredavau per RTL2 dar budamas visai mazas...

Na, o rimciau dometis pradejau paziurejes FMA, atsimenu pasigooglinau FMA pav,kazkur perskaiciau,kad FMA yra anime,o jau nuo to laiko uzikabliavau kaip reikalas ir 90% visu mano siuntimu uzima anime

P.S Digimonai vienintelis is tu "topiniu" anime kuriuos rode per lt kanalus,kuri dar dbr su mielu noru paziureciau..Btw, su pokemonais niekada nebendravau, net bunant visai mazam man jie atrode sh verti...

Comment

• Smart
                              Rimtas forumo narys

• 2007 12 05
                              • 118

Kaip as galiu atsiminti? as vos atsimenu kas buvo vakar
                              .Pirmasis anime buvo lyg tais labai mergaitiskas,todel as jo nememegau.Kai ji rodydavo perjungdavau kanala ir ziuredavau ka nors.Tada dar rode pirma karta 94 zmogavori lietuvoje.

Heh Spider-man.
                              http://www.youtube.com/watch?v=ZfWkf...eature=related
                              Paskutinis pakeitimas nuo Smart; 2008-01-19, 18:42.

Comment

• Vego
                                Bambukas

• 2007 07 03
                                • 57

smart tu cia post skaiciu didini ane? o ir seip spider-man niekada nebuvo anime, o animacinis JAV serialas

Comment

Working...