Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • .Gry.
    Naujokas
    • 2011 08 27
    • 7

Pats pirmasis, ko gero, buvo Digimonai.
    O šiaip apie tokį dalyką kaip anime sužinojau po DB, DBZ. (mm)
    Dar ir dabar prisimenu kokią nesveiką DragonBall maniją turėjau... Net juokas ima

Comment

• fumbi
      Naujokas
      • 2011 10 06
      • 5

turbut pradejau ziuret po naruto, nes tik tada zinojau kas yra tas anime, tai dabar ir gyvenu su anime ir net nebandau baigti.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

• pushis33
        Naujokas
        • 2011 10 11
        • 4

Na pats pirmas matytas anime tai gal butu Dragon ball, bet pradejau dometis anime nuo Naruto, kai rode per tv, bet ten daznai kartojo tas pacias serijas tai kazkaip ir nutariau per neta ziuret nuo to viskas ir prasidejo

Comment

• Miss_Ugne
          Naujokas
          • 2011 07 28
          • 4

Net negaliu pasakyti kaip viskas prasidėjo,nuo pat mažnes žiūrėjau Dragon ball,Pokemon,Sailormoon ir visa kita ką rodė per tv,po to,kiek vėliau sužinojusi,kas tai per žanras pradėjau plačiau domėtis,pradėjau žiūrėti rimtesnius anime.

Comment

• elfeja
            Naujokas
            • 2011 10 30
            • 3

dar pradinių klasių laikais digimonai, vėliau DB trilogaija ( tuo metu nežinojau, kad čia anime) o tada pažiūrėjau naruto!
            ir prasidėjo...

Comment

• ShiNiGaMiX

Pirmosios matytos mano anime buvo Digimonai po to ėjo Pokemonai ir DBZ kurias prieš daug metų rodė per TV , bet tada buvau dar mažas ir nežinojau kas tą anime yra . Rimtai anime susidomėjau prieš beveik 2 metus kai baigiąs žaisti "Shin Megami Tensei: Persona 3 Portable " internete truputi domėjausi apie jį. Beskaitydamas wiki apie šį žaidimą pamačiau, kad yra toks dalykas kaip Persona: Trinity Soul. Pasižiūrėjas ši anime pradėjau ieškoti daugiau kažko panašaus , taip ir prasidėjo mano istorija anime pasaulyje .

Comment

• mattusha
                Rimtas forumo narys

• 2012 01 18
                • 187

Pati pradžia kai ir daugelio tv DBZ, digimonai ,pokemonai ,shaman king ,samurai x ,yo gi oh narutas . Vaikystėje nežinojau kas yra anime galvojau multikas ir tiek ,bet anime labiau patiko už amerikietiškus cartonus. Prisimenu kai su broliu ginčydavomės koki filmuka žiūrėsim brolis norėdavo simpsonus ,o aš naruta visada laimėdavo brolis ,nes aš silpnavalis . Bet prieš kelis mėnesius pradėjau labiau domėtis rewatchinau naruto matytas serijas ir lt subais pabaigiau animeworld.lt galvojau kad narutas yra geriausias anime ,bet kai pamačiau kitus anime truputi nusivyliau juo.

Comment

• Joseph
                  Naujokas
                  • 2011 11 22
                  • 14

Aisku kad ka pirma maciau tai dbz ir t.t. bet siaip net nezinojau kad jie anime ar kazkas tokio, ziuredavau nes visi ziuri ir yra apie ka sneket Po to pradejau ziuret tokius kaip naruto bleach bei OP bet siaip taip perdaug nesigilinant i ta anime tik taip po viena kita serija nes smagu ziuret. O siaip jau kas rimtai itrauke i anime zanra tai Menemosyne (kuris buvo kazkas kitokio ka isvis buvau mates) ir Darker than black.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Comment

Working...