Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • modis
    Stoga rauna
    • 2007 03 29
    • 52

Pirmas mano anime buvo rodos Saber Rider ir dar vienas rodytas per LNK. Abu apie mechus. Speju kokie 10 metu jau susidarytu Nei zinojau kad tai anime nei ka, bet patiko.
    Po to buvo ilga pertrauka ir pradejo rodyti DB, DBZ. Uzkabliavo greit. Tada klasiokas atisiuntes dave kitokio anime. Atshokau greit nuo DB ir pradejau pats ziuret visokia anime klasika ir shiaip labai rinktis ka ziuret.

Speju negreit dar mesiu
    Peanut Butter Jelly Time!!!

Comment

• adrijana

man atrodo jau rašiau, bet vis vien tai va, anime per tv žiūriu nuo neatmenamų laikų. iki kokių 9 metukų nežinojau kad tai anime, po to pusbrolis, keista, bet visai nesidomintis anime, užvedė ant kelio ir tiek

Comment

• Katsu
        Hajimemashite

• 2007 01 18
        • 192

Beieskodamas idomiu anime, netiketai uztikau viena anime, kuris tikrai buvo pirma pazintis su anime - http://www.animenewsnetwork.com/ency...me.php?id=2484. Ziurejau si filma, kaip ir, tais laikais populiariuose video salonuose. Tiesa sakant teprisimenu dideli robota, niokojantim miesta, kazkoki nuodinga gerima, bei "Skrajojanti Olanda". Visgi daug, pasirodo, prisiminimu isliko...

Comment

• lukazz
          You BAKA!!!!!
          • 2007 04 09
          • 18

mano pirmas susidurimas ivyko gudziais 1999 metais kai man atrodo pirma karta per tv3 parode digimonus tiek ir te prisimenu ;D

Comment

• Tsuyu
            VAK

• 2007 03 30
            • 135

Ash asmeniskai tai pradejau seniai..viskas prasidejo nuo vaikysteje ziuretu Candy candy ir Speed'o, o veliau klasioke(1996 rodos) atsinese originalia manga i klase ir ash apsalus spoksojau i ta magiska pasauli..ir galiausiai paprasiau kad duotu man ta manga atsisviesti(bent jau i paveiksliukus paspoksoti), bet taip ji ta manga kazkur pamete ir ash likau be nieko..vat taip va..veliau per ivairiausius vokieciu ir kt. kanalus ziurejau anime, dar veliau ir Lt televizijos pradejo rodyt.

Comment

• Hidden_soul

man viskas prasidejo tjp...pirmas mano susidomejimas anime buvo td kada pradejo rodyti db, bet kai prasidejo dbgt nustojau dometis , paskui dar per lnk ziurejau keleta, bet paziuredavau ir uzmirsdavau (na gal iskyrus hellsinga) o nesenei paziurejau naruto per jetixa ir vel susidomejau anime bet sy karta atrodo dar labiau

Comment

• sakuya
                M
                • 2007 04 18
                • 41

Ko gero kaip ir daugelis Lietuvoje nuo DBZ, vat tokio mostro Na ir po to prasidėjo, siuntimai, neišsimiegojimas, vėlavimas ir kiti "malonumai"

Comment

• one-off_fan
                  Anime Otaku

• 2006 06 07
                  • 51

Samurai X Tikriausiai, todel, kad sis anime buvo kitoks nei amerikietiska animacija... Labiausiai japoniskoje animacijoje patinka jausmai ir jumoras... Na po to maciau X Tv per Viva, bet vokieciu kalba, o as jos nemoku, taip pat maciau Aika, Noir... ir Najica, kuris tapo mano nick'u (ne siam forume)
                  sigpic
                  Celebrate for ANIME

Comment

• Bardakas
                    Žmogus Ne

• 2005 09 22
                    • 1462

Autorius one-off_fan
                    Samurai X Tikriausiai, todel, kad sis anime buvo kitoks nei amerikietiska animacija... Labiausiai japoniskoje animacijoje patinka jausmai ir jumoras... Na po to maciau X Tv per Viva, bet vokieciu kalba, o as jos nemoku, taip pat maciau Aika, Noir... ir Najica, kuris tapo mano nick'u (ne siam forume)
                    Visus tuos dalykus per vokiečių TV kažkada ir aš žiūrėdavau, bet tai minimalu
                    Maybe on Earth, Maybe in the Future
                    sigpic
                    Kurokawa idėjinis lyderis
                    Lėtai keičiu slaptažodžius

Comment

• Zabuza

As irgi, paziurejas Samurai X per LNK susidomejau anime

Comment

• Foxsym
                        I Want To Believe

• 2005 10 29
                        • 100

na kaip pamaciau pirmuosiu anime kaip candy candy, smugis, marsa.. pirmuosius anime per lietuvos televizijas, nuo tada man anime ir pradejo patikti. o susidomejimas nulat augo ir auga . tikiuosi jei tiek daug metu susidomejimas liko anime, jis neisnyks

...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............

Comment

• shidzu

Kažkada per telika pamačiau kažkoke anime (tik dabar neatsimėnu koke xD) tada naršiau po interneta ir kaip tyčia pamačiau tos anime picture's tada susidomėjau ta anime ir ieškojau info apie ja ir sužinojau kad ta anime yra anime xD tada pradėjau domėtis visomis anime

confused biški parašiau XDDD

Comment

• n3m0k54
                            Naujokas
                            • 2007 04 21
                            • 16

Dometis pradejau nuo DB

Comment

• Is_Gatves

AS tai pradejau ziureti FMA ir tada kazkur perskaiciau apie anime ir pradejau siustys

Comment

• Darked

Hmz man kajp ir daugumai nuo Digimonu,DBZ,DBGT ir t.t. ^^ o poto rimtai pradejau kaj pirma karta per tv pamaciau FMA pradejo rodyti bet deja parode kokias 5serijas ir tipo kad per ziaurus buvo nutrauke.... tada ssusinervines sedau prie neto ir susiradau FMA visa parsisunciau ir perziurejau nuo to prasidejo ^^

Comment

Working...