Mane tai suzavejo nereelios kovos ir draugelio patarimai koki anima ziureti nuo tada pats renkuosi ir ziurius visus kurie man patiktu
Pradžia
Collapse
X
-
prieš kelis metus pasižiūrėjau DBZ(tuomet nežinojau, kad tai yra anime...). po to mano klasėje visiems pradėjo patikti sailor moon(išskyrus man), taip sužinojau kad tai anime multikas, kaip ir DBZ. neseniai pasižiūrėjau FMA ir nuo to man prasidėjo anime manijasigpic
howling wolf-lizard chimera...Comment
-
susidomejau japonu piesimo metodais ir pradejau siustis anime paveiksliukus ir viska kas susije su anime. paskui dar paziurejau kenshin ir uzsikabinau, pradejau ziuret visus prieinamus animus (mano netas letas tai mazai galima siustis ) db tikriausei man idomiau anime piesimo kokybe (ar kaip tai vadinas ) negu multiku siuzetasComment
-
zinoma viskas prasidejo nuo DB, bet tada dar kazkaip neitariau apie anime, seip multikas, po to pamaciau velai vakare kazkas panasaus,( pavadinimo tiksliai nepamenu ) ,,mergaite Kait ", ten buvo isprievartavimo scena, kadangi dar nedidute buvau tai net supykino, savaite purte, bet uztat van'Helsingas labai patiko, o jau rimtesnis susidomejimas atsirado kai aptikau Youtube.com anime chobits, labai patiko, po to buvo Haibane Renmei, labai patiko... bet nieko tokio mielo kaip ir nerandu =\cia asComment
-
Buvau mazas gal kokia 8.9 metu sedejau bare,valgiau ir per televizoriu rode japonu animacija,tada dar nelabai supratau kad tai anime,bet tai paverge mane.na tik tais laikais nelabai buvo is kur parsisiust ar nusipirkti.tiek wahttp://www.ipix.lt/out.php/i9338_mononoke.gif (Privalo būti ne didesnis nei 500x130)Comment
-
kaip ir daugeli is musu, mane ir pirmiausia uzkabino DB, DBZ. Dar puikiai atsimenu kaip 5:20h (tikslaus laiko nepamenu) istustedavo visas kiemas nes visi begdavo DBZ ziuret
poto sese atsiunte Naruto. Is pradziu ziurejau gan priesiskai bet jau po 2 ser. kaip reikiant uzsikabinau ir pradejau siustis vis daugiau ir daugiau o kompe wietos wis mazejo ir mazejo aciu dievui isrado irasoma DVD
beje niekaip neatgaminu per kuria telvizija rode Candy Candy ...beje Gal zinot is kur galima butu atsisiusti?Comment
-
Siaip rimtai anime susidomejau tik pries maziau nei metus. Netiketai atradau anime pasauli ir nebera minties, kad greitu laiku ji paliksiu. Zavi tai, jog tai isskirtiniai kuriniai. Piesiami, atspindi ta tolima ir nuostabia japoniska kultura.
Kai pagalvoju, pazintis su anime zanru gludi dar toliau nei DBZ ir Rurouni Kenshin ziurejimas per lnk. Stai buvo Candy Candy, dar Speed Racer ziuretas - kai pagalvoji, tai juk old school'ine anime cia. Bet kiek buvo ziureta per vokiskus kanalus ziureta anime, kur siuzetas sukosi aplink futbolo, tinklinio peripetijas. Net neprisimenu kazko konkretaus, tik ta fakta, kad rode tokius anime. Zinoma, tuo laiku tai tebuvo filmukai, o konkretus zanrai net nerupejo...Comment
Comment