Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dai-Katana
    Podcast or Death

• 2004 10 04
    • 686

Geras dalykas būdavo senais senais laikais tie "multikų" iškarpalai... Kartais netgi VISA serija būdavo įmesta. Gaila, kad tik kokiam turguje galėdavai gauti jų... Ir tai tik kasetės gale pasibaigus filmui.

Kažkur pavyko išlupti 3x3 Eyes. Tada buvo kažkas tokio nerealaus, animacinio, bet visai ne vaikiško ir kiek kraujo O_o (ir dabar man tas Aniem labai labai geras). Per rusų televiziją rodė vieną vienintelį epizodą Anime, kurio aš nebepamenu. Pamenu tik spizodą, kai kažkokią androidę ar ką ten apspito zombiai ar monstrai ir ji paleido kažkokį spindulį (nu, vienu žodžiu sušvito aplink viskas taip, kad liko tik mėsgabalių krūvos) ir pasakė "Aš privalau jį surasti." tai buvo kažkur prieš 14 metų gal... gali būti, kad jį jau žiūrėjau, bet tikriausiai seni atsiminimai ir įspūdžiai atrodo kitaip, nei dabartinis žiūrėjimas.

Kitas buvo irgi neaišku koks, bet senas, irgi iš kasetės pabaigos neištrintas. Atsimenu tik didelį robotą, kuris vijosi žmogų. Anas papuolė į akligatvį, kurio priekyje buvo tinklinė metalinė tvora. Jis bandė ją perlipti, tačiau ir taip aišku kas ten nutiko. Kai žiūrėjau šį kūrinį, jau žinojau, kad tai anime.

Dar pamenu kažkokį Anime, kuriame buvo berniukas ir robotė, kuri treniravo jį ar jis su ja treniravosi (nepagalvokit klaidingai). Vyko mėlynosios paukštės paieškos ar kažkas panašaus... Pabaigoje pamenu tik tai, kad robotė tapo moterimi o berniukas kūdikiu.

"Kablys pagautas" buvo jau nuo gilios vaikystės, tačiau pats rinkimas prasidėjo tik nuo kokių 2001 ir tai po kelis CD...

P.S.: Jei kas atpažino kokį Anime pagal mano abstrakčius "review", plz pasufleruokit ;]]
    Paskutinis pakeitimas nuo Dai-Katana; 2007-02-02, 16:33.

Comment

• HajiHaji
      月の詩

• 2006 11 27
      • 113

muhahaha kaltas hellsing'as ; DD

Comment

• bachas
        ...megejas...
        • 2006 11 20
        • 16

as tai nepemenu kada ir ka pirma karta paziurejau,bet kiek is pasamones lenda atsiminimai tai buvo kazkas per kanala PRO-7(pro-sieben). kol nusipirkau pirmaji savo kompiuteri ir isivedziau interneta,prabego nemazai metu.o pirmas savom jegom persisiustas animas buvo -Wolf's Rain. siam animui jausiu pagarba iki grabo lentos

Comment

• nery

nery

mane tai suzavejo dbz ir dbgt nuo tada ir duomiusi anime

Comment

• Surreal
            Green World

• 2006 10 31
            • 76

Tai kaip tik gerai
            Nuo DBZ žmonės dažnai ima domėtis rimtais anime.

Comment

• 3lancer
              Aka.DanTE (J.A.K boss)

• 2007 02 03
              • 56

Pirmas anime kiek pamenu,kai maziukas buvau ziurejau Voltron'a poto ejo transformeriai,mononoke,db ir pan..
              Siaip kiek pastebejau visi uzsisoka ant rimtu anime dragon ball deka..Kaip jau daugelis minejo..
              Paskutinis pakeitimas nuo 3lancer; 2007-02-03, 20:04.

Uploaded with ImageShack.us

Comment

• Kurotani
                Rimtas forumo narys

• 2007 01 01
                • 119

Kiek prisimenu anime žiūriu nuo smėlio dėžės laikų , nors iš pradžių dar net nežinojau kad visi šie animai kuriuose veikėjai dideeelėm akim prikklauso atskiram anime (daugiausia japonų) žanrui, tarsi pasamoningai žiūrėjau tik juos Pats pirmas kuris išnyra atmintyje lyg ir Candy Candy, po to sekė visas kitas stuff per Lietuvos kanalus: transformeriai, DB,Z,GT,Digimons Yu-Gi-Oh,Shamans King, Rurouni Kenshin, pastarąjį ir laikyčiau tuo kurio dėka "užsikabliavau" vos tik įsivedusi intiką pirmiausia atsisiunčiau jo OVA's , po jo Elfen Lied'a, Inuyasha, Fruits Basket, ir t.t. ir t.t. ir t.t.

Comment

• Izzo
                  one vs all, DIE AZ!

• 2007 02 25
                  • 1530

per komiksus, ieskodavau batman komiksu ar vel kokio spider-man'o inte ir tp uztikau manga,nu va tada ir prasidejo.. bet cia tp grynai anime susidomejau tik 2006 metu pabaigoj o prasidejo tj nuo DB Kenshin Hellsing
                  SCREW YOU, PEOPLE!

Comment

• psiox

Kažkada, kai rodė Kenshin, aš žiūrėjau. Žiūrėjau kasdien, ir taip atsitiko, kad mane nebuvo galimybės žiūrėti TV (į kaimą išvežė.). Vėliau kartojo, tačiau buvau užsiėmęs su mokyklomis tad negalėjau pažiūrėti. Na ir pradėjau ieškoti šio anime, kad pažiūrėčiau visą pilnai. Klausinėjausi draugų, na ir vienas davė link'ą, apie ovas papasakojo. Viską parsisiunčiau. (tada kelias savaites berniuko lauke niekas nematė). Paskui buvau apsiraminęs, tada parodė FMA kelias serijas, o po to neberodė :/ Na tai vėlgi internete ieškojau, parsisiunčiau. Na tai tiek tos istorijos. Na vėliau žiūrėjau Hellsing, keletą gražių romance žanro anime. Nors pradžia ir lėta buvo, bet dabar galiu sakyti, kad esu Anime fanas.

Comment

• radament666
                      "Umi no Suna" Dark

• 2007 02 18
                      • 154

Atsimenu kai pirma kart pamaciau db as jo net anime nepalaikiau nes nieko beveik nezinojau, bet labiausiai anime pradejau dometis kai is ftp pabandymui atsisiunciau Ah!My Goddess nuo tada tikriausiai ir prasidejo animizmas.
                      Nera blogo anime(bent jau tokio neradau) bet geresnio uz ah my goddess neradau.
                      Priklauso Klaipėdos Japonų Animacijos Klubui

Comment

• N-26
                        No Giving Up NOW !!!
                        • 2006 09 09
                        • 45

ash anime susidomejaw gal pries pora metu narseu www.youtube.com ir ieskojaw KoRn klipu ir pamaceu dead bodies everywhere AMV perziurejaw ir nusprendzeu paiekot tu anime kurie rodomi tam klipe taip ir prasidejo mano anime beprotybe
                        "No mercy for the weak, No pity for the dying , No tears for the slain..."
                        sigpic

Comment

• Nebu
                          Syscemos Valdovas

• 2006 08 07
                          • 199

Konkrečiai kaip jau su tokiu terminu "anime" susiduriau gal 9toj klasėj tai prieš 5-6 metus, kai klasiokas davė Kenshin ova, Vampire hunter D bloodlust ir GITS. Tiesa kas yra gits jau zinojau maždaug. Nuo tada prasidėjo toks kryptingas domėjimasis anime. Tačiau mane visad traukė animacija, o ypač japonų, na kažkokią traką ji turėjo nuo vaikystės, dabar prisiminus kažkodėl išskirtinai ypač patikdavo japonų animaciniai filmukai.
                          Turbūt didžiausią epogėjų ir įtaką visam gyvenimui padarė per LTV rodytas Aoki Densetsu Shoot!. (Reikės gi dabar parsisiūsti! Sentimentai ir nostalgija baisi užpuolė ). Dar dabar prisimenu atskirus kadrus. Keldavausi anksti ryte, kad nepramiegočiau šio filmuko, berods rodydavo 7:30. Tik pasibaigus griebdavau futbolo kamuolį ir rinkdavau draugus į kiemą, jau ir jų tėvai buvo įpratę prie tokio ankstyvo paukščio. Fisiškas psichinis manjakizmas buvo apsėdęs , mokėmės ten matytų triukų, iki pat vakaro praleisdavom lauke su kamuoliu (Beje persimesti kamuolį iš nugaros i priekį per galvą visgi išmokau ^^). Šiam Anime turiu būti dėkingas už pomėgį futbolui.
                          Vėliau beabejo buvo žiūrimiausi - Candy Candy (Pamenu sekiau ilgai ir nuobodžiai, bet galų gale atsibodo ), Transformers ir k.t. Intuityviai patraukdavo .
                          Taigi natūralu, kad visdar tuo dalyku domiuosi ir žaviuosi .

P.S. Va! Dar prisiminiau ! Saber Rider and the Star Sheriffs irgi rodydavo per LTV ar TV3 žiurėjom ^^`. Mmm geri nerūpestingi laikai buvo
                          Paskutinis pakeitimas nuo Nebu; 2007-03-10, 11:45.
                          O daba pasigailėsi!!!

Comment

• LiniMi

Nu aš tai pirmą kuo labai buvau susidomėjus, prieš kokius 5metus, tai buvo DBZ;DD
                            Paskui per VIVA vakarais dar kažkokius pažiūrėdavau, bet nei domėjausi nei ką, net nežinojau, kad jie anime vadinas;DDD
                            Nu paskui prieš kokius metus pasakiau draugei, kad norėčiau išmokti piešti anime, tai ji man parovė kažkokį tinklapį, kur galima mokintis.
                            Nu ir aš pradėjau.
                            Ir užsivedžiau dabar išvis ant tų anime;D

Comment

• Ledux
                              PlixPlox

• 2007 03 09
                              • 135

Viskas prasidejo nuo Dragon Ball na ir pripratau prie japonu kurybos
                              sigpic

http://ledux.myanimelist.net

Ne piniguose laimė , o jų kiekyje.

Nebūk jautis 2009

Comment

• dark_meiun

budamas 12 metu pazhiurejau Ninja Scroll movie

Comment

Working...