Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Likimo_Kalvis
    YOSH!!!

• 2006 08 26
    • 378

O as taip ir nesusidomejau
    Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• madness_heaven

Autorius Likimo_Kalvis
      O as taip ir nesusidomejau
      hmmm nesidomi anime ir esi tokiaje svetaineje idomu, aisku pati negaliu pasigirt, kad esu crazy for anime, bet seip man patinka anime

Comment

• Likimo_Kalvis
        YOSH!!!

• 2006 08 26
        • 378

Ce ne vien anime sitam saite

Comment

• madness_heaven

jo daug visko, bet pagrindas anime gera svetaine

Comment

• niekšas
            forumo idiotas

• 2006 08 23
            • 544

Susidomejau anime savo biologijos mokytojos deka(?!!!) .Megau DBZ.Karta per biologija rasem kontra,as viska parasiau labai greitai ir sugalvojau ant kontrolinio lapelio nupiesti "aksesuara" Son - Goka.Kita pamoka biologijos mokytoja juokesi is manes,kad as ziuriu multikus vaikams.As atsakiau kad DBZ tikrai ydomus ir tinka ziuret ne tik vaikams.
            Tada mokytoja dar karta pasijuoke is manes ir mane apsviete: pasake kad ji pati labai megsta japoniska animacija,kad tai esa meno forma ir tai vadinama anime.Ji man pasake kad visi tie DBZ tera multikai vaikams palyginus su tikrais anime.Leido suprasti kad yra kazkas dar geriau uz DBZ,o man tais laikais DBZ atrode kaip koks stebuklas - multikas kuriame musasi iki tol gi nebuvau mates nieko panasaus.Tas zodis ,anime, man labai ystrigo,interneto tais laikais dar neturejau,tai ziurejau viska padret per TV kur tik buvo japonisku heroglifu.Veliau buvo parodyti Rurouni kenshin ir Hellsing per LNK,ziurejau juos su didziausiu susidomejimu ,nepraleidau nei vienos serijos...
            Na, o visai nesenei gavau ineta

Comment

• Botaro
              Akuma

• 2005 11 17
              • 196

Na aishku man db dbz irgi buvo pirmasis ir nepamirshtamas o poto pradejo reklamuot helsinga,tai paskaiciau programoje jo aprashyma ir tt,taip pat buvo info apie kitus anime zanrus.Nuo tada tik ir virpejau kada neta i pc ives
              I have the Holy Lance

Comment

• FreaK`aZ
                Rimtas architektorius

• 2005 02 22
                • 532

jetter mars, saber rider( ar kaip jis ten) Candy CAndy, Speed Racer, Voltron, Voltron:goleon, tada dar pciolka maja. tada ish Video nuomos Street Fighter 2, Makai Toshi Shinjuku, pora Guyverio Ep'u. tada keli metai wisishkos tustumos, tamsusis gyvenimo laikotarpis. tada Internetas. prisiminiau guyvery, po Lain'o galutinai pasikabinau.
                "Some kind of frickin brainwashed cat from mars
                with a sick idea of world domination"

Comment

• bushwacka
                  toks mldc

• 2006 10 31
                  • 78

per telika ziurejau ten visokius dbz bet net nezn kad cia anime ir t.t. Po to draugelis papasokojo apie anime bizki ir pasiule paziuret naruto ;] tai va ir uzsikabinau :P
                  “Society, my dear, is like salt water, good to swim in but hard to swallow.” - Arthur Stringer

Comment

• Tsume200
                    Narys
                    • 2006 10 22
                    • 55

/m\^_^/m\

Pati pirma mano pamegta anime buvo VHD......toliau labai patiko Rurouni Kenshin OVA.....oooo tada jau isimylejau i anime
                    sigpic
                    Save me from nothing Ive become

Comment

• Shizuka992

Per newgrounds.com kazkoki filmuka pasiziurejau ir pabandziau viena merga nupiest..nu visaj pavyko ir nuo to prasidejo
                      (nervina kai mamai parodau ka nupiesiau tada sako: ko cia tos akis tokios dideles..o nosies visaj nera..o burna kokia maza ir t.t. aj sakau, mama, nesupranti..Bet nesakau kad mamai nepatinka ka piesiu..kai pradeda girt tj as tik aciu aciu ka cia jau negi taip graziai bla bla bla...)
                      (vel ne i tema xD)

Comment

• SETA
                        Narys

• 2006 07 09
                        • 33

Autorius Shizuka992
                        Per newgrounds.com kazkoki filmuka pasiziurejau ir pabandziau viena merga nupiest..nu visaj pavyko ir nuo to prasidejo
                        (nervina kai mamai parodau ka nupiesiau tada sako: ko cia tos akis tokios dideles..o nosies visaj nera..o burna kokia maza ir t.t. aj sakau, mama, nesupranti..Bet nesakau kad mamai nepatinka ka piesiu..kai pradeda girt tj as tik aciu aciu ka cia jau negi taip graziai bla bla bla...)
                        (vel ne i tema xD)
                        Tau cia tai dar niekuo su mamos nuomone man tai sako kad man i psihuske reika Kad jau su proteliu susipykau (nu tai sako ne tel to kad negraziai o del piesimo temos) Ka tie tevai supranta
                        Last thing I would like to listen , last thing I would like to see and last thing I would like to read .

Comment

• maiindeg

as isvis jau nuo vaikystes pamegau anime kai per vokieciu kanala su broliu ziurejom DBZ ir Ranma

Comment

• random
                            beveik ekscelencija
                            • 2006 11 08
                            • 30

hm, turbut uzsikabinau per DBZ per google kazko ieskojau ir kazkaip kazka suradau per vokieciu kanala nuo 7 metu visokius multikus zejau, tai galima sakyt, kad nuo vaikystes polinkis i animacija yra(zinokit, per 4-5 metus vokieciu televizijos vokiskai pramokau)

Comment

• Likimo_Kalvis
                              YOSH!!!

• 2006 08 26
                              • 378

Autorius SETA
                              Tau cia tai dar niekuo su mamos nuomone man tai sako kad man i psihuske reika Kad jau su proteliu susipykau (nu tai sako ne tel to kad negraziai o del piesimo temos) Ka tie tevai supranta
                              ant manes irgi tevai vara kitaicu vadin

Comment

• niekšas
                                forumo idiotas

• 2006 08 23
                                • 544

Autorius SETA
                                Nu jei gerai suprantu piešimo tema tai turėtų būti žarnos, kraujas, kardai, galvų kapojimas, ir šiaip horror.Na aš irgi piešiu tokius dalykus,ir tai sudaro 90 proc. mano piešinių.Ir nuo tėvų to neslepiu,bet mano tėvai tai šiuo atžvilgiu tolerantiški,ir į psixuške manes nesiunčia .Priima tai kaip bajerį ir tiek.Bet mėgstu piešti samurajus ,krauja ir kovų scenas ,nupiešus kanors panašaus net ant dūšios geriau pasidaro

Comment

Working...