Pirmas animas tai speju buvo "Biene Maya" nius ir batuotas katinas dar veliau per lenku televizija Captain Tsubasa rode O suzhinojau kas yra anime, ieshkodamas pagal ka padarytas Wamdue Project - King of my Castle klipas. Nius tuomet parsisiunchiau GITS, veliau Perfect Blue, Akira paskui pertraukele metu ar tai poros ir didejanchia progresija pradejo augti parisisiustu animu skaichius
Pradžia
Collapse
X
-
as kaj dar buvau maziuke ziurejau "Ledi Lina" mokyklos dar nelankiau ir siaip tik del to kad patiko ir nebuvo kas veikt...veliau kai pradejau lankyt shule, ziurejau db ir Rurouni Kenshin. uzkibo ir kai tik buvo laiko ( o jo nlb ir tebuvo nes lankiau muzikos mokykla) ziuredavau.kazkada kai su pusbroliu narsem intike, jis apsilanke vienam forume ir uzejo i skilti "anime" as dar sito termino nezinojau ir tada suzinojau .nu tada dar intiko neturejau bet bent supratau kas tai yra ir stengiausi ziureti kiek tai imanoma, nes man labai patiko.kai pradejo rodyt "shaman king",gavau intika o ir tas anime buvo bene mano mylimiausias.tada jau pradejau dometis,siunciausi anime ir t.tComment
-
Mano pirmas anime buvo arba Anne of Green Gables arba Princess Mononoke, tiesą pasakius nežinau kurį ankščiau pradėjo rodyti. Kaip bebūtų kai pamačiau Princess Mononoke tai galvojau koks fainas "cartoon'as" nes kai buvau tas mažas pyplius anime savokos aš nežinojau. Toliau tai jau prasidėo digimonai, pokemonai, beybleidai ir jų kolekcinis šlamštas kuriam išleista buvo nemaža pinigų (uoj koks aš kvailas buvau tokio mažo amžiaus). Po to jau ir Smaurai X ir DBZ, bet aš vis dar nežinojau, tos savokos anime. Lankiausi dideliam forume kuris ani kiek nebuvo susijes su anime, buvo ten Yu-Gi-Oh kaip kortų žaidimo tema. Aišku vienas žmogus numetė link'ą į sait'ą apie anime, kuriame buvo daug info apie tai. Va tada ir sužinojau kas yra anime ir kas buvo visi tie Digimonai. Po truputi ir į kitus siat'us pradėjau vaikščioti ir siuntimas prasidėjo. Tai tiek.
Tiesa slypi anapus bananComment
-
As kai buvau lb maza ziurejau kodomo :sick: . Teta parvezdavo anime komiksu is uzsienio nes lietuvoje tokiu nebuvo ir nera. Poto ziurejau tas drakonukovas per voketyjos ir lietuvos kanalus. Vienai karta pabandziau nupiesti kazka panasaus i anime, pasiziuredavau i komissu knygute kaip ten viska daryti ir poto jau internetas lb daug prisidejo. O dabar man ji kaip narkotikas nuo kurio negali atprastiComment
-
Pamaciau DB trilogija ir dar kelis anime per TV... sudomino... pradejau dometis ir dar labiau susidomejau... na ir po to prasidejo..."I am not afraid of death, I just don't want to be there when it happens."
- Woody AllenComment
-
anime susidomejau zinoma nuo dragon ball atsimenu siuntem su klasiokais dbz filmus be perstojo po to rurouni kenshin TV ir paskutine OVA nu ir tada pajunge man intera ir pradejau rimtesnius siust kaip wolfs rain ar BECK (jis valdo )
o madnes heaven is komediju tikrai reikia pamatyt full metal panic va ten tai tikra komedija nu ir chobits neblogai (kaip tik db ziuriu ji )Comment
-
sveiki, as cia naujas, neseniai susidomejau anime, nes viena vakara pagalvojau ner ka veikt, paziuresiu kodel visi kiti anime ziuri.. taigi atsisiunciau mushishi. patiko. poto parssiunciau burtu keliu ishsirinkta mahou senesi negima. dar labiau patiko. nu dabar siunciuos parekomenduota chrno crusade. cia tokie be siaubo elemtu arba daug veiksmo, nes parsisiunciau elfen lied ir mane nelabai uzkabino.. nu o apie pirma karta kai suzinojau kas tai buvo db/z/gt nes paziurejas pora seriju per tv nuejau i intika ir susizinojau viska apie ji ka tik imanoma, o dar kaimynas zaide zaidima ant gameboyaus... taigi susizinojau visa istorija (tik iki Z pabaigos) ir aisku ta, kad cia anime. tada ziuredamas rurouni kenshin jau zinojau kad cia anime. nu tai va... sakes kiek prirasiauComment
Comment