na pagal viska tj pirmasis anime buvo Digimonai xD, bet tada dar galvojau jog ten tiesiog multikas. O savo pirmuoju anime skaitau Hellsing. Ten tai tikras anime ir jis atspindejo daugeli anime bruozu kuriuos ir db myliu ^^
Pradžia
Collapse
X
-
Mane prie anime pusbrolis pripratino, bet šeip pirmas anime kuris patiko ir visa peržiūrėjau yra sumurai xComment
-
-
Pirmi matyti anime tai kaip ir daugumos buvo Drakonu kovos, o stai anime kuris tikrai itrauke i anime pasauli buvo Wolfs Rain . Nuostabus kurinysŠirdies tvenkiniai, džiaugsmo bangos.Comment
-
anksciau buvau maza nesugadinta ziurove, ziurinti viska, ka rodo ir taip jau nutiko, kad tada rode DB. kaip rode tai ir uzkabino. po to prasidejo "Rurouni kenshin", "Suzumiya Haruhi no yuutsu" ir t. t. dabar net neisivaizduoju gyvenimo be animeComment
-
Žiūriu, kad čia beveik visiems DB parodė kelią link anime . Na man buvo gan panašiai nors ir buvau prisiekęs DB gerbėjas kitų anime net negalvojau žiūrėti. Bet vienas geras draugas nežinai iš kur "užsikrėtė" anime ir visokiais būdais bandė man priverst pažiūrėt na bet kokius puse metų jam nieko neišdegė ir kažkokiu tai būdų iki mano kompo kelią rado žaidimas Devil May Cry 3 na jį sužaidus tas draugas man ir sako "žek yra toks anime tuo pačiu pavadinimu ir apie ta patį herojų" (ar panašiai) na tai aš ir paėmiau
Taigi kai sužiūrejau tas serijas dar rodos tam pačiam diske buvo ir Hellsingas tai.....
Todėl visada laikau DMC vienu iš geriausių mano matytų anime, nes jis mane įklampino į anime "liūną"Comment
-
The Rose of Versailles
Captain Tsubasa
Robin Hood no Daiboken
Attack No. 1
Jetter Mars
na ir, zinoma, Candy Candy
Spoileris:The Rose of Versailles
Captain Tsubasa
Robin Hood no Daiboken
Attack No. 1
Jetter MarsPaskutinis pakeitimas nuo Akina; 2009-06-22, 23:23.Comment