Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • -=Lothlorien=-

As pirma anime pamaciau Hellsing per LNK bet labiausei uzkabino Last Exile

Comment

• Chrno

Man tai nuo mazens patiko anime. Isskyrus melodramiskus kaip Candy Candy. Bet rimtai ant ju pasinesiau kai netycia parsisiunciau DN Angel kelias serijas. Tada pradejau ieskot kitu seriju, info apie si anime ir kitus. Na ir prasidejo mano odiseja per ivairu anime kaip Chobits, Dears, Last Exile, Golden Boy, Angel Sanctuary ir tt ir tt. Geriausius kolekcionuoju. Ir manau kad anime yra zymiai geriau nei tie bukinantys amerikieciu filmai...

Comment

• madness_heaven

sveiki as cia naujoke tai zinot reiks pritapt seip ant anime uzsikabinau nuo rurouni kenshin(samurai x), bet lb uzejo nuo Hellsing... ir taip jis man geriausias niu, o seip as da tik neseniai emiau anime dometis...tai gal jei ka galesit patart ??

Comment

• Chrno

Autorius madness_heaven
          sveiki as cia naujoke tai zinot reiks pritapt seip ant anime uzsikabinau nuo rurouni kenshin(samurai x), bet lb uzejo nuo Hellsing... ir taip jis man geriausias niu, o seip as da tik neseniai emiau anime dometis...tai gal jei ka galesit patart ??
          O kas domintu? Kokio tipo anime?

Comment

• madness_heaven

AAAWAAAA!!!! siaubekai che ir kovos.... nju dar gal kokios komedijos, nes paszvengt visada noras yra ...tei va....jei pasorodziau keista nekreipkit demesio:rolleyes: as tokia jau esu

Comment

• Chrno

Autorius madness_heaven
              AAAWAAAA!!!! siaubekai che ir kovos.... nju dar gal kokios komedijos, nes paszvengt visada noras yra ...tei va....jei pasorodziau keista nekreipkit demesio:rolleyes: as tokia jau esu
              Na is siaubo tai gal patiks Elfen Lied arba Kakurenbo . Man kadangi nelabai prie ekrano jie limpa tai neziurejau.
              O is komediju tai daug gali rast. Is privalomu tai butinai Golden Boy , Great Teacher Onizuka (senas bet geras), lengva komedija He is My Master, Love Hina, Midori no Hibi(patiks tikrai):rolleyes: . Cia mano perziureti is tokiu juokingesniu. Siaip gali rast aprasymus o tada ieskot kaip parsisiust. Jei reiks pagalbos rasyk privacia zinute
              O del kovu tai beveik visi. Jei brukstelsi kelis tikrai gerus parekomenduosiu

Comment

• Augiszz
                Anime Man
                • 2006 02 04
                • 37

Seip uzsivedzhiau ant anime ns lb megstu piesht... Pasiziurejau Rouroni Kenshin, belekaip patiko, pasiziurejau Hellsinga, uzhkandau Elfen Lied ir dabar negaliu sustot

Comment

• Everestas

Man tai nuo gimimo tai y krauja yauge bet visa prota kniso intiko neturejimas, o dabar kai turiu...

Comment

• L-ani

Kazkada ziurejau Candy candy,bet buvau maza tai nesupratau kas yra anime.nu veliau jau pasiziurejau per TV ir Rouroni Kenshin bei Hellsing ir taip susidomejau.

Comment

• arna
                      emptiness

• 2006 06 20
                      • 1064

mano susidomejimas anime atsirado visai netiketai. pirma karta ja pamaciau Vilniuje, ŠMC galerijoje, kur veike kazkokia kreizi šiuolaikinio meno paroda. ir ten visai ne i tema rode per dideli plazmini ekrana "GITS"(tada dar nezinojau pavadinimo) - pamates negalejau atitraukti akiu. nuo tada ir susidomejau japoniska sios kulturos dalimi. kadangi nezinojau kur gauti anime filmu, pradejau nuo mangos - jos bent jau internete galima susizvejoti. o anime, cia kaip jau pasiseka kur surasti ir nusipirkti (is ineto dar nebandau siustis, nes nezinau kur galima tai padaryti ir ar galima parsisiųsti geros kokybės?).

žiauriai gaila, kad LT visai nėra galimybių nusipirkti anime. nors kauk iš pasiutimo. ir nuomyklos filmų tuo nesidomi, niekas.. kiek paskaičiavau kartą per metus vidutiniškai išeina į rinka prekybos centruose koks vienas anime geras filmukas.. ir tai viskas . jau rimtai mastau varyti į Japonija užsipirkti ten mangos, anime, nes velniai rautų, ši lietuvoje rinkos dalis visia neužpildyta .
                      Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-06-25, 11:48.

Comment

• Awrixe

Užkabliavo Samurai X per LNK, tada supratau kad animacinis filmukas gali buti nupiestas taip gražiai ir meistriškai. Tiesiog traukia prie ekrano! Veliau Hellsing..
                        ....Garbinu japonus uz tai, kad tiek dėmesio skiria plaukų plaikstymuisi vėjuje, krintantiems ziedams nuo medziu, akimirkos judesiui ir ISPUDINGIEMS SMUGIAMS na dar charakteriu ivairovei

Comment

• shinto

tas pats

Kaip matau visi pradejo nuo Rurouni Kenshin per tv...nu typo Samuraju X...as irgi nuo to pradejau, tai paskatino paieskoti informacijos kas tai yra ir radau filma ...dar radau formuose rekomendaciju kokius anime verta paziuret...is ju ivardytas buvo ir GITS, bet jis man prastas pasirode, jis daugiau tiems aukso fondo skaitytojams ...na siaip viskas prasideda nuo ieskojimo.

Comment

• urahara_san
                            hah i need sleep
                            • 2006 04 18
                            • 28

na jei nezinot ish kur geros kokybes anme siustis ash galiu pasakyt kuom naudojuos. turiu 2 budus kurie man patogiausi. 1.tai yra tako ftp serveris ish kuriu lb greitai galima parsisiust anime (patariu naudot programa flash fxp). 2. budas letesnis, taciau galima parsisiust bevei bet kuri geros kokybes anime. tai yra tokia programa bittorrent (ja parsisiusit isht http://www.bittorrent.com). po to nueinat i google ir rashot: "anime pavadinimas" torrent (be kabuciu). tada parsiusta torenta atidarot per programele. ir taip parsisiunciat anime.
                            ^^

Comment

• Nyu

Pirmasis pamatytas anime buwo Anne of Green Gables tada patiko ,bet nezinojau ,kad tai anime,nes buwau dar labai jauna ,weliau kj pradejo rodyti dbz ,man tas anime lbaj patiko ir tada narshydama sajtuose ir forumuose suzinojau ,kad jis priklauso kategorijai anime ,po keliu men. sumasciau atsisiusti ta zymuji Naruto ,atsisiunciau ir nenusiwyliau ,nes kj rejkiant patiko ,weliau pradejau ziureti ir kitus anime;Hellsing,Elfen Lied,Tsukihime,Bleach ir t.t. na o dbr taj jau prasidejo anime manija ,kazkajp neisiwajzduoju nej dienos nepaziurint bent kokio anime ,nors ir sailor moon

Comment

• Audria
                                Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                                • 98

Niu mano tai pirms anime buvo DIGIMONAI xDDD Atsimenu kaip da kazkada visokius lipdukus rinkau xD Nu bet tada tik antroke kazkur buvau O siaip termina 'anime' isgirdau kai rode Hellsing reklama per LNK.Niu bet tada tai intiko neturejau,tik shulej biski panarsydavau ir visx.O kai ivede intika tai laisvas kelias i anime platybes
                                Tai vat anime megau jau nuo mazu dienu (Anne of Green Gables irgi maciau,bet ziauriai nevirskinau tos nesamones )

Comment

Working...