Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • CeraS`VictoriA

Na ką... viskas prasidėjo nuo Digimonų ne nu, aš rimtai Maža būdama kolekcionavau jų lipdukus, turėjau net keletą žaislų po to pamačiau DB, DBZ serijas... na patiko... ir pastebėjau panašumus (piešime) tarp digimonų ir tuo metu rodomo RK, tad nusprendžiau pasidomėti... ir va kas iš to išėjo

Na, kas keisčiausia, aš Hellsing'o (dabar mano mėgstamiausio anime) nežiūrėjau ir nenorėjau net žiūrėti.... velniškai nemėgau jo man visad taip būna, ko iš pat pradžių nekenčiu - vėliau būnų to fane lol
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-05-03, 18:43.

Comment

• urahara_san
      hah i need sleep
      • 2006 04 18
      • 28

Idomiai jus cia (nu tie digimonai kazkaip nelabai krito i aki). bet jo mononoke nerealus.
      ^^

Comment

• Masayume

kai buvau maza ir naivi, o lietuvoje plito Candy Candy manija ir epidemija. net nezinojau, kad yra toks dalykas kaip anime ir kad kiti tuo paciu metu rodomi animaciniai filmukai taip pat priklauso sian fenomenui. kai paugejau ir paprotingejau ir atsirado kabeline televizija pradejau ziureti Sailor moon per rtl2. o kartu su ja ir kalnus kitu per ta kanala rodomu animu. todel pasakyti nuo ko istikruju pradejau tai ir sunku. matyt pasamoneje uzsifiksavo didziaakiai ilgagaluniai personazai

Comment

• nightmare

Na pirmas matytas anime kaip ir daugelio buvo "Dragon ball", paskui zinoma seke DBZ... Laimei vienas draugas parode kad pasaulyje ne vien yra "Dragon ball" Tai nuo tada pradejau ziuret "Trigun","Naruto","FLCL" ir tt.

Comment

• Jabatan
            kaprizas

• 2002 04 07
            • 71

mm ka parase Masayume vos ne zodis zodin galeciau ir as pakartot, zinoma tik as buvau mazas, o naivus atrodo uzauges pasidariau, et..
            Everything is everything

Comment

• CHEZA

mano pirmas anime buvo ziuretas seniai,kai man buvo 6 metai,nuo tada susidomejau. kadangi telikas traukdavo kelis kabelinius kanalus, tai pavykdavo ka nuziureti. kol neatkeliavo dbz i lietuviskaja televizija,po to samurai x, kurie suzavejo savo stiliumi.

Comment

• honsku

as karta isgirdau kad rodys nauja filmuka apie samurajus pavadinmu Samuraj-x as tada ji paziurejau ir jis tada mane suzavejo. as supratau kad tai ne paprastas filmukas, jis iskirtinis. as neisitikines kas mane suzavejo is jo gal personazai, gal spalvu kokybiskumas, o gal kazkas kito...nu ir nuo tada viskas prasidejo

Comment

• Tamsos_Elfe
                  Dreamer

• 2005 05 17
                  • 24

emmm... kaip ir daugelis anime ziureti pradejau vaikysteje, bet dar nzn kad ten anime. Tik tiek kad jie labiau skyresi nuo tu rusisku multiku. Pradzioj tai brolis parode Evangelion atrodo kelias serijas.. poto visu ziuretas Candy Candy, Smugis. Dar labai ziuredavau Voltrona ir Kalavijo riteri (Saber rider and the star sheriffs) Su broliu juos paprasciausiai vadinom japoniskais ir viskas o jau anime patapo digimonai

Comment

• Tsubasa fuju

As tay iki sios vasaros pabaigos buvau zalia zalia... Tik kai susipazinau su ketou suzinojau kas tas anime yr Nors negaliu pasakyt kad mane anime zavi, bet man patinka, tos animiskos rekcijos pvz: isiunta ir tampa katinu Arba dar zavi tas, kad cia tu gali but kuo nori, kartu neprarasdamas savo zmogiskosios puses ir elgsenos ipatumu...

Comment

• Red-Rose

Senokai, kai per musu kanalus niekada nerode anime...greiciausiai as ziurejau per RTL2, ten buvo visokie pokemonai, digimonai... :dizzy: dar po kiek tai metu gavau greitesni interneta ir nuo tada prasidejo manija. Kompe nebeliko zaidimu, filmu...dabar vien tik anime.
                      Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-05-21, 14:29.

Comment

• Rivell

Pamaciau sita tema ir nusprendziau, kad cia puiki vieta parasyti savo pirma zinute.
                        Taigi mano pazintis su anime siekia tuos laikus, kai dar rodydavo Speed racer ar Robotuka Marsa (Robot Boy). O rimtai susidomejau anime tik pamates Hellsing per LNK. Tada dar pamaciau Ghost in The Shell ir rimtai uzsikabliavau. Dabar jau anime mano kompe uzima daugiau vietos nei kiti filmai.

Comment

• Dummas

Istorijos.. Heh.. Pirmasis turbūt būtų 'X'. Žiūrinėdama tako ftp kažkaip susidomėjau pavadinimu, tad ir atsisiunčiau ^^ .. Čia gal prieš kokius 2-3 metus ^^ Tai va, buvo nedidelė pertrauka ir va, gal prieš mėnesį, neturėdamas ką veikt, netyčiom užkliuvau anime skiltį, vienam iš privačių ftp serverių. Palyginus, anime ten gan daug, tad nusprendžiau pasižiūrėti, ką čia pabandžius pažiūrėt.. Na, ir po ilgos pertraukos, antras anime, kurį pažiūrėjau yra 'Kashimashi, Girl meets Girl'. Gera animecija, nepriekaištingas piešimas.. Ir dar koks plot'as.. Na, o poto prasidėjo 'Trinity blood'; 'Shuffle!'; 'Chrno'; etc.

Comment

• Ekgp97sl
                            Vietinis šnipinėtojas

• 2006 01 16
                            • 63

Autorius Rivell
                            Robotuka Marsa (Robot Boy)
                            Atsiprasau uz Offtopic, bet cia ne "Robot Boy", o "Astro Boy"(Tetsuwan Atom)

Comment

• Lothlorien

Pamaciau Hellsing per LNK

Comment

• KenYoo
                                Build to Destroy...

• 2005 08 28
                                • 144

O mane su anime supazino wienas klasiokas. Jo brolis anime didelis megejas ir jis pats tuo domisi. Taigi mokykloj pawaikscioje po anime related puslapius susidomejau as

Comment

Working...