Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ozis

Pirmasis ir pirmasis normaliau uzkabine pas mane skiriasi X)

Taigi pirmasis buvo Speed Racer berods... Gaila tada nebuvau labai samoningas... ir nebuvo budu rimciau uzsikabinti - jokios kabelines, jokio PC... zodziu buvau mazas ir durnas...
    Antrasis (po ilgesnio laiko) buvo DBZ (per Lenkijos kanala vis kazkaip rodydavo freezo saga)... paskui po kurio laiko per lnk parode DB... Tada ir kilo noras dometis anime... nu pradziai nuo DB/Z/GT... visi filmai... GT serijos (kol dar nebuvo parodyta per LNK)... nzn visdar buvau mazas ir durnas...
    Paskui i rankas pakliuvo Hellsingas... rimciau neuzkabino, bet patiko... praejus gal pusei metu uzsukau i ftp servo anime skilti ir cia jau prasidejo mano aktyvesnis anime ziurejimas... pirmieji downloadai buvo Love Hina, Green Green, FMA...

Comment

• seijuri
      Nya!
      • 2006 02 16
      • 59

is pradziu as kartais paziuredavau 'ledi lina" serijas,po to man lb patiko 'princese mononoke'', ziurejau db ,bet nezinojau kad cia anime.o kaj paziurejau samurajai x tada kazkaip intike pradejau dometis tokiais dalykai, t.y. anime
      never get a girl mad.....
      especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Comment

• Scout

As ir anime pamaciau budamas dar mazius, o tuomet kai pagalvoji tai gana nemazai animes rodydavo... Cia pries gera desimtmeti visi pukiai zino, kad rodydavo toki filmuka kaip Candy Candy Pats pirmas matytas tikriausiai buvo per LRT "Jet Mars", na o labiausiai uzvede tai Spyris ar Smugis, tiksliai nepamenu ("Aoki Densetsu Shoot!"), anime apie futbola Cia pries kelis menesius bandziau ieskot dar tu seriju bet tik 8 pirmas teradau... Tai tiek ir tematydavau tu anime, kiek per telika parodydavo, ir tik pries pora men. pasiziurejau "Elfen Lied" tai uzsikabliavau

Comment

• urahara_san
          hah i need sleep
          • 2006 04 18
          • 28

jo ash kazka su fule atsimenu (lygtai per galva versdmasis visokius spiriu ten toks dare).
          bet tada buvau lb maza ir nelb atsimenu.
          ^^

Comment

• Neoner
            We're the Unbound

• 2005 12 28
            • 109

Mano pirmas taip pat buvo speed racer (lietuvieshkai atrodo "penkiuke" vadinosi). rimtai anime uzsikabinau apie 1998 metus, kai gavau ish draugo NGE (prastos ganetinai kokybes), shis anime mane pritrenke tiesiog. Paskui love hina ir kiti. aisq ziurejau db dbz ir dbgt, taciau labiausiai patiko db man, kadangi kituose buvo daugiau machankiu negu kokio kito veiksmo, tiesiog man db buvo geriausias ish tos serijos.

Comment

• urahara_san
              hah i need sleep
              • 2006 04 18
              • 28

nu va penkiuke irdgi atsimenu. bet man atrodo kad man tik 7m buva. nu bet laukdavau labai. idomu buva. ak tie prisiminimai.
              ^^

Comment

• Ruki
                [Baka]
                • 2004 10 30
                • 21

geez... maciau penkiuke, ir kitus per tv rodytus anime, bet tada dar net nemaciau skirtumo anime ten ar ne... tiesiog kaj buvo ivestas netas, pakliuvau i foruma, kur buvo placiai diskutuojama apie anime... tajgi, sugalvojau pameginti viena parsisiusti.... o taj buvo... "Trigun" prastos kokybes, bet man patiko, tad pradejau domejimasi rimciau, suradau patogesniu budu susiveikt anime is neto ir t.t.
                nors siaip taj, pirmieji movie buvo is "digimonu" seriju

Comment

• Evil_of_Darknesz
                  Suicide is painless...

• 2006 04 09
                  • 998

Nu as kaip ir dauguma pradejau nuo dragon ball,digimon ir pokemon.... Na pirmaji sawo anime maciau digimon....tada man buwo kaip ir wisi kiti animaciniai filmai:men in black,spiderman.....poto emiau dometis animacija dideliom akim ir keistomis sukuosenomis(tai as wadindawau anime nes tada nezinojau kaip wadint...)na poto i kompa gawau dbz klipu....atsirado netas.....poto pats pradejau kurt klipus.....ejau i neta siustis kitu klipu...po to suzinojau kad galima parsisiust pilnu seriju....ir taip susidomejau anime....

Comment

• POOLY

O as pamaciau HellSing

Comment

• Lamb_of_God
                      War, war never changes...
                      • 2005 09 17
                      • 96

na ka ash galiu pasakyti neskaitant to kad kai jaunas ir naivus buvau, machiau speed racer, astro boy liktais per lintpo linter dabartinis LNK, o shaip tai nuo KazE, FLCL lain ir t.t....
                      Laisvas ir nepriklausomas video menininkas

Comment

• rockfeever

Nu tikslei nzn nuo kada pradejau dometis anime iki tol kol nepamaciau DBZ apie anime nieko nzn tada pradejau narsyt po intika, tik mokykloi neas tada intiko dar neturejau . O iki DBZ buvau mates daug anime tik dar nzn kad tai anime tai galim sakyt kas postumys i anime buvo DBZ

Comment

• urahara_san
                          hah i need sleep
                          • 2006 04 18
                          • 28

nu wa jus tiek prireashet kol manes nebuvo (bna buvaugaves ir atrodo dar viena gausiu). tai va kaip ir kiti ske ash noriu pasakyti jog apie anime ash irgi nezinojau nors ja ir maciau. siaip man tai galvoj suktis pradejo jog mononke kazkuom panashus i kitus japonishkus anime (taba man tai buvo animacija). taigi tos galvoje sukusios uzuomazgos buvo seniau. bet tikslu pavadinima suzinojau ish draugo (kuris ish interneto) ir mes pradejom dometis anime.
                          ^^

Comment

• BlooDy
                            ~(: Naktibalda :)~

• 2005 11 18
                            • 71

na mane prie anime uzkabino hellsing labaj patiko o paskui prasidejo anime siuntimas ir tt... pats pirmas parsisiustas buwo my-hime ir FMA
                            (\_/) This is Bunny. Copy Bunny into your
                            (O.o) signature to help him on his way to
                            (>< ) world domination!

Comment

• KenYoo
                              Build to Destroy...

• 2005 08 28
                              • 144

nu mano draugo brolis yra toks anime megejas. tai mano draugas daznai uzismindawo apie anime, per infomatikos pamokas rode idomus saitus ir pan. taigi buvo tik laiko klausimas kada pats susidomesiu anime. Shatai dabar wis gilinu savo anime zinias ir neketinu liautis. manau tai shaunus pomegis.

Comment

• ketou
                                savim patenkintas gyvulys
                                • 2006 04 16
                                • 51

na manishkis anime prasidejo nuo mononokes ir iki shiol tai man graziausias animas...^^'...ir nieko cia nepadarysi...
                                Melynas dangus taip dera prie tavo juodos sielos...

Comment

Working...