Jeigu tai yra jūsų pirmas apsilankymas, būtu gerai apsilankyti mūsų FAQ. Norėdami rašyti forume, turite užsiregistruoti. Jei norit tiesiog peržiūrėti, tai eikite į forumą.
Mane iki anime atvedė mano draugė. Kažkada chat'inom ir ji numetė link'ą į čia. Taip peržiūrėjus galvojau 'kas čia per o_ o'. Vėliau kažkaip panardžiau dar čia ir užsikabinau. Pats pirmas buvo aišku Dragon Ball ir Sailor moon, bet pats pirmas kai jau žinojau, kad ten anime tai buvo 'His and Her Circumstances', bet neišlaikė nervai ir peršokau pas 'Ayashi no ceres' ir taip pradėjau žiūrėt kiauras dienas ^^'
Pirmas buvo Digimon berods Tada DB-Trilogija ;D Pokemon,Sailor Moon tai kazkodel negalejau ziuret,pieva man buvo ir galiausiai Helsing nuo kurio ir susidomejau anime,ir suzinojau kas anime
Pirmojo net nebepamenu, labai mėgdavau animaciją kai buvau mažas, tai net nepamenu kuris anime pasitaikė pirmasis. Gal tai buvo Digimonai, gal anime apie futbolą kurį rodė per LTV (užkrito jo pavadinimas) o gal ir dar seniau koks buvo, bet nebelabai atgaminu, o po to sekė nemažai tų kurių rodė per TV, daugiausiai angliškai dubliuoti bet ne tik (DB, Beibleidai, Yu-gi-oh, Shaman King, Shinzo, Rurouni Kenshin, Sailor Moon ir kt.). Pirmasis kurį pats siunčiau ir žiūrėjau per kompą buvo Fate/stay night, nuo tada praėjo kiek laiko ir anime tapo dalimi mano laisvalaikio.
Pirmieji kiek atsimenu buvo senais laikais 1993-1994m. kai tuometine tele-3 pradejo rodyt.Tai buvo robotukas marsas(jet boy), speed racer,kendi kendi(kurios nemegau),transformeriai.
First it control your mind
Then it destroy your body
Na, pirmasis anime kurį teko žiūrėti tai buvo aišku DB. Tada turbūt YGO ir Spirited Away. Bet jie vis vien niekuo man nesiskyrė nuo multikų. Vis vien, buvau 7 metis vaikas. Ir maždaug prieš metus, draugas pasiūlė pažiūrėti Hellsing'ą bei FLCL. Nu ir užsikabliavau.
Kaip turbut ir daugeliui tai buvo DB kai vaiksciojau i pradine klase, poto atradau torrentus ir atsidare naujas pasaulis, filmukai apie samurajus, herojus ir apie ipatingu gebejimu zmones man labai patiko, tacaiu po kurio laiko pradejo po biski atsibosti, pirmasis anime kuris paliko dideli ispudi buvo - Welcome to the N.H.K. , taip pradejau siustis anime kuri butu susijusi su realiu gyvenimu, kad gal ir su siek tiek fantastiniu turiniu kaip, kad koks ghost hound, bet tai man atrode idomiau negu zmones kurie skraido ir gali simtus tonu iskelti su vienu pirstu. Siuo metu ziuriu Kimi No Todoke, jau spejau perziureti 14 seriju, kolkas paliko dideli ispudi ir tikiuosi, kad dar daug tokiu anime atrasiu, tik gaila gali nebelikti tiek daug laiko jos ziurejimui, visgi stojamieji, universitetas, sunkiau negu mokykla, bet labai tikiuosi, kad niekada nenustosiu ziurejes anime ir gal net kada nuvaziuosiu i Japonija kur sukuriami geriausi darbai.
Pirmasis Anime Kaip ir buvo DragonBall.. Dar kiek prisimenu patikdavo Shaman King, Samurajai X, Tik va kažkaip nepažiūrių jų.. Gal del to kad laiko nėra..
O jeigu iš rimtų. Taj Heroic Age.. Nuo jo ir viskas prasidėjo...
Comment