Mano pirmieji tai tokie, kurių tiesą sakant ne visai skaitau anime (Digimonai, Pokemonai, Sailormoon (kurį irgi per kažkokį vokišką kanalą žiūrėjau kai man buvo du ). O rimtai užsikabinau kai prieš penkis metus per teliką Naruto pamačiau. Vėliau, kai pagaliau gavau internetą ( tai buvo neseniai), pradėjau žiūrėti daug anime, kaip beprotė valandom ištisom sedėjau prie kompo, tėvai tai jau vadino liga... Galų gale šiek tiek apsiraminau, bet kai užeina ir laiko turiu - žiūriu kaip reikalas (šiandien FMP pirmą 24 serijų sezoną sužiūrėjau ir toliau žiopsau). Nenormalu jau truputį
Pradžia
Collapse
X
-
gerai nepamenu... tik zinau, kad kai atsirado pokemonai ir dbz;DMano ziureti anime: Naruto, Naruto shippuden(iki ongoing), one piece (iki ongoing) , bleach, durarara, cowboy bebop, shinsekai yori, soul eater, Highschool of the dead, great teacher onizuka, shingeki no Kyojin, fairy tail.Comment
-
Naa, patys pirmieji anime buvo Sailor moon ir apie bite vinas, neprisimenu pavadynimo, dar rusiskose kanalose. Bet as buvai labai maza ir nieko beveik neprisimenu (aciu dievui - Sailor moon tai mano gyvenimo siaubas -___-"). O mazdaug pries desimt metu pradejau ziureti Monstar Rancher (or Monstar Farm) per vokiska kanala RTL2. Nuo to ir prasidejo viskas. Is pradziu ziurejau vokiskai, o kai atsirado kompas ir inetas - japoniskai su angliskais ar rusiskais sabais. Tegivena anime! Ir manga =P v^o^vその世に偶然はない。全てわ必然だから。。。👍 2Comment
-
Buvo savaite ar net pora kai neturejau ka veikt,ar tai kompas sugedes buvo ar dar kazkas.Prisimenu dar kai per Jetixa sesdavau kas vakara paziureti naruto(tada po 3 lygtais ar po 2 serijas rode).Taciau kai jie pradejo kartot tas pacias serijas,prisedes prie kompo panarsiojau forum,trackerius,radau Naruta ir parsisiunciau.Kasdien ziurejau ji kol nepasibaige serijos,nuo to laiko pradejau ziureti anime.Aisq pries naruto maciau kazkiek sailor moon,db,pokemon,digimon,Yugioh(dar paziuresiu juos is pradziu iki galo),taciau tikru otaku tapau pamates NarutoComment
-
pirma buvo ledi lina..kazkoks anime.. veliau sailor moon. kai isigijau pc,tada pradejau dometis sailor moon ir ziurejau online.. taip ir suradau benarsydama toki dalyka kaip anime! XD
veliau FMA,paskui pradejo patikti anime openingu dainos,su jomis ir j muzika..ir iki siol db domiuosi jp ir viskuom kas susije iki cosplay
DEKOJU kad yra toks dalykas kaip anime ir cosplay!!!
dabar tikrai nezinau ka veikciau laisvu metu be anime..o cosplay? netureciau geresnio uzsiemimo nei ruostis cosplay ir megint isikunyt i megstama personazaComment
-
Pirmasis buvo Lady Lady!! gal dėl to ligi šiol žirgai patinka
Na, antrasis kaip ir daugumos - DBZ, anksčiau patikdavo, labai netgi, bet laikui bėgant tiesiog pabodo, nes atsirado antrasis anime - Sailor Moon, trečiasis - Rurouni Kenshin, ketvirtasis - Naruto. Kadangi toliau nelabai pamenu, bet berods jau toks iš rimtesnių ir pirmųjų buvo Elfen Lied {iki dabar pamenu tą neaiškią pabaigą }Comment
-
Uhh... visu pradzia buvo Sailor Moon. Tada internete pradejau seriju ieskot ir ziuret, poto paskaiciau kad cia anime ir pradejau ziuret. Nuo tada nebegaliu atsiplest! Aisku tam tarpe buvo DBZ ir dar kazkokie kuriu pavadinimu net neprisimenu ;DComment
-
man viskas prasidejo nuo dragon ball. tai buvo mano pirmas matytas anime nors dar seniau zejau digimonus. po dragon ball buvo pokemonai tada samurajus x (labai patiko) pakui pradejau zet sailor moon po to shaman king tada blue dragon , naruto tada shinzo paskui dinosau king (retai).Comment
-
huh....kai rode Candy Candy tai as dar nezinojau kad tai yra anime o .o bet prasidejo nuo DBZ seriju jos buwo awessome bet db jos nuwaziavo ._. po to kaip ir Pokemonai o .o Sailor Moon, Shaman King,Samurai X,Cowboy Bebop, Fullmetal Alchmist (Best anime ever) Bakugan and other stuffComment
Comment