Nu man tai viskas prasidejo nuo db nor ir dar nezinojau kad ten anime bet nuo to man ir prasidejo viskas
Pradžia
Collapse
X
-
Senai , senai , kai už lango snigo, o televizorius buvo didelis didelis rodė sailor moon, kompiuteris buvo senas ir apdulkijęs su mažu internetu greičiu, tai po pamokų prieš drakonų kovas žiūrėdavau, tai galim sakyt nuo šitų dviejų man ir prasidėjo tokia savotiška trauka. : )Comment
-
Otaku pavirtau turbut kai paziurejau Elfen lied pats pirmas rimtas mano anime, kuri pasiule draugas. Tada kazkaip buvau uzmetes kuriam laikui, bet prasidejo mokslo metai tas draugelis daug geru anime paziurejo tai ir vel uzsivedziau ir dabar jau labai rimtai.Comment
-
Comment
-
Comment
-
PirmI kuriuos maciau tai tikriausiai butu Digimonai ir Transformeriai, nors tada tai neturejau nė maziausio supratimo,kas tas anime, tiesiog patiko piesimas ir personazai didelem blizganciom akim...kuruos pradejau piest. O kai pamaciau Rurouni Kenshin tai susirgau Japonija, anime ir viskuo, kas su tuo susije.Ir neissigydau iki siol.Comment
-
mm.. Pamenu Anas iš žaliųjų monsardų, Speed Racer, Pinceses Candy Candy žiūrėjau. Pamenu brolis hentai kasetę buvo partempęs į namus, kai man buvo 3m, tai mane jis "numušė" nuo vaizdo, kai ten tam tikri vaizdai prasidėjo. O šiaip nuo pokemon, digimon, dragon ball, hellsing užsivedžiau ant anime
Kuroi Tsubasa manau maišai amerikiečių transformerius su anime
otaku - tai lyga. Japonijoje vertinama baisiau, nei >geek<Paskutinis pakeitimas nuo SataNa; 2009-11-17, 19:19.KartoškėComment
-
Viskas prasidejo nuo DBZ trilogijos po to FMA tai ir itrauke ,pradejau dometis ,bet tikrai nesu otaku as tiesiog ziuri ,nes patinka ,gerai praleidi laika tai va sitaip iki dabar ir ziuriu laisvu laiku.Destiny is waiting ,lets move foward to it.Comment
-
Pirmasis buvo Fullmetal Alchemist. Tą pirmąjį užskaitau tokį, kai jau žinojau, kas yra anime. Ir neskaitau tų, kurie rodė per TV :}}
Prisimenu, brolis grįždavo savaitgaliui iš barako ir aš prišoku prie jo: Ką gero turi? Taip ir užkrėtė broliukas mane animemanija... :}👍 1Comment
-
Man anime labai patikt pradejo kai pamaciau Sailormoon per LNK... hehehe... bet rimtai pradejau tik pries metus nes tik tada intika ivede. Rimta pradzia man atrodo buvo Ouran High School Host Club ir Elfen Lied... jei gerai prisimenu... Dar ir sese jaunesne uzsikrete tai ramybes neturiu nes nori kartu ziuret O cia nuo mano seses... rimtai...
Comment
-
Jeigu neskaitant tokiu anime kaip Transformeriai, Speed Racer, Sailor Moon ar DB (Sailor Moon žiurėjau kai dar lietuvoje nerodė, tik per viena Vokečiu kanala apie 97m) Yra dar keli anime kurios pirmą kartą pamačiau budamas apie 5 metuku, apie 94m. Tada aš pirma karta susižavėjau tokiu piešimu. Tai galbut mane padaro 16 metu otaku (įdomu, ar yra senesniu otaku už mane anime zonoje?). Dėja anime pavadinimo tikrai nežinau , bet be galo trokštu išsiaiškinti su jūsų pagalba. Viskas ką prisimenu tai keli fragmentai.Paskutinis pakeitimas nuo mindzze; 2010-04-18, 22:45.Comment
Comment