Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Jigoku_Shoujo

mm man irgi viskas nuo tu paciu seniausiu prasidejo transformeriu,candy candy,taciau tada dar net nezinojau kad tai anime o rimtai pradejau dometis nuo db o dabar ne vien del anime pakvaisus,bet ir del Japonijos

Comment

• darewill
      Summer steam in my veins!
      • 2007 04 22
      • 3

Wa wa Hellsing buwo mano pirmasis anime kuri ziurejaw jaw zinodamas jog tai anime ...Hm nei penkiukes nei kokiu kitu anime anksciaw rodytu per telewizija neishskiriu nes paprasciawsiaj buwaw per mazas ir jie manes ypatingai neuzkabindawo.O anime susidomejaw ta pacia nakti kaj pamaciaw pirmaja hellsing serija.Didzioji pagalbininke google atwere anime pasawli ^^...Taciaw dabar dawgiaw siunciuosi manga pawejksleliu nej ziuriu anime ir taip yra del 2 priezasciu - mano letas netas IR diewinu piesti manga weikejus...Mhm...na lyg ir tiek...
      sigpicAnime just makes my life seem more colourful...Each brighter then other, each bringing something new...

Comment

• Koaru
        Narys
        • 2007 04 24
        • 63

Pati pirma kart pamaciau anime 6 metu, kai rodydavo per TV visuomet ziuredavau juos (tada nezinojau kas tai anime yra per dalykas ^^; ). O siaip anime ir pacia Japonija pradejau dometis po Rurouni Kenshin

Comment

• Exile

As kiek pamenu visada ziuredavau telika istisai. Man patikdavo visi tie piestiniai filmukai...ka as zinau... visokie voltronai, transformeriai,candy candy, smugis, omeris ir t.t. Paskui pas draugus pamaciau viena super sudeta vaizdo klipa su final fantasy, uzkabino...nete pasidomejau kas tai buvo suzinojau zanra...va tada ir prasidejo....visiskas non stop...tada pradejau dometis anime saknimis taip dasikapsciau ir iki Japonijos...bet cia jau nukrypau nuo temos..trumpai tariant uzkabino klipas ir Samurai X

Comment

• Zaria_klp
            Uždirbu vidutiniškai
            • 2006 12 13
            • 20

o as pirmu savo kartu skaitau tada, kai ziuredamas zinojau kad cia anime. o tai buvo iskart po mokyklos. iskaulyjau is klasioko cd, su anime, kuris buvo vaizdo klipe 'Vamdue Project - King of My Castle' ^^ va tada ir patapau otakas4evah. pirma viska narsiau gits tema, poto i kitus pavadinimus paziurejau, ir va - jau ketvirti metai si pavasari. viska rinkdavau pagal pasiulymus, ar tai ka turejo ant cd/hdd kiti. o pirmas be rekomendaciju buvo NGE, po ko jau ir savarankiskas patapau ^^ o dar kai ir mangos uzskaiciau po kiek tai laiko, tai visai pamisau. a na dar vienas svarbus dalykas mane ikalines buvo tai, kad gavau pora cd mp3'su animeOST.. va kaip viskas buvo.
            Juokis, ir su tavimi juoksis visas pasaulis. Verk, ir tu verksi vienas.

Comment

• Souls
              PLEASE DIE

• 2007 04 26
              • 146

siap pirma karta pamaciau NGE pica, te buvo ecchi Rei. Pasakiau sau: "This is gewd" =]
              Tada galvoj pradejo suktis algorimtas:
              gewd = true;
              IF(pic == gewd)
              cout << "Anime must be gewd too";
              Situacija atmintyje: "Anime must be gewd too".
              Ir nesvarbu jog NGE buvo dementia. Kabino lb. Bet cia neskaitant matytu per tv. Per RTL2 maciau Sailor moon, yugi, pokemu visus sezonus, weding peach ir tt ka rode telikas. (ma buvo ~10-12) So don't beat me plz XD
              O nge buvo pirmas atsisiustas anime. Per teh leet kazzaaaa XD
              Paskutinis pakeitimas nuo Souls; 2007-04-26, 15:36.
              [Insert your signature here]

Comment

• Boygaara

Pradejau nuo Rurouni Kenshin(Samurai X) po to seke Dbz , naruto , Samurai Champloo...ir dar daug kitu anime

Comment

• ramzas
                  Rimtas forumo narys
                  • 2007 06 10
                  • 114

kadaise gal pries 10metu kai turejom kabeline per mtv rodydavo tokius trumpus anime gal trukdavo 15minuciu taciau jau tada pajutau kad tas dalykas mane traukia. songokas zinoma buvo ziurejimo objektas taciu visas jo piesimo lygis neleido jy geru anime vadinti taip rimtai pradejau anime dometis ir skony formuot kai per lnk isvydau helsinga ir gavau akira bei vampire hunter D
                  sigpic

Comment

• KoBalt
                    Tokyo boy

• 2007 03 25
                    • 127

Samurai x ir dragoonbollA tik ju deka susidomejau anime ir net pats piest pradejau tik draugai jokiasi ir paciam kartais atrodo kad anime fanai tikri keistuoliai
                    http://android-x-2.mybrute.com

Comment

• Erinija
                      Anonymous

• 2007 04 13
                      • 15

As tai anime ziuriu jau seniai........ bet tik pernai suzinojau,kad tai anime tai va pirmieji anime buvo Digimonai [buvau tikra ju maniake,bet kazkaip nesugebejau issiaiskint,kad tai anime ] ,po to zejau DB, DBZ, DBGT.... paskui pradejo per LNK rodyt Sailor Moon,sakau "gal reikia internete paieskot apie Sailor Moon?" ir taip atsiradau,kad tai anime, tada galvoju "reikia paieskot,kas tas anime ir daugiau atsirast" o TADA jau prasidejo......

Comment

• amidau
                        ☣☠☣

• 2007 04 25
                        • 1384

Na man pirmas buvo Princess Mononoke, toliau seke: Samurai X, DB, DBZ, Shaman King.
                        O siustis pradejau kai paeme nervas kai nurauke FMA ir pradejo rodit viena karta per savaite velai vakare

Comment

• pimpelis

AS manau kaip ir daugelis pradejau nuo per LNK rodytu Db seriju.... Tada Nusiritau iki Kenshio, PASKUI Shaman king (Lb trumpas anime tarp kitko....)Tada iki siol mane pakerejo Naruto Ir Fumm Metal.. Kolkas nuo ju neatsileisiu.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-06-14, 07:05. Priežastis: Papildymas

Comment

• FainaruFantaji
                            Cyber Snake

• 2007 04 28
                            • 579

Man viskas prasidejo nuo Digimon, paskui DB, DBZ, DBGT, Samurai, Sailor Moon kol pagaliau isivedziau greita intika ir pradejau pumouotis viska is intiko... Jau kokie metai rimtai ziuriu anime ^^

Working underground.

Comment

• zhmogeliukas
                              Super mega ultra rašytojas

• 2007 03 21
                              • 722

na zinoma kai ir daugelis nuo DBZ ^^ bet didesne itaka padare rurouni Kenshin TV ^^

Comment

• dementia

Buvau kokių 8erių metų ir per lietuvišką kanalą pamačiau Shaman King. Ir patiko.. vėliau žiūrėjau Rurouni Kenshin, deja mačiau ne visą. Tada kuriam laikui lyg ir primiršau.. O pernai pamačiau per kabelinę vėl rodomą SK, tada sužinojau apie Naruto, tada ėmiau skaityt, tada ėmiau po truputį domėtis kitom serijom, ir - vuolia.

Bet mano pirmasis anime vaizdelis buvo Faustas, darantis eksperimentą.xDD taip ir žiūrėt pradėjau...
                                Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2007-06-14, 12:26.

Comment

Working...