Pradžia

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Shisi

Pradžia

gal ir kvailas klausimas bet nuo ko pradejote?ta prasme pirmieji jusu anime kurie ir nuwede jus i otakizma?^^
    na mano pirmieji anime kurie ir pritrauke mane prie anime tai buvo vieno draugo(aisku ir otako) duoti anime fumoffu(full metal panic) ir elfen lied'as...tikriausiai labiau patrauke elfen nes ten buvo daudiau blood'o ir jis buvo mistiskesnis ir seip lucy ne baka....^^
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-02-18, 19:59.
  • kita
    spacier than an astronaut

• 2005 10 13
    • 77

Pirmieji, kaip daugeliui buvo db trilogija. ( Matyt veltui sako, gera pradžia - pusė darbo)
    O pirmasis rimtas The Animatrix.

Comment

• SwieT

Pirmas ir tikrai dideli ispudi padares buvo Ranma 1/2. Jame apjungta buvo daug skirtingu zanru (Comedy/Ecchi/Martial arts/Romance/...), tai manau tas ir nuvede prie otakizmo.. ^^

Comment

• Sable
        The Hitchhiker

• 2005 03 11
        • 1530

Na pacio pirmo animo deja neatsimenu. Gal Princess Mononoke, o gal kas nors kita. Bet anime normaliai dometis pradejau nuo Neon Genesis Evangelion.

Comment

• Ozis

Siaip pirmasis tai velniai zino koks buvo, bet labiau dometis anime (ne tik ta kur per telika rodo) tai priverte DBZ, o galutinai i trauke Hellsing.

Comment

• piccosan
            Daft Punk

• 2005 11 28
            • 250

kaip ir daugumos..nu nevisai daugumos nu krc...tai db trilogy ir yugis nu ten su kortom...
            toliau tai nedaug maciau...
            nevadinciau saves otaku ir pradinuku..
            maby average..

Comment

• RoninV

DBZ, bet tada dar nežinojau kad aplamai yra toks dalykas kaip anime ^^' O šeip rimtai pradėjau domėtis pažiūrėjęs NGE.

Comment

• Ametista Nocturnia

Pirmas anime, Man, kaip ir daugeliui, buvo Dragon Ball. Kai pradėjau internete informacijos apie DBZ ieškot, sužinojau, kas yra anime ir supratau, kad Man tai labai patinka... Paskui buvau susižavėjus Yu-gi-oh (tai buvo grynai internetinė meilė, nes tuomet, kai žavėjausi Yu-gi-oh, jo neberodė).
                O prieš Dragon Ball buvau mačius kelias Digimon, Ledi Linos, BeyBlade, Anne of Green Gables serijas ir Pokemonų filmus... Bet tuomet dar nesupratau, kad jie tokie ypatingi.

Comment

• Audria
                  Labai pikta. Neerzinti

• 2005 09 25
                  • 98

Pirmasis mano matytas anime buvo Digimonai /gal del to neniekinu ju ir dabar?/ Aiskus tada dar net nezinojau kas per velnias yra anime O rimciau dometis pradejau nuo Hellsingo /aiskus buvo ir DBZ manija... /.Nu o dabar tai tai is vis rimtai megtu,bet fanatike nesu,yra ir fainesniu dalyku
                  Vienu zodziu,Digimonai rulezz

Comment

• Marija

pirmas mano anime tai ''Totoro''........

Comment

• Mouse[ON]
                      me, myself and i

• 2005 06 21
                      • 50

Atsimenu kazkuria vasara is kazkur gavau Neon Genesis Evangelion gal tris epizodus tada pirma karta ir susidomejau anime. veliau seke dbz tada naruto galutinai patrauke prie anime.
                      "Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus Bredberis

Comment

• T3rror

Pirmas anime buvo DBZ bet nezinojau kad tai anme o seip pirmi buvo mano matyti Naruto Chobits ir Love Hina

Comment

• Džiro sesė
                          X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
                          • 604

na pirmasis kaip daugelio trilogy of DBZ,dar buvo yugioh,kenshin,x{cia kur su kamui,fuma ir kitais},sol bjanca,hellsing ir dar keletas kitu, kuriuos rode per tv.
                          bet siaip vieni pirmuju jau rimtesniu tai buvo princess Mononoke, Chihira, Bleach.........

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• Lei

Ash tai dar ish waikystes prisimenu kazkokius... Lyg ir Ane ish zaliuju mansardu, ar kazka panashaus... Sailor Moon, Ledi Lina, dar kazkas, nebepamenu... DBZ dar, aishku...

Comment

• Neoner
                              We're the Unbound

• 2005 12 28
                              • 109

hm. atsimenu gavau DVD buitini grotuva, ir draugas is danijos buvo paskolines Neon Genesis evangelion DVD. Nuo to ir uzsikabinau, mane labai itrauke isbaigti veikeju charakteriai ir toks apokaliptinis storyline'as, kuriuos as labai megstu

Comment

Working...