To The Anime World forever

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Ara ?

gal net nezinau , nu siaip man butu idomu isbandyti , manau butu idomu

Comment

• Angel of Death

Oh yeah

Comment

• Soramaro

Na jej norit suprast, kad anime world nieko isskirtinio nera, paziurekit "Kimi ga nozonu Einen" Ar kajp jis ten...(reix kuri wakara iskalt ta pawadinima =]) Taj wa...

Comment

• SolidSnake
          SSDD

• 2005 12 21
          • 172

Padarem eksperementa ! Uzdotis pasinert i fantazijos pasauli ! paziurekimie kas ish to ishejo !!! http://unix.rulez.org/~calver/funny/...vatordisco.swf 8P
          I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Virusas
            Naujokas
            • 2006 01 10
            • 5

oh yah, instant tramnsition pas bravo girls i tusa, o ne mus puola pikti shinobiai, tada as virstu super sajanu ir naudodamas kage bushino no-justsu nusiusiu juos atgal, bet kas gi cia ? Jie tapo hallows ir kesinasi i mano siela, bet as turedamas shinigamio jegas nusiunciau juos i soul sociaty. Diena isgelbeta !

Comment

• Neoner
              We're the Unbound

• 2005 12 28
              • 109

Autorius Virusas
              oh yah, instant tramnsition pas bravo girls i tusa, o ne mus puola pikti shinobiai, tada as virstu super sajanu ir naudodamas kage bushino no-justsu nusiusiu juos atgal, bet kas gi cia ? Jie tapo hallows ir kesinasi i mano siela, bet as turedamas shinigamio jegas nusiunciau juos i soul sociaty. Diena isgelbeta !
              I can say one thing... you're FREAK (this is just mine opinion)

Comment

• Ozis

Visiskai pritariu Neoner...
                Ka tik pats laimejau kelialapi i Vasaros 5, bet matau kad yra zmoniu kuriam jo labiau reikia...

Comment

• SolidSnake
                  SSDD

• 2005 12 21
                  • 172

Heh Virusas , truputi perdejai 8) Pritariu Neoner ir Oziui 8) Beto ish taves toks Sajanas kaip ish manes Pokemonas ! 8P~
                  I Just Wanted An Excuse To Kill As Many People As I Could !!!

Comment

• Evil_of_Darknesz
                    Suicide is painless...

• 2006 04 09
                    • 998

Zinoma kad persikelciau....

Comment

• Likimo_Kalvis
                      YOSH!!!

• 2006 08 26
                      • 378

As i koki Trinity blood, vampyrai, galingas masinas, super galias mmmmm :rolleyes: :rolleyes:
                      Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų arba ne.

Comment

• maiindeg

gal......

Gal bet nezinau cia dauk nepatogumo delto yra ir seip nesamone butu biski del isnikimo ir seip... bet seip neszinau gal ir noreciau pereit i anime pasauli bet netik i hentai ir ecchi visokius...
                        Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2006-12-18, 20:48.

Comment

• Sasumi
                          AquariusKiss

• 2006 08 06
                          • 190

Autorius Phoenix
                          Jei kas pasiulytu jums persikelti i anime pasauly AMZIAMS be galimybes sugryzti, apsispresti turite per 5 secundes, o sprendimas isigalios 100%! - Ka darote?
                          (ta prasme is real pasaulio isnyktumete amziams ir be pedsako!)(pasirinkimo galimybes tik sutinku arba nesutinku , nera jokiu gal...)
                          gera tema sugalvojai,tiesa sakant su vienu AZ forumieciu siek tiek apie taj kalbejau,bet tas neesme,kaj numirsiu,noreciau,kad vietoj rojaus butu anime pasaka ir kad ten pakliuciau,bet tik zinantiems ir vertinantiems anime zmonems tas rojus butu
                          sutikau 98% kad su malonumu sutikciau palikti sy pasauli neiskaudindama sau brangiu zmoniu(ta prasme,kad dingciau be pedsako butu cool,o ne kad kokioj avarijoj zuciau ir pan kas sokiruotu mylimus zones(tfu tfu tfu,tris kart pabeldziu i medy ) )zmoniu pasaulis nepakenciamas,cia nera TIKRU draugu,kurie del taves viska atiduotu,paliktu ir atsiduotu tik tau,ten anime pasakoje viskas vertinama,kiekvienas kitajp,labaj prasmingai...nu krc

Comment

• Eisas Kuperis
                            Simintis Sun

• 2006 01 25
                            • 355

Rialus pasaulis baaaisiai neidomus, nors ir gražus. Kodėl kažkas mano kad animo pasaulis butu tokios baisios grafikos kad iškarto paisilgti šio pasaulio? Čia nuo jau nuo piešėjo priklauso. Pilnaverčio anime pasaulio autorius ant grafikos tikrai pasistengtu. Šiame pasaulyje per daug spaudžia taisyklės, gamtos, fizikos ir t.t. Visokios keistenybės retas reiškinys, o aš jas labai mėgstu. Šiame pasaulyje neturiu nieko kas mane jame laikytu, na anime irgi ne, kolkas. Amžiams. Butu vienintelis klausimas tada, koks beribis tas anime pasaulis. Tik gavus atsakima man nereiktu nė tų penkių sekundžiu apsispresti. Anime. Čia pakliuvą viskas ką tik žmogaus fantazija gali sugalvoti. Jei anime pasaulis visą tai talpintu savije, tikrai nesikankinčiau svarstydamas keliauti ar ne. Rialybė kur kas ribotesnis dalykas. Pernelyg ribota viskas. Laikmetis šis ne man.
                            Būti kažkieno kopija anime man baisiai nepatiktu, negalėčiau, bučiau tiesiog tas.. kaip jis ten... Simintiu, va. Būdas, išvaizda, sugebėjimai. Matyti istorija iš kitos pusės, galbut kažkur netolies tų gerai iš ekrano pažystamų herojų. Pamatytčiau tai ko šioje planetoje, šioje rialybėje galiu nė nesvajoti išvysti. Tai kas man gražu. Galiu butu tuo kuo niekad netapsiu čia nepažeizdamas fizikos dėsnių.
                            Jei anime pasaulis apsiriboja tik vienu animu, tai.... Chmm, na yra anime kur planetu daugiau ir jos skirtingos. Sakyčiau gal visigi ir sutikčiau, bet apsispresti padėtu tik atsakymas koks beribis tas anime pasaulis.
                            Paskutinis pakeitimas nuo Eisas Kuperis; 2006-12-18, 21:20.

Comment

• Sasumi
                              AquariusKiss

• 2006 08 06
                              • 190

nieko grazaus siame pasauly nematau...nafta,visokie susikti chemikalaj,virtualios nesamones ir t.t...vandenynaj nuodijymi visokiu MUSU slamstu ismestu....GRAZU?

Comment

• Asmodeus.1110

Pasakysiu tik tiek:man nereiketu 5 sekundžiu, užtektu 1... iš šito taip tariamo gyvenimo,kuris nevertas ne sudilusio skatiko išsineždinčiau tik gaves galimybe.

Comment

Working...