To The Anime World forever

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ForGetFul
    Waiting for the sun :)
    • 2005 06 01
    • 12

Autorius HORKIS
    Gal Butu Ir Visai Nieko, Bet Ziurint I Kuri?
    cia kaip supratau zmones aplamai klausia.
    tarkim gali pats pasirinkti kuriam anime ir kuo busi. tai varytum ten ar liktum realiam pasaulyje? one way ticket
    as irgi zinau kas yra turbo lagas...

Comment

• Džiro sesė
      X - Crime of visual shock

• 2005 11 12
      • 604

atsakau uz horki,kadangi turiu tokia teise............
      jis lieka realybeje.
      kam ta netikra erdve jei yra tikra??
      zinoma trumpam galima,bet kaip sakoma, kas per daug tas nesveika. manau siek tiek perteikiau jo minciu srauta ir kas nors ka nors suprato.

Užsukite in mano FB page: http://www.facebook.com/MaumasArt

Comment

• CeraS`VictoriA

nius as tai kadangi esu 'uzkietejusi' day-dream'ere... tai pasirinkciau anime pasauli... nezinau, gal tiesiog kad uzkniso realus gyvenimas ^^ o ten viskas man atrodo taip kawaii... ^^ nezinau... tiesiog, kaip cia pasakius, kvaila svajone butu ^^

Comment

• Ametista Nocturnia

Priežastys neiškeliauti?

Bandau suvokti, apmąstyti ir paneigti priežastis, dėl kurių atsisakytumėte išvykti į anime pasaulį...
          1. Anime pasaulis niekam tikęs? Šito nepaneigsi. Tačiau tam, kuris taip mano, tiesiog ne vieta šiame forume.
          2. Anime pasaulis nepilnavertis/išgalvotas? Bet mes negalime būti tikri, kad mūsų pasaulis kitoks...
          3. Iškeliauti į fantazijų pasaulį vaikiška? Aš nemanau, kad svajoti yra vaikiška. Ojeigu iš tikro ten atsidurtum (žinau, kad tai neįmanoma, bet jeigu) tai jau nebebūtų fantazijų pasaulis.
          4. Neryžtingumas? Aš pati nesu įsitikinusi, kad būčiau sutikusi iškeliauti iki šios temos. Juk sudėtinga per 5 sekundes padaryti visą gyvenimą nulemsiantį sprendimą. Dabar neabejoju, ką atsakyčiau, bet jau turėjau laiko tai apmąstyti.
          5. Tai bėgimas nuo problemų? Lygiai tą patį galima pasakyti žmogui, norinčiam persikelti į kitą šalį. Jei nuo problemos galima pabėgti, vadinasi, tai - ne problema. Be to, niekas nesako, kad anime pasaulyje nėra problemų.
          6. Gaila palikti mylimus žmones? Taip, tai rimtas argumentas. Tiems, kurie tokių žmonių turi. Aš neturiu.
          7. Anime (hentai) pasaulis nėra rojus? Taip. Būtent dėl to Aš paprašyčiau katanos ir/arba pinigų. Bet jeigu neduotų, vistiek neatsisakyčiau iškeliauti. Bėda neieško to, kuris neieško bėdos. O rojuje gyventi Aš nenorėčiau.
          8. Anime pasaulio gyventojo likimas yra iš anksto nulemtas? Daugelis žmonių tiki, kad jų gyvenimą lemia Dievas ar žvaigždės, ir to negalima paneigti... Kadangi, anime pasaulyje mes nepasikeistume (na, nebent išoriškai) nejustume, kas nors lemia mūsų likimą ar ne. Mūsų gyvenimas visvien priklausytų tik nuo mūsų poelgių.
          9. Anime pasaulis - tik nedidelė dalis tikrojo? Mūsų kasdienis gyvenimas irgi yra tik nedidelė dalis visų galimų gyvenimų.
          Mano argumentas prieš gyvenimą anime pasaulyje: jei meną, kuriuo žavimės, regėtume nuolatos, kuo tuomet žavėtumėmės? (nuskambėjo iškilmingai ).
          P.S. Ką nors praleidau?

Comment

• Phoenix

Tiesiog puiku.. Nieko ir nebepridursi

Comment

• Ozis

Pameginsiu nepritardamas mintims, pritarti nuomonei

1. Anime pasaulis niekam tikęs? Priklauso nuo pasaulio ir nuo to ka reiškia niekam tikęs.
              2. Anime pasaulis nepilnavertis/išgalvotas?
              Bet mes negalime būti tikri, kad mūsų pasaulis kitoks...
              Taciau mes, na arba dauguma zmoniu zemeje. yra tikri tuo.
              3. Iškeliauti į fantazijų pasaulį vaikiška? Tai tikrai nera vaikiška, nors taip mano nemazai zmoniu... Nors viskas turi tureti savo ribas... Negalima gi visa gyvenima tik prasvajoti?
              4. Neryžtingumas?
              Juk sudėtinga per 5 sekundes padaryti visą gyvenimą nulemsiantį sprendimą.
              Visai teisingai, bet tik tokiu atveju kaip dabar... O jeigu neryztingumas kainuoti gali gyvybe? patikek stengtumeisis traukti savo kaili...
              5. Tai bėgimas nuo problemų?
              Lygiai tą patį galima pasakyti žmogui, norinčiam persikelti į kitą šalį.
              Na nelabai, juk pasaulis vienaip ar kitaip ten yra tas pats. Gal tiesiog salis kurioje zmogus gyvena (tiksliau jos zmones) neturi ko jam pasiulyti? Pvz. Lietuvoje nemazai zmoniu su aukstuoju issilavinimu gauna tiek pat, jei ne maziau, kiek kokioj Vokietyjoj valytojos. Na zinoma reikia pameginti susikurti sau geresnes salygas cia, juk niekas tau ju nesukurs, bet ar visi mes turim tiek valios? Bet taip begimas is realaus pasaulio ir begimas nuo problemu...
              6. Gaila palikti mylimus žmones? Taip. Gaila mano katino, kuris kas diena mane pasitinka gryztanti is univero
              7. Anime (hentai) pasaulis nėra rojus? Priklauso nuo pasaulio ir nuo to ka riskia rojus
              8. Anime pasaulio gyventojo likimas yra iš anksto nulemtas?
              Daugelis žmonių tiki, kad jų gyvenimą lemia Dievas ar žvaigždės
              Dievo nera
              - sita kazkur buvo pasakes SolidSnake
              Zmoniu gyvenima vienaip ar kitaip lemia tik patys zmones, taciau dievas yra, nu bet netoks kaip ji suvokia baznycia. Pasakysiu toki baisu zodi Visatos Entropija. Surasykit visa Visata i viena lygti ir gausit dieva
              9. Anime pasaulis - tik nedidelė dalis tikrojo? Kokia prasme gyventi mazuose remuose, jei galima gyventi dideliuose?
              Mano argumentas prieš gyvenimą anime pasaulyje: Jusu gyvenimas yra jusu gyvenimas, taciau tai kaip elgiates su juo itakoja kitu zmoniu poziuri i jus. Jei begat esat bailiai triusiai, jei kovojat vadinasi esate uzsispyre asilai. Linkui pasirinkti tinkamesni varianta
              As asmeniskai pabusiu asilu grauzianciu morkas

Comment

• Džiro sesė

• 2005 11 12
                • 604

O kaip manot, kas jusu laukia ten, anime pasauly?
                Ar tik po kiek laiko neprades asaros begti upeliais prisiminus TIKRA zole, augancia kaime pas mociute; TIKRU pauksciu giesmes pavasari; prisiminus paliktus draugus ir artimus zmones[juk ne visas jus supes pasaulis nukeliaus i anime kartu su jumis!]
                Galu gale ar neisirez ryskios anime spalvos i akis ir kartu i prota taip, kad net staugti noresisi is nezinojimo, kur pasideti.
                Sekantis aspektas - visi anime nuotykiai, didvyriai, herojai, pasaulio gelbetojai ir blogiukai ir taip toliau. Cia anime, vadinasi jokios ramybes nebus, jau nekalbant apie tamsos atstovus, tikrus magijos salininkus ir ju puikius pasaulio naikinimo planus.
                Anime puiku, bet buti anime pasauly, tai jau atleiskit, bet per daug nesveikas noras.
                Galu gale, kaip jus isivaizduojat,ka ten veiksite? Juk neatgimsite tuo, kuo noresite, nes tie vaidmenys jau uzimti. Negalite buti antras Naruto, nes jei jau priimate anime pasauli kaip realybe, toks zmogus jau egzistuos salia kitu anime gyventoju.
                Isvada mano tokia:domekites anime, ziurekite ja, bet nepamirskit, kad aplink jus TIKRAS pasaulis su visom savo paslaptim ir detalem, kurios visada bus nepakartojamos ir niekada neatsiras ne viena kopija, kuri pilnai visa tai galetu pakeisti.
                patarimas: retkarciai duokite savo ponui kompiuteriui kokia iseigine ar kelias, ir iseikite kuo toliau nuo bet kokios technikos, o kartu ir anime{del dievo meiles tik neuzkapokit manes, kad paminejai cia anime}.
                Patausokite save, nes jei nebus jusu{suprask busi isprotejes ir manysi ,kad jau esi anime galaktikoj ir soki valsa su anime princu....}, nebus kam ta anime ir ziuret!!!

Comment

• Neoner
                  We're the Unbound

• 2005 12 28
                  • 109

ozis pritariu, bet yra tokiu kuriems taip pasimaise, jog mano kad geriau yra piestines panos

Comment

• Džiro sesė

• 2005 11 12
                    • 604

uzuojauta ju artimiesiems.....

Comment

• ForGetFul
                      • 2005 06 01
                      • 12

sutinku su Oziu bet su Dziro sese ne.
                      kodel negaletum buti antru Naruto? mes neivedem tokiu salygu tuo labiau kad gali tapti net sustresniu veikeju
                      nu siaip jei tampi anime personazu anime pasaulyje, tai ir jauti kaip priklauso tam pasauliui. kas sake kad ten nejaustum zoles? tikriausiai todel kad kartu su kompu neina elektronikos prikista lemene imituojanti pojucius vat.

visgi taip ir yra: kadangi piktieji realaus pasaulio salininkai kaip ozis tiek daug deste, tie kas maste priesingai net nerase tik garantuoju kad bent puse balsavusiu "oh yeah" kuriems butu parodytos vienpuses durys pries zengdami apsigalvotu.

Comment

• Dark`Boy

Nesvarstes paspaudziau oh yeah o dabar manau kitaip o siaip geriau cia bet gi nukeliavus i anime ir zjbs butu... beto anime dazniausiai pabgaigos buna laimingos tai wa gal sugryzciau DDDDDDDD

Comment

• Tifa!!!

ForGetFul as sutavim sutinku, kad puse kurie cia sutiko persikelti i anime pasauli puse o gal net daugiau isigastu ir nesutiktu

Comment

• piccosan
                            Daft Punk

• 2005 11 28
                            • 250

Autorius Dark`Boy
                            o siaip dazniausiai pabgaigos buna laimingos tai wa gal sugryzciau DDDDDDDD
                            as taip nemanau... man atrodo cia salygos kad pasirinkt i kur neleidzia.. taigi jei pateksi i anime su blogom pabaigom.. o tokiu yra.. tai nekas vyruti

Comment

• Dark`Boy

Autorius piccosan2
                              as taip nemanau... man atrodo cia salygos kad pasirinkt i kur neleidzia.. taigi jei pateksi i anime su blogom pabaigom.. o tokiu yra.. tai nekas vyruti
                              Tai ce tipo vieno anime world ???? anime world turetu but visi anime tai woo

Comment

• ForGetFul
                                • 2005 06 01
                                • 12

dream on dark boy animas yra animas ir nesu mates kuriame nors anime butu persikelimas is ghost in the shell i rurouni kenshin ir t.t.

ai jo, gal ir ne i tema bet ar jus ta trimati ff7:advent children priskiriat prie anime? sukure tai japonai, bet cia ir ne vaidybinis filmas

Comment

Working...