To The Anime World forever

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • epas
    Narys

• 2005 08 12
    • 83

...matos, kad KazE labai jau yra suauges, jei jau i vaikiska klausima atsako viduriniu pirstu ^^v ...kas del manes, pasilikciau sitam pasauly...

Comment

• KazE
      Forumo vilkas
      • 2003 09 22
      • 139

aisku Kazius suauges ^^
      anime pasaulis yra toks kad kiekvienas sveiko proto zmogus parodytu vidurini ^^
      yra zmoniu kurie gyvena anime pasaulyje -_- (pvz liaudis parodyta Otaku no Video) arba faktas jog Moe apyvarta japonijoj siekia 88bil yen'u o__O (that means that there is alot of lonely guys sleeping with dolls aka gyvenanciu anime pasaulyje)
      nepykit kad as interpretuoju klausima kitaip, bet man tikrai jau seniai nebe 13 ir as tikiu jog anime ir ziedu valdovo fanai truputi skiriasi.
      http://img361.imageshack.us/img361/5696/sig9vf.png
      "While we�re living | The dreams we have as children | Fade away

Comment

• sielasekys

joo cool butu, bet visdelto real yra real> tuo ir anime skiriasi nuo paprasto pasaulio:P

Comment

• Soramaro

Tajgi gywenam tik wiena karta! As iskart i Seiren (is girls brawo) waryciau!
          jej butu galima rinktis.... =]

...norejau tajp parasyti...

bet tiesa, kad NIEKAS neisdrystu tajp pasielgti... tajgi mano atsakymas - NE. beto man labiau patiktu anime ZIURETI, o ne jame GYWENTI...^^

Comment

• kita
            spacier than an astronaut

• 2005 10 13
            • 77

" O jei jūs nedvejodami galėtumėt patekti į Alisos stebuklų šalyje pasaulį, ar ryžtumetės? "

Norėčiau į pasaulį, kuriame galima būtų naudoti trinu - piešiu metodą.
            Daug trinčiau. Daug..

Comment

• Neoner
              We're the Unbound

• 2005 12 28
              • 109

manau, ne esu isitikines, kad mano klasiokas sutiktu, nes jis pamishes del hentai, net savo hentai manga pradejo kurti. Bet as tai pasilikciau, man realios mergos grazesnes, be to 3d visada geriau negu 2d.
              Klasioko mangos puslapis

Comment

• Balioniukas
                Tyla gera byla
                • 2005 03 28
                • 18

Butu fun pasivalkiot ten, bet noreciau grist, o visam laikui, nu jau ne, as cia per daug geru, artimu dalyku ir uzsiemimu turiu! Plius del vaikinu ar vyru, zinokit ju ir cia yra, visai graziu ir gabiu, na tik ir nelabai pasiekiami

Comment

• Ametista Nocturnia

Geras klausimas, Phoenix.
                  Aš tai sutikčiau nedvejodama. Tik...norėčiau ten atrodyti kaip anime herojė ir turėti kataną. Ir pinigų visam gyvenimui ...
                  Man asmeniškai animiečiai daug gražesni už tikrus žmones.

bet visdelto real yra real> tuo ir anime skiriasi nuo paprasto pasaulio:P

Sielaseky, kodėl esi toks tikras? Gal ir mus kažkas išgalvojo?

Comment

• Ametista Nocturnia

Atleiskit, nemoku cituoti. Gal kitą kartą pavyks...

Comment

• Shisi

as tai manau kad sutikciau..^^BET su viena vienintele salyga kad galeciau pasirinkti kokiam anime man tektu buti (ilgai ilgai laimingai laimingai gyventi^_^) ir kad galeciau pasirinkti kas as tokia busiu..na zodziu tikriausiai pagaunat esme kad galeciau viska pasirinkt ir kad manes nenusiustu i koki anima...na kaip ten kur tuos burbuliukus is robotu saudo tie mazi lol..^^..

NORSper penkias s vargu ar atsakyciau nes kazkaip yra nelabai didelis anime pasirinkimas ...ir vargu ar to stilaus anime kuri as rinkciausi butu galima pamatyti beprotisku greiciu belakstanciu motociklininku su motociklais ir zinoma nebutu parduotuviu kuriose butu galima nusipirki motociklu modeliuku savo kolekcijai^^

wot^^kaip pawariau^^

Comment

• SwieT

Autorius Ametista Nocturnia
                        ... kodėl esi toks tikras? Gal ir mus kažkas išgalvojo?
                        Cia iseina kaip per The Matrix. Gyveni sau normaliam pasaulyje, ziuri Anime ir kazkokia tai diena sutinki koki nors slapta agenta kuris tau atskleidzia pasaulinio lygio paslapti: Mes gyvenam isgalvotame 3d pasaulyje, nes mus ten uzdare masinos kurios pavydejo kad visi gyvenam graziam-spalvotam 2d pasaulyje. man patiktu

O siaip sutikciau gyvent In Da Anime World jei ten dar egzistuotu tokie dalykeliai, kaip teleportai per kuriuos galima butu keliaut is vieno Anime World i kita.

Comment

• Phoenix

Autorius SwieT
                          Cia iseina kaip per The Matrix. Gyveni sau normaliam pasaulyje, ziuri Anime ir kazkokia tai diena sutinki koki nors slapta agenta kuris tau atskleidzia pasaulinio lygio paslapti: Mes gyvenam isgalvotame 3d pasaulyje, nes mus ten uzdare masinos kurios pavydejo kad visi gyvenam graziam-spalvotam 2d pasaulyje. man patiktu
                          Swiet neblogai mastai Juk nieks net neisivaizduoja sios evoliucijos prasmes.. Vien pagalvojus kad visata neturi galo, o ji egzistavo amzinai.... fghfghgh... galva ima suktis Todel ir neaisku ka mes su savo nedideliu pasauliu isviso cia veikiame tokioje dideleje visatoje.. Gal mus kas valdo ar panasiai... Gal kosmosas nera begalinis, o mes tiesiog uzdaryti kokiam rutulyje kuriame yra zvaigzdynai, visatos..- ir galu gale ta rutuly nesiojasi sau ant kaklo pasikabines milzinas savame pasaulyje...

Va kaip cia ismasciau
                          Nepykit kad nukrypau nuo paties savo temos, bet po swiet usimaniau pafilosofuoti :P

Comment

• Neoner
                            We're the Unbound

• 2005 12 28
                            • 109

o as buvau tema uzvedes vienaum forume, apie musu atsiradima, ir galimybe iskeliauti i zveigzdes, deje negaliu pasakyti kuo visa baigesi, bet gavosi taip, kad gavau ip bana del trojano linko

Comment

• Mouse[ON]
                              me, myself and i

• 2005 06 21
                              • 50

Phoenix matos turi problemu su mergom ;]]] zmones keep it real - kas per daug tas nesvejka.
                              "Optimistas plyšauja, kad mes gyvename pačiame geriausiame pasaulyje, pesimistas nuogąstauja, kad būtent taip ir yra." - Rėjus Bredberis

Comment

• Ozis

O kas tu problemu neturi

Pries kokiu puse metu buciau gal ir sutikes keliauti, bet kad per vasara pamaciau daugybe dalyku kurie mane sukrete ir lyg ir turejo atbaidyti labiau nuo realaus pasaulio, bet uz tat suvokiau, kad kartais istiesu geriau keep it real. Problemos yra tam kad jas spresti...

Comment

Working...