To The Anime World forever

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Witch_666
    Narys
    • 2008 06 30
    • 51

As tai noreciau persikelti i anime pasauli bet trumpam... O seip man dar tik 13... (JAUNA IR DURNA)....
    Tikrove visvien ydomiau negu nuostabusis anime pasaulis... Man labiau patinka realybe.... Zinoma diena is dienos sedziu prie kompo bet visvien realybe ydomiau (net nzn kaip cia parasyt), kad ir seima, draugai.... Beto anime pasaulyje visi vienodi....(dazniausiai).... O real world kiekvienas zmogus yra vis kitoks, turi savo nuomone, kiekvienas zmogys yra individuoalybe, o ne kaip koks nupiestas ant lapo veikejas.... (kazkas tokio)
    Jubiliejus - tai tuomet, kai daug gėlių, o tu dar gyvas.

Comment

• Dark-Tarou
      I'm a woman on a mission

• 2008 07 14
      • 486

Visam laikui skamba per daug..... O___o Bet aisku siaip ten pabuvot butu linksma ;D
      /// http://dark-tarou.mybrute.com

Comment

• Colla
        >.<
        • 2007 08 10
        • 42

Na as sutikciau tik tuo atveju jei buciau supazindinta su tuo anime pasauliu ir zinociau koki vaidmeni as ten atliksiu Nors tikriausiai per daug noriu, nes sios info tikriausiai negauciau

Comment

• Haji
          Horror and Mystic lover
          • 2008 07 05
          • 116

Greiciau pasakyciau "Taip" nei pats tai suprasciau xDD. na aisq butu fantastiska! Aisq anime pasaulis gali buti labai skirtingas. T prasme visi skirtingai isivaizduoja ;D

Comment

• makacius

Krc "Neturiu nuomones, duokit alaus"

O siaip jei tas gyvenimas anime butu viskuo aprupintas ir taikus, tai why not?

Comment

• Aivaras
              ką tu?

• 2008 09 10
              • 358

Neturiu nuomones, duokit alaus
              Jei rimtai tai ir uz ir ne, uz nes panos grazios ir t.t. O ne, nes ir sitam pasauly man gerai, bet turbut labiau NE
              Niekse, bet be meiles moterys sunkiau atsiduoda O per anime pazek, tik isimyli ir jau lipa lovon ;D
              Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2008-09-29, 18:18.

Comment

• kite321

visam laikui tikrai nesutikciau, bet su galimybe bet kada grizti atgal- mielai. taip imti ir palikti viska ka turiu cia: seima, draugus ir t.t. butu labai sunku, kad irkaip uzknistu nuobodus ir monotoniskas mano gyvenimas.

Comment

• InuyashaGirl
                  Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
                  • 152

Manau, kad taip. . aisku butu labai gerai jei galeciau sugrizti. . bet manau neatsisakyciau
                  Imagine there's no Heaven
                  It's easy if you try
                  No hell below us
                  Above us only sky
                  Imagine all the people
                  Living for today

Comment

• kite321

o visiems tiems, kas iskeistu si pasauli i piesta noreciau pasakyti: negi jus tikrai manote, kad patekus i anime jusu gyvenimas pasikeistu, iskart pasidarytumet laimingi ir tt.? nejuokinkit. jus liktumet tomis paciomis nuobodziomis asmenybemis, gyvenanciomis nuobodu gyvenima kaip ir dabar. jei su manim nesutinkate, tai kodel nekeiciat savo gynenimo? negalite? nezinote kaip ji padaryti tokiu kokio noretumete? ar gali tada kas nors pasikeisti jei pasikeistu jusu isvaizda, bet asmenybe liktu ta pati? ne. jei taip lengvai atiduotumet viska ka turit del nepazistamo piesto pasaulio, jus nesusmastote kad viskas ir siame ir anime pasaulyje (jei i ji patektumet) priklauso tik nuo jusu. as nesakau kad esu kitokia. mano gyvenimas taip pat velniskai nuobodus, bet as suprantu, kad tik as viena esu delto kalta. aplinka ar kiti zmones nieko deti, nes savo pasauli kuriames patys. linkiu jums visiems ir sau paciai daugiau drasos keiciant savo gyvenimus i tokiu kokiu noretume. jei ka nenorejau nieko izeisti.

Comment

• Mao
                      a.k.a. Lzq

• 2006 07 25
                      • 223

oh shut up, smartass.

Varyčiau, varyčiau. x] I have no life anyway. Beje, čia man vienam apklausa primena ferrum.lt apklausas? ;DD
                      I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!

Comment

• InuyashaGirl
                        Mielas Ruzavas padaras ^^

• 2008 04 18
                        • 152

Autorius kite321
                        o visiems tiems, kas iskeistu si pasauli i piesta noreciau pasakyti: negi jus tikrai manote, kad patekus i anime jusu gyvenimas pasikeistu, iskart pasidarytumet laimingi ir tt.? nejuokinkit. jus liktumet tomis paciomis nuobodziomis asmenybemis, gyvenanciomis nuobodu gyvenima kaip ir dabar. jei su manim nesutinkate, tai kodel nekeiciat savo gynenimo? negalite? nezinote kaip ji padaryti tokiu kokio noretumete? ar gali tada kas nors pasikeisti jei pasikeistu jusu isvaizda, bet asmenybe liktu ta pati? ne. jei taip lengvai atiduotumet viska ka turit del nepazistamo piesto pasaulio, jus nesusmastote kad viskas ir siame ir anime pasaulyje (jei i ji patektumet) priklauso tik nuo jusu. as nesakau kad esu kitokia. mano gyvenimas taip pat velniskai nuobodus, bet as suprantu, kad tik as viena esu delto kalta. aplinka ar kiti zmones nieko deti, nes savo pasauli kuriames patys. linkiu jums visiems ir sau paciai daugiau drasos keiciant savo gyvenimus i tokiu kokiu noretume. jei ka nenorejau nieko izeisti.
                        Na bet anime pasaulyje nera nuobodu .. ten juk vyksta kazkas. . o del sio pasaulio velniskai sutinku. . damn ..
                        Imagine there's no Heaven
                        It's easy if you try
                        No hell below us
                        Above us only sky
                        Imagine all the people
                        Living for today

Comment

• martuksss
                          Naujokas
                          • 2008 09 14
                          • 15

kite312 viskas priklauso nuo to kaip tu isivaizduoji ta anime pasauli.... kadangi sioje temoje jokios konkrecios salygos duota nebuvo, tai kiekvienas susikuria savo anime pasauli ,kuris jam butu tobulas, todel ir daugumas sutiktu ten persikelti . O kodel gi ne? Gyventi ten kur viskas taip , kaip tu nori..

Comment

• Youka
                            bishoujo

• 2006 01 30
                            • 335

Na, nemanau, kad anime pasaulyje būtų taip pat paprasta/nepaprasta/sunku/lengva gyventi, kaip ir šiame. Juk ten būtų daugiau gyvybės formų, daugiau planetų, daugiau galimybių, super galių ir panašiai. Ir jei ten vistiek nesugebėtum, žmogus, išspaust nieko iš savęs, tai jau tada reiškias, susidūrėme su sunkesniu hikikomori atveju.

Comment

• Reshef
                              Bitter sweet

• 2008 10 03
                              • 307

Namai pragarai, be namu- negerai. Kaip jau supratot, kad ir koks tas anime pasaulis grazus ir ismargintas yvairiomis spalvomis, tai ne namai.

Comment

Working...