Nei realiame nei anime pasaulije noretusi gyvent, nesavu laiku gimes, skandina rutina darbas-namai-mokslas-namai-darbas, daug jegu tai kainuoja ...
To The Anime World forever
Collapse
X
-
Otaku lietuvoje yra ir daugiau negu europietisku ir amerikietisku komiksu gerbeju,kaip as.Todel mangos gali isstums paprastus komiksus is rinkos
P.S as nebeplonuoju pirkti jokiu mangu ,kad neprisideciau prie sio verslo ugdymo.Comment
-
perskaicius klausima iskart apsisprendziau:anime world, bet pagalvojus sumasteu, kad anime ne taip jau ir skiriasi nuo real(aisku neskaitant tu fantasy giju) nes ir realiam ir anime pasauliuse zmones gali atrodyti grazus ir kawaii. juk ir anime yra grazus ir negrazus veikejai ir seip grozis-skonio reikalas. taigi vis delto real world.Comment
-
Hmmm... Ziauriausias sprendimas mano gyvenime. 5 sek. tikrai neuztektu - padaryciau nesamone ir sutikciau. Suprantu, kad pasaulis aplinkui mane nera jau toks puikus, bet jei toks pat pasaulis butu ir anime pasaulis? Be to, visi pamirstu, kad as kada nors is vis buvau gimes. Neistverciau to. Prarasciau visus draugus, gimines ir pan. Per 5 sek. sutikciau, ir gaileciaus visa likusi gyvenima...Comment
-
(komentarus tingiu skaityti)
5 sekundžių būtų man per mažai. Pasaulyje yra daug mielo ir gražaus, bet anime pasaulis irgi yra gražus, ypač tie berniukai Gal linkčiau ir eiti, bet tuo pačiu ir tarsi atsispiriu atgal ir nenoriu, nes yra geresnių dalykų ir realiame gyvenime. Tik viskas priklauso nuo paties savęs- ar stengiesi, kad dienos būtų geresnės ir įdomesnės, ar ne.
Tikriausiai keliaučiau tik trumpam laikui, kad galėčiau paliesti tuos fantastiškus berniukus. Viską darom su saikuComment
-
-
O tai jus gyvenima Anime pasaulyje suprantate, kaip buvima spalvotais?... Turbut sutikciau, jei tai butu anime apie samurajus.... (aisku, gerai butu jei mokeciau su tom katanom mosikuotis... xD).
P.S. Kazkas kalbejo, kad ir Real World'e gyvenimas gali buti nenuobodus. Gali, jei yra pinigu....Comment
-
Nenuobodus gyvenimas nebutinai yra laimingas gyvenimas, o nuobodus gyvenimas nebutinai yra nelaimingas. Tad gyvenikime ir svajokime apie savo laimingą gyvenimą, ir nesvarbu tai anime pasaulis ar realybė, svarbu kad tai "savas" pasaulis.Comment
-
Pasvajot galima, tačiau realybės niekas nepakeis. Nors ir sunkūs man bus dar 5 metai, tačiau pabaigus universitetą viskas atsipirks su kaupu Ir tai, ką susikūriau per 19 metų neiškeisčiau į anime pasaulį, kur visa tvarka jau nustatyta ir sukurta.
Gyvenimas nuobodus ? Tai mes tam ir gyvenam, kad padarytumėm jį įdomu. Jei visi tik ir lauks, tuomet nieko ir nebus.Comment
-
As siaip iskeliauciau i anime pasauli, nes pokolkas tai man nelabai yra ko cia ilgetis(feels pretty Emo right now) bet geriausiai butu, kad butu galima keliauti is vienos vietos i kitaPriklauso Klaipėdos Japonų Animacijos KlubuiComment
-
Pamascius noreciau keliaut i anime world kur koks superpower veikejas buciau devil may cry pasaulis tiktu. Realiam gyvenime neturiu pinigu kaip turtingas Nieksas kurio filosofija man gana idomi. Teisingai realus pasaulis slamstas. Neturiu ,babkiu is to gaunas ,kad nieko neperku ir nesiveisiu kaip suva... Perspektyva tokia ,kad einu is vienos katastrofos i kita del durnu aplinkybiu gyvenu vokietijoj ir nebeturiu draugu ten su lietuviskais retai susimatau... Tai nelabai yra ka prarasti. Del niekso gyvenimo vertybiu... Seima ir vaikai yra jos. Nes jeigu ju neturi po mirties nieko nepaliksi. Taigi i anime world. Papildziau nieko neturinciu statistika...Comment
Comment